va rimtai
O tu savo geliuka is Tinos pasiemei? Pasirodyk su foto
Nea, mus su Tina skiria devynios marios ir kalnai Lauksiu siuntinio O tau salotos idomu ?
QUOTE(Lerikyte @ 2010 07 26, 11:25)
va rimtai
Zinok buciau tikrai apsikeitus, bet pasiziurejau, kad lygiai tokia pacia turiu, tad mainus atsaukiu kitam kartui. Dar turiu dvi neziniukes, kai prasiskleis, tada gal turesiu tokia pacia, galesiu apsikeist tada
Vakar parsitempiau namo viena orche Vyras jau grieztai sake NE, bet as vistiek issisukau situacijoj, uz maximos pinigus pasiemiau, tada jis sutiko
Lerikyte, labai grazi neziniuke
O mano dracula,sedi lauke balkone,pakolkas lygtais viskas gerai.Tikiuosi aklimatizuosis laimingai
O mano dracula,sedi lauke balkone,pakolkas lygtais viskas gerai.Tikiuosi aklimatizuosis laimingai
QUOTE(Lerikyte @ 2010 07 26, 11:31)
Nea, mus su Tina skiria devynios marios ir kalnai Lauksiu siuntinio O tau salotos idomu ?
Man idomu vistiek, kokios tos salotos. Pati labai laukiu siuntinio, zadejo siandien issiusti. Sake, kad pas manaja yra ziedkotis
Rodostoma, o tu rodeisi, jei ne, pasirodyk, man smalsu, kas kokias gavo
Rodostoma,dekui As noriu irgi greiciau savo apciuciuot, apglostyt
Nila, as irgi turiu labai panasi ta obelele Bet tau tikrai tokia pati neprasiskleis, perdaug jau gerai butu juokauju aisku.
Nila, as irgi turiu labai panasi ta obelele Bet tau tikrai tokia pati neprasiskleis, perdaug jau gerai butu juokauju aisku.
QUOTE(saidutea @ 2010 07 24, 11:01)
Nila tokią kaip tavo maximoj nukainuotą pasiemiau už 4 lt, su dviem žiedeliais. Tai vienas dar stovi žiedelis, nenuvysta niekaip... O šiaip geras sveikas augalas, dar kaip už 4 lt, pasisekė man
Maniske ir kainavo nedaug, tik vienu pinigeliu daugiau
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2010 07 26, 11:36)
As noriu irgi greiciau savo apciuciuot, apglostyt
Nila, as irgi turiu lab panasi ta obelele Bet tau tikrai tokia pati neprasiskleis, perdaug jau gerai butu juokauju aisku.
Nila, as irgi turiu lab panasi ta obelele Bet tau tikrai tokia pati neprasiskleis, perdaug jau gerai butu juokauju aisku.
But gerai Einu pafotkinti naujoke, imesiu nuotraukas, tada pasakysi ar turi ka panasaus. Kazkas is merginu kiek pamenu turi tokia, gal lark, nepamenu
QUOTE(Lerikyte @ 2010 07 26, 11:15)
Suzydėjo visa nežiniukė iš senių, dailiai žiedus sudėjo
žiedų žedelių labai daili
sveikos merginos
Pokahonta, dekui Tu visad tokia mandagi, pasisveikini
QUOTE(nila_ks @ 2010 07 26, 11:35)
Man idomu vistiek, kokios tos salotos. Pati labai laukiu siuntinio, zadejo siandien issiusti. Sake, kad pas manaja yra ziedkotis
Taip tavasis tetraspis su ziedkociu. Susukau kaip kudiki, nesu dabar i pasta.
valio
beje,ta meduza kokia grazi uzsimaniau
beje,ta meduza kokia grazi uzsimaniau