Įkraunama...
Įkraunama...

Ekorutuliai

QUOTE(Laura @ 2011 04 14, 08:58)
Babi*, as naudoju tokius, kaip foto idejau 4u.gif

O kokie atsiliepimai? Kiek laiko naudoji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 04 14, 14:55)
O kokie atsiliepimai? Kiek laiko naudoji? ax.gif

naudoju nelabai ilgai, gal koks menuo.
bet nesu patenkinta 100proc. blush2.gif baltus dabar skalbiu milteliais, o spalvotus su rutuliais. nes pradzioj bandziau viska rutuliais, tai man pasirode vyro baltos kojines kaip neplautos. tai dali kojiniu perskalbiau milteliais, ir jos atsiskalbe. ne idealiai aisku, bet baltesnes unsure.gif ir virtuvini ranksluostuka nepatiko kaip issaklbe. juo buvau pasluoscius piena, ir jau sausa ranksluostuka imeciau skalbti, tai ta vieta, kur buvo nudziuves pienas buvo kietoka ir papilkejus. ir "kvepejo" mazgotelem. perskalbus milteliais ranksluostukas buvo kaip ranksluostukas biggrin.gif nzn, pas mus vanduo labai kietas, bet is principo kamuoliai turetu ta vandeni kaip ir suminkstint. va kelios pazistamos skalbia ir patenkintos 4u.gif
jei noras yra pabandyt, pirkit is amazone.co.uk, ten yra 150skalbimu g.gif va nuoroda:

http://www.amazon.co...W...4571&sr=8-2

jei patiks, tai nusipirksit pakeitimui tu granuliu drinks_cheers.gif nepatiks - sutaupysit, nes moket 150 su virsum kaip kad cia pas mus kainuoja tai brangus bandymai doh.gif
a, ir atkreipkit demesi, kad tie skalbimo kartai skaiciuojami, jei skalbiama apie pusvalandi, ne ilgiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cius @ 2011 04 13, 15:44)
o kaip iš top šopo tas burbulas ar gerai skalbia?


As naudoju. Priekaistu jiems neturiu.
Atsakyti
QUOTE(hondute @ 2011 04 14, 23:30)
As naudoju. Priekaistu jiems neturiu.

o tikrai be milteliu gerai išskalbe?
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2011 04 14, 14:37)
naudoju nelabai ilgai, gal koks menuo.
bet nesu patenkinta 100proc.  blush2.gif  baltus dabar skalbiu milteliais, o spalvotus su rutuliais. nes pradzioj bandziau viska rutuliais, tai man pasirode vyro baltos kojines kaip neplautos. tai dali kojiniu perskalbiau milteliais, ir jos atsiskalbe. ne idealiai aisku, bet baltesnes unsure.gif  ir virtuvini ranksluostuka nepatiko kaip issaklbe. juo buvau pasluoscius piena, ir jau sausa ranksluostuka imeciau skalbti, tai ta vieta, kur buvo nudziuves pienas buvo kietoka ir papilkejus. ir "kvepejo" mazgotelem. perskalbus milteliais ranksluostukas buvo kaip ranksluostukas biggrin.gif  nzn, pas mus vanduo labai kietas, bet is principo kamuoliai turetu ta vandeni kaip ir suminkstint. va kelios pazistamos skalbia ir patenkintos  4u.gif
jei noras yra pabandyt, pirkit is amazone.co.uk, ten yra 150skalbimu  g.gif va nuoroda:

http://www.amazon.co...W...4571&sr=8-2

jei patiks, tai nusipirksit pakeitimui tu granuliu drinks_cheers.gif  nepatiks - sutaupysit, nes moket 150 su virsum kaip kad cia pas mus kainuoja tai brangus bandymai doh.gif
a, ir atkreipkit demesi, kad tie skalbimo kartai skaiciuojami, jei skalbiama apie pusvalandi, ne ilgiau 4u.gif

Pas mus Ecozone rutuliai,kurie skalbia 150kartu,kainuoja 54lt,sveikuose produktuose galima isigyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 15 balandžio 2011 - 08:03
QUOTE(hondute @ 2011 04 14, 22:30)
As naudoju. Priekaistu jiems neturiu.


mano mama sake,kad s.......jei neiskalbia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2011 04 15, 09:02)
Pas mus Ecozone rutuliai,kurie skalbia 150kartu,kainuoja 54lt,sveikuose produktuose galima isigyti

