Vinnie, lb grazu
maximoj phalaenopsiai po 14,99 yra is ko rinktis tikrai, cia as apie aleksoto maxima.
QUOTE(Tina* @ 2010 07 16, 00:25)
Padariau pavedimuka botorch. Siandienos Paypal kursas 3,54. Manau likuti paskaiciuosiu, kai augalai bus LT ir kai dar pridesiu siuntimo i kitus LT miestus islaidas. Labanakt
Iš Kauno į Vilnių tai gal kuri važiuosim ir nereiks siųsti
Vinnie pooh, laaabai nuostabi palangė
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 07 16, 08:33)
Iš Kauno į Vilnių tai gal kuri važiuosim ir nereiks siųsti
Butu labai gerai.
MB siryt prigasdino, kad muita mums ikals. Argi gali ES ribose jie dar taip padaryt?
QUOTE(Tina* @ 2010 07 16, 08:45)
Butu labai gerai.
MB siryt prigasdino, kad muita mums ikals. Argi gali ES ribose jie dar taip padaryt?
Negali
QUOTE(Tina* @ 2010 07 16, 08:45)
Butu labai gerai.
negali, taigi ir tame puslapyje numatytas mokestis papildomas už siuntimą ne ES šalyse, o mes juk ES.
Idomu, o ka istatymai apie tai sako. Gaila neturiu kada knistis. Darbo daug turiu.
QUOTE(Vinnie_pooh @ 2010 07 15, 20:50)
Labukas
Kaip supratau, Jus cia uzsisakinejate gelytes is Olandijos. Norejau paklausti- ar man butu galima prisijungti prie kito uzsakymo?
Prasete parodyti savo grozius, tai ka tik nufotografavau. Tiek ir tera ju dar (10 vazoneliu), bet uz tai yra didelis azartas jas auginti ir dziaugtis. Dabar vos pamacius kiek kitokia- zinau, kad nebepraeiciau
Cia mano mazyles, po viena nedesiu nuotrauku, nes labai daug vietos uzimtu.
Kaip supratau, Jus cia uzsisakinejate gelytes is Olandijos. Norejau paklausti- ar man butu galima prisijungti prie kito uzsakymo?
Prasete parodyti savo grozius, tai ka tik nufotografavau. Tiek ir tera ju dar (10 vazoneliu), bet uz tai yra didelis azartas jas auginti ir dziaugtis. Dabar vos pamacius kiek kitokia- zinau, kad nebepraeiciau
Cia mano mazyles, po viena nedesiu nuotrauku, nes labai daug vietos uzimtu.
kaip grazu
QUOTE(Vinnie_pooh @ 2010 07 15, 20:50)
Labai gražu, man primena mano palangę panašiai taip apkrautą
bet ir iš arčiau įdėkite foto nors po vieną kiekvienos gėlytės
Sveikos turiu pagirti mergaites, jusu geytes - tiek daug grozybiu
rodau keleta savo ziedu
rodau keleta savo ziedu
axara kaip gražu
merginos gal kuri matėte kur Kaune miniukų yra, labai jų užsimaniau, nes tik vieną mažuliuką turiu, o labai noriu dar
merginos gal kuri matėte kur Kaune miniukų yra, labai jų užsimaniau, nes tik vieną mažuliuką turiu, o labai noriu dar
Axara,tavo geliukai kaip visada
axara, kaip visada super
Tviga, daznai miniuku ir siaip neblogu orchideju buna mazoje maximoje Garliavoje, atskiroje geliu parduotuveleje. Paskutini karta miniuku nebuvo bet buvo graziu phalaenopsiu ir cambriu didziuliais ziedais po 25 litus. Tai jei kazkur netoli gyvenat sios puses tai tikrai verta pasiziuret
Tviga, daznai miniuku ir siaip neblogu orchideju buna mazoje maximoje Garliavoje, atskiroje geliu parduotuveleje. Paskutini karta miniuku nebuvo bet buvo graziu phalaenopsiu ir cambriu didziuliais ziedais po 25 litus. Tai jei kazkur netoli gyvenat sios puses tai tikrai verta pasiziuret