Įkraunama...
Įkraunama...

Ekorutuliai

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2011 02 18, 19:08)
o nemanai ,kad ten made in china g.gif ,kažkaip baisu pirkt.pirkom kelias prekes- tai kilmė  aiški.galėtų per reklamą sakyt,kas gamintojas-mažiau chlopato būtų unsure.gif

o tie skrituliai iš www.skalbimorutuliai.lt ,tai made in china suprantama, pagal kaina gi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andrearoma @ 2011 02 18, 20:07)
o tie skrituliai iš www.skalbimorutuliai.lt ,tai    made in china suprantama, pagal kaina gi. 4u.gif

ką žinau.http://www.sveikiproduktai.lt įliįskit,ten yra lyg ir pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(andrearoma @ 2011 02 18, 20:07)
o tie skrituliai iš www.skalbimorutuliai.lt ,tai    made in china suprantama, pagal kaina gi. 4u.gif

Tai kad top shop produkcija irgi kiniečių, bet va kaina toli gražu ne kinietiška biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elipsė @ 2011 02 18, 23:37)
Tai kad top shop produkcija irgi kiniečių, bet va kaina toli gražu ne kinietiška  biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tai aš taip ir sakau,geriau pirkt iš kitur,bet mažesnę kainą mokėt thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

na kokios nevienareiksmes nuomones apie tuos rutulius. Tad sakiau pasidalinsiu savaja smile.gif . Nelabai deja zinau is kur jis, nes pries menesi gavau dovanu. Tai speju, kad pirkta ten, kur du is kart duoda. Na man kol kas jie patinka thumbup.gif . Viska skalbiu su jais, temperatura svyruoja nuo 40 iki 95 laipsniu, apsukos irgi nuo 1200 iki 600 vilnai. Pastebejau tik kelis dalykus, po baliaus neiseme kavos ir raudono vyno demiu, nuo baltos staltieses, ir kadangi apsirgo vaikas rota virusiuku, tai is rubu neiseme "vemaliuku" kvapo. Kita vertus to nepadare ir Persil ir Amwey milteliai vaikui. Tad demes isemineju su Amwey balikliu, o kvapas dingo tiesiog po keliu skalbimu. Rutulio niekur specialiai nedziovinu, isimu ir padedu ant skalbykles iki kito karto. Beje del tikslumo pasakysiu pati gal ir nebuciau patikejus ir pirkus, nors reklama tikrai maciau. Bet kai gavau dovanu tai ir ismeginau. Kol kas as labai patenkinta thumbup.gif .
Atsakyti
. Pastebejau tik kelis dalykus, po baliaus neiseme kavos ir raudono vyno demiu, nuo baltos staltieses, ir kadangi apsirgo vaikas rota virusiuku, tai is rubu neiseme "vemaliuku" kvapo. Kita vertus to nepadare ir Persil ir Amwey milteliai vaikui. Tad demes isemineju su Amwey balikliu, o kvapas dingo tiesiog po keliu skalbimu.
[/quote]
man irgi vaiko drapanytes šis išėmėjas sutvarkė.o staltiesę jau buvau paruošus kaiman išvešt-na nebeišsiplovė blush2.gif ,nupurškiau ir blink.gif kaip nauja. lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai neseniai juo pamaciau netycia reklamoj g.gif taip idomu pasidare???? prisedau paskaitinet... Tai paskaicius apie skalbimo kokybe tokia isvada padariau: karta iskalbiau margus drabuzius pamirsus ipilt skalbimo milteliu- nu zinokit thumbup.gif Taip kad pagalvojau, ar neapgaudinejat patys saves skalbdami su tais rutuliais g.gif
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2011 02 21, 19:36)
as tai neseniai juo pamaciau netycia reklamoj g.gif  taip idomu pasidare???? prisedau paskaitinet...  Tai paskaicius apie skalbimo kokybe tokia isvada padariau: karta iskalbiau margus drabuzius pamirsus ipilt skalbimo milteliu- nu zinokit  thumbup.gif  Taip kad pagalvojau, ar neapgaudinejat patys saves skalbdami su tais rutuliais g.gif

Na o jus pameginkit be milteliu ir be jokiu priemoniu isskalbt baltus rubus arba virtuvinius ranksluoscius. Kazi ar busit vis dar tos pacios nuomones smile.gif . Mano patirtis rodo kad kamuolis neisskalbia tokiu demiu, kuriu ir siaip "persil" ar "ariel" neiveikia.
Atsakyti
QUOTE(hondute @ 2011 02 21, 21:53)
Na o jus pameginkit be milteliu ir be jokiu priemoniu isskalbt baltus rubus arba virtuvinius ranksluoscius. Kazi ar busit vis dar tos pacios nuomones  smile.gif . Mano patirtis rodo kad kamuolis neisskalbia tokiu demiu, kuriu ir siaip "persil" ar "ariel" neiveikia.

reiks pabandyt del idomumo; bet manau rezultatas bus panasu, nes pasiskaicius, kad prie rutuliu dar naudoja isemejus, baliklius... tai gaunasi skalbimas kaip kose is kirvio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000inis: 22 vasario 2011 - 12:25
QUOTE(1000inis @ 2011 02 22, 13:25)
reiks pabandyt del idomumo; bet manau rezultatas bus panasu, nes pasiskaicius, kad prie rutuliu dar naudoja isemejus, baliklius... tai gaunasi skalbimas  kaip kose is kirvio  4u.gif

As tarkim nieko daugiau nenaudoju, nei minkstikliu nei dar ko. Isskyrus dvieju rusiu demems raudono vyno ir kavos. Bet kaip jau minejau situ demiu jokie milteliai nepaima. O jei jusu vanduo yra labai minkstas tai beabejo galima nieko nenaudoti. Juk senoliai nieko ir nenaudodavo tik gerai istrindavo rubus. Bet jie ir plaudavo dazniausiai net ne sulinio vandenyje, o ezero, upes ar lietaus. Pas mane tarkim vanduo toks kalketas, kad be nieko isskalbtus ranksluoscius (kazkada irgi pamirsau ipilt milteliu) galejau ne dziaut juos o i kampa sustatyt kad apdziutu, kokie kieti buvo.
Atsakyti
Buvau latvisko produkcijos Binatec pristatyme, tai sake, jog tie rutuliai ir nera skirti nesvaraim plovimui ax.gif
Jie skirti tam, kad praskalbt pvz vienos dienos rubelius (tarkim suprakaitavo per diena ir reikalinga praskalbti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 22 vasario 2011 - 17:48