Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Evaja @ 2010 07 23, 17:13)
rodosi mano Brassia:

user posted image

Vau, įspūdinga 4u.gif
QUOTE(Taniushka @ 2010 07 23, 18:10)
buvau tokia nusipirkus su dvejais vazonais, nukainuota bet labai gerai atrode, vienas ziedas buvo nuzydejes o antra  dar menesi zidejo, bet..... abidvi neisgyveno nes jos beveik neturejo saknu

drinks_cheers.gif pirkau ir aš tokią nukainuotą. Vienam vazoniuke tai augaliukas kaip ir be šaknų, bet dar stovi, tikiuos prisiaugins šaknyčių. Kitas lyg nieko, auginukų naujų priaugino tris, tai reikia persodinti, nes visai šalia didžiojo ir kaip ir trukdo augt... Tik kažkas negerai, kad lapeliai kaip rudys pasidaro... nežinau, kas tai yra
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 07 23, 21:59)
bet tai koks grožis žiedų wub.gif

drinks_cheers.gif

Nila tokią kaip tavo maximoj nukainuotą pasiemiau už 4 lt, su dviem žiedeliais. Tai vienas dar stovi žiedelis, nenuvysta niekaip... O šiaip geras sveikas augalas, dar kaip už 4 lt, pasisekė man smile.gif

Vakar dar naujokė prisijungė irgi iš geltonūjų serijos, labai graži. Tik šiandien radau tą skydmarį tokioj vietoj nepastebimoj, tai taip nusigandau, bet berods jis negyvas buvo ir daugiau neradau. Tai tikiuosi viskas ok su gėlyte... Bet kas per padarai šlykštūs...

Ir naujokė wub.gif
user posted image
Vis dar žydinti gražuolė wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
O ka matau, egis11. tai nori tu savo kvietko ar ne? lotuliukas.gif
Atsakyti
egis visai nenori savo geles biggrin.gif
Atsakyti
Labos, kas čia nenori aš paimsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jaučiu tuoj įsireiks, kai norinčių sarašas ilgas pasirodys.
Atsakyti
Sveikinu, jus meragites, su pavykusiu uzsakymu ir sveikais augalais mirksiukas.gif
saidutea, grazi naujoke wub.gif
Atsakyti
Jo bendroj foto tai augalai istikruju visi super ispudingai atrodo drinks_cheers.gif

Pamirsau saidutes naujoke pagirt, daili wub.gif
Atsakyti
Saidutea,labai grazi tavo salotinuke wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mes tyliai stebėsim kaip tos Dracula LT gyvens, prašom informuoti liaudį mirksiukas.gif biggrin.gif
Radau tuos du kioskus geležinkelios stotyje, nu blyn, kokios kainos geros, reiks dažniau prazonduoti, gana permokėti. Savaitgaliais nemokamos aikštelės mašinoms.
Kaip smagu, kad pavyko užsakymas ir gavot sveikus stiprius augaliukus wub.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif , mes kartu su jumis džiaugiames biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 07 24, 11:00)
Leidau sau Egio ziedeli nufotkint. Psychopsis mariposa alba 

thumbup.gif o jau spalvytės skanumas wub.gif
QUOTE(saidutea @ 2010 07 24, 11:01)
Ir naujokė

laaaaaaaaaabai wub.gif ale ir randat jūs tokių wub.gif
QUOTE(lark @ 2010 07 24, 13:56)
Radau tuos du kioskus geležinkelios stotyje, nu blyn, kokios kainos geros, reiks dažniau prazonduoti, gana permokėti.

ir įdomu apie ką aš rėkavau gerą mėnesį ir paskutiniu metu, kad net sapnuojasi turgus cool.gif
dauguma tik stoties turguje ir pirktos mano "sugyventinės" smile.gif

ir dar vakar žiauriai gražus dendrobiumas, tik nužydėjes. Bet labai daug atžalų priaugę. Durna, kad neėmiau doh.gif 5 lt lyg, jei neklystu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pokahonta*: 24 liepos 2010 - 14:44
dar šiek tiek foto smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 07 24, 12:50)
egis visai nenori savo geles biggrin.gif

nori,nori smile.gif
Atsakyti
nu bet groziu cia prisisiuntet wub.gif
Atsakyti