http://www.clanorchi...om/cultindx.htm neblogas puslapis
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 07 26, 19:24)
arba mano bet pagalvok turetu apie ka kalbetis prie.....
Na maniskis, tai man nedraudzia gelyciu pirkt, kai kada netgi paskatina Uzvakar nusipirko sau brangu golfo lazdu idekla.... pamate zvilgsni, tai sako: Tai jeigu nori, tai gali $200 sau ant orchideju isleist Tipo lygiosiomis dalijames pirkinius
Laba vakara visu tokios fainos gėlytes,o žiedų
bankrotas garantuotas [primesk kaip namo vienas ir kitas orch tempia žiauroka
QUOTE(axara @ 2010 07 26, 19:10)
oj, kad mums mergaites, toki vyra - orchideju maniaka
bankrotas garantuotas [primesk kaip namo vienas ir kitas orch tempia žiauroka
Maniskis tai tramdo amne, kartais apsuka pardej i kita puse ir nusiveda nors dabar reti atvejai, akd parduotuvej del ko galva pamesciau. Slabnas vasarinis asortimentas, ner uz ko net akiai uzkliut.
Lark, kaip tavo beauty? Tas sveikas ir tas nelabai ? Pas mane pratese tris pumpurus, Leidziamas lapas paaugo penkis centimetrus, snd ziuriu antras lenda
nila_ks, jau maciau, kad Priekules paste tavo geliukas.
QUOTE(Tina* @ 2010 07 27, 09:53)
kaip greit
QUOTE(Tina* @ 2010 07 27, 09:53)
Eina sau Ojojoi reik kazkaip atsiimti, be masinos esu, reiks drauges prasyt. Aciu Tina, kad pranesei, ryte ziurejau dar nebuvo. Uhuuu kaip fain lekiu
QUOTE(Lerikyte @ 2010 07 27, 09:56)
kaip greit
O Prienai tai atrodo kitam pasaulio gale gal pastas tik info neatnaujino. Pasiskambink jiems, gal dar siandien pavyks geliukus is dezutes islaisvint. Man vandutes labai gaila del tu kelioniu, gleznute tokia.
QUOTE(Tina* @ 2010 07 27, 10:10)
O Prienai tai atrodo kitam pasaulio gale gal pastas tik info neatnaujino. Pasiskambink jiems, gal dar siandien pavyks geliukus is dezutes islaisvint. Man vandutes labai gaila del tu kelioniu, gleznute tokia.
Gavau siuntini, aciu tau Tina