QUOTE(*Nolla* @ 2011 03 20, 12:31)
gavau ir as dovanu ecogenie kamuoli is topshopo.kol kas matau tik pliusus. neisskalbe man tik obuoliu sulciu ir melyniu demiu.bet tu man neimdavo ir senesni milteliai kur naudojau.jokiu arielu ir persiliu niekada nenaudojau nes jau geriau kelias demeles palikt negu mirkyt drabuzius tokioj chemijoj.baltus man visai neblogai isskalbe ipylus i milteliu skyriu paprastos sodos pora sauktu. ir pabalino ir isplove kalnierius marskiniu
labai susitaupo skalbiant tamsius drabuzius, kokias kojines, kelnes visokius tamsesnius bliuzonus kur siaip ar taip demes nesimato buvau sukisus kelnes skalbt kur iki keliu buvo purvina po vaiku pasibegiojimo lauke. neliko nieko
drabuziu minkstumas man taip pat kaip naudojant ir minkstiklius. jisai sumazina vandens kietuma tai drabuziai minksti buna
del kvapu tai isima labai. vyras buvo grizes nuo lauzo, visi drabuziai smirdejo dumais. po skalbimo kvapo isvis nebuvo
dabar svarstau pirkti kamuoliuka indaplovei
labai susitaupo skalbiant tamsius drabuzius, kokias kojines, kelnes visokius tamsesnius bliuzonus kur siaip ar taip demes nesimato buvau sukisus kelnes skalbt kur iki keliu buvo purvina po vaiku pasibegiojimo lauke. neliko nieko
drabuziu minkstumas man taip pat kaip naudojant ir minkstiklius. jisai sumazina vandens kietuma tai drabuziai minksti buna
del kvapu tai isima labai. vyras buvo grizes nuo lauzo, visi drabuziai smirdejo dumais. po skalbimo kvapo isvis nebuvo
dabar svarstau pirkti kamuoliuka indaplovei
Man zinok isplove melynes is medvilninio vaiko megstuko. Tik as is kart ir dejau plaut vos apsidrebe.