Aš pirkau šiuos rutulius, bet jei atvirai, nelabai esu patenkinta schmoll.gif Spalvotus ar tamsius skalbiu su jais, bet baltų gerai neišskalbia g.gif Vyro baltų marškinių apykaklę įtrinu su spec.kremuku (kuris buvo įdėtas šalia rutulių, pakuotėje), tai dar dar išplauna (ir tai gerai pažiūrėjus matosi nešvarumai), o be to kremo neišplauna nei rankšluosčių, nei baltų maikučių, žodžiu, grįžau prie Neutral mirksiukas.gif
Atsakyti
vis skaitau, skaitau, ir pagaliau nusipirkau ir as mistinius rutulius smile.gif
Mano vyras kol nieko apie juos nezinojo - is ju saipesi doh.gif
Bet kadangi pats yra alergiskas stipriem milteliu aromatam...
Zodziu taip, pabandymui pirkau pati pigiausia dalyka, ka turbut imanoma gauti Lietuvoje. Aisku, del kainos ir skalbimo kiekiu uz ja - apsigavau, nes parduotuvej nepaskaiciau, kiek skalbimu galima skalbt.
5dieni Thomas Philips parduotuvej, Kaune, pirkau 2 rutulius. Mokejau 18.99 - manau pigiau nebuna. Gamintojas - no name, instrukcijos minimalios ir siaip - neisvaizdi pakuote. Bet gi PIGU smile.gif O pigumas - salyginis, nes tik 60 skalbimu jie efektyvus.
Dabar manau reiks isigyt kokius padoresnius...
Zodziu, mano ispudziai:
*tikrai skalbia smile.gif ir kaip kazkas aiskino, kad tiek pat teskalbia, kaip su vandeniu ir neipylus milteliu - nereikia le le smile.gif (pvz. mano dukrytes kojakelnes, kurios yra sviesiai rausvos - iskalbe. Pedutes nebuvo uznesiotos, nors jau rimtai trepsim, skalbiau ta pacia diena, t.y. nelaikiau kad isisenetu purvas)
*tikrai skalbiniai neturi jokio kvapo, o tai musu seimai svarbu.
*tikrai neiskalbia dvokiancio prakaito tongue.gif Mano sunus - paauglys. Jo maikes reikia turbut 3x skalbt, su baisiausiais, kvapniausiais milteliais, kad kvapo neliktu. Taigi - rutuliams minuso nerasyciau, tiesiog toks faktas.
*tikrai netriuksmauja, kaip kazkas pasakojo. Sie rutuliai, kuriuos pirkau - su paminkstinanciu ziedeliu.
*deja bet lieka ir tokie skalbiniai, kuriu be cheminiu milteliu neiskalbsi: rimtu reikalu pridarytos kelnes ar kiti kudikio rubeliai (lieka demes), vyriski ar paauglio marskiniai, bliuzonai, kurie buvo nesiojami daugiau nei viena diena - lieka prakaito kvapas, kas be ko, neissikalbia visos standartines demes, kuriu ir iprasti milteliai neiskalbia - obuolio, zoles ir pan.

Beje, kas ka naudojat stipriam prakaito kvapui ar net demems is drabuziu pasalint?
Aisku, kitas klausimas galetu buti, kas ka naudojat dezodoranto demems isskalbit ? smile.gif
Atsakyti
man tai nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
SVEIKI, kokios firmos rekomenduotumete skalbimo burbuliukus-rutuliukus. mplanuoju isisgyrti, tik enzinau, kurios firmos geresni.
Atsakyti
Gal ir ne visai į temą bus mano klausimas, bet paklausiu: gal būtų galinčių palyginti ekorutulius ir muilo riešutus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akvelinaa @ 2011 04 15, 16:16)
mano mama sake,kad s.......jei neiskalbia  doh.gif


Man jie skalbia labai puikiai. Kai dedu kokius labiau smirdancius rubelius, kartais ipilu minkstiklio tik del kvapo. Beje neiskalbia jau esu rasiusi anksciau raudono vyno ir kavos demiu. Bet ju man neiskalbia ir iprasti milteliai. Juos isemineju su spicialiom priemonem, kaip beje ir kitas demes kuriu neisime anksciau nei ariel nei persil. Visa kita man super.
Pasikartosiu pati gal ir nebuciau pirkus ir tikejus, bet kai jau gavau dovanu tai ir ismeginau. Labai patenkinta esu. Gavau kaledom tai milteliu nuo to laiko dar ir nenaudojau, na naudojau kai reikejo kavos demes is po kaledu is staltieses isimt. Ir tik tam kad isitikinciau kad neisima ir milteliai.
Bea bejo gal patikslinimui parasysiu, kad rubai nesiojami tik viena diena ir praktiskai vakare, maksimum kitos dienos vakare buna plaunami. Tai demes nespeja isisenet. Kadangi gyvenu dviese su dukra tai prakaito panaikinimo problemos kol kas nekyla.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hondute: 22 balandžio 2011 - 22:54