vis skaitau, skaitau, ir pagaliau nusipirkau ir as mistinius rutulius
Mano vyras kol nieko apie juos nezinojo - is ju saipesi
Bet kadangi pats yra alergiskas stipriem milteliu aromatam...
Zodziu taip, pabandymui pirkau pati pigiausia dalyka, ka turbut imanoma gauti Lietuvoje. Aisku, del kainos ir skalbimo kiekiu uz ja - apsigavau, nes parduotuvej nepaskaiciau, kiek skalbimu galima skalbt.
5dieni Thomas Philips parduotuvej, Kaune, pirkau 2 rutulius. Mokejau 18.99 - manau pigiau nebuna. Gamintojas - no name, instrukcijos minimalios ir siaip - neisvaizdi pakuote. Bet gi PIGU
O pigumas - salyginis, nes tik 60 skalbimu jie efektyvus.
Dabar manau reiks isigyt kokius padoresnius...
Zodziu, mano ispudziai:
*tikrai skalbia
ir kaip kazkas aiskino, kad tiek pat teskalbia, kaip su vandeniu ir neipylus milteliu - nereikia le le
(pvz. mano dukrytes kojakelnes, kurios yra sviesiai rausvos - iskalbe. Pedutes nebuvo uznesiotos, nors jau rimtai trepsim, skalbiau ta pacia diena, t.y. nelaikiau kad isisenetu purvas)
*tikrai skalbiniai neturi jokio kvapo, o tai musu seimai svarbu.
*tikrai neiskalbia dvokiancio prakaito
Mano sunus - paauglys. Jo maikes reikia turbut 3x skalbt, su baisiausiais, kvapniausiais milteliais, kad kvapo neliktu. Taigi - rutuliams minuso nerasyciau, tiesiog toks faktas.
*tikrai netriuksmauja, kaip kazkas pasakojo. Sie rutuliai, kuriuos pirkau - su paminkstinanciu ziedeliu.
*deja bet lieka ir tokie skalbiniai, kuriu be cheminiu milteliu neiskalbsi: rimtu reikalu pridarytos kelnes ar kiti kudikio rubeliai (lieka demes), vyriski ar paauglio marskiniai, bliuzonai, kurie buvo nesiojami daugiau nei viena diena - lieka prakaito kvapas, kas be ko, neissikalbia visos standartines demes, kuriu ir iprasti milteliai neiskalbia - obuolio, zoles ir pan.
Beje, kas ka naudojat stipriam prakaito kvapui ar net demems is drabuziu pasalint?
Aisku, kitas klausimas galetu buti, kas ka naudojat dezodoranto demems isskalbit ?