Stai:
Papildyta:
Augalai dideli, po keliones pavarge, matosi, kad auginti fermoj. Visumoj vaizdas manes nenuvyle. Vienoms gal pasiseke labiau, kitoms maziau, bet pas profes tikrai viskas isgyvens.
Papildyta:
Ryt dalinu nuo 11 iki 12 ryte. Paskui isvaziuoju. Grisiu sekmadieni vakare. Sorry - kitaip negaliu. Kitoms - issiusiu pirmadieni. Prasau man i e-maila surasyti pilnus adresus. Aciu
Papildyta:
Einu pamerksiu i vonele varguoles valandikei, nes gaila ziuret.
Papildyta:
O gal kas nori dar siandien artlekt? galit iki 24 val. veliau eisiu miegot
siuo metu visos tarp phalaenospiu su padidinimo stiklu bando iskaityt savaji
aciu Tina
aciu Tina
Tas ispudingas didelis desineje Živilės is kito forumo.
Prasciausiai atrodo pahl manni, su pazeistu lapuku ir dar kazkokiais juodais taskiukais ant lapu.
Prasciausiai atrodo pahl manni, su pazeistu lapuku ir dar kazkokiais juodais taskiukais ant lapu.
nu super kaip tik man net nesistebiu, loterija
Bet uztat didelis koks, viskas bus ok su juo. Pasikartosiu is fermos pirkom. Ten nieks joms lapeliu neglosto kasdien.
Tu galvoji as pergyvenu? ne 100 e kainavo
Na savo geliukus jau atsieme rodostomos vyras ir evaja.
Papildyta:
Egi, ryt vaziuosiu pro Karmelava, galiu tau atiduot prie kokios Briedziu medziokles augaliuka jau geresniu salygu nebus
Papildyta:
Egi, ryt vaziuosiu pro Karmelava, galiu tau atiduot prie kokios Briedziu medziokles augaliuka jau geresniu salygu nebus
ką gi, jei jau paskelbei , kad atsiėmiau.... Gavau milžinišką dracula astuta (nuotraukoje viduryje viršutinėj eilėj). Auginių naujų lendančių net nesuskaičiuoju...
O mano phalaenopsis šimtu procentų sveikomis šaknimis... nei milimetro persodindama nepašalinau...žodžiu, aš labai patenkinta
ačiū tau, Tina*... (beje, įsivaizdavau brunetę... )
O mano phalaenopsis šimtu procentų sveikomis šaknimis... nei milimetro persodindama nepašalinau...žodžiu, aš labai patenkinta
ačiū tau, Tina*... (beje, įsivaizdavau brunetę... )
QUOTE(Evaja @ 2010 07 23, 22:36)
.... Gavau milžinišką dracula astuta
O mano phalaenopsi
O mano phalaenopsi
bet tai koks grožis žiedų
o koks phalaenopsis?
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 07 23, 22:59)
violacea malayan indigo blue
http://www.google.lt...i...sa=N&tab=wi
siuntė su vazonais.
Tiesa, nemačiau nei vieno vargšo. Visi daugiau ar mažiau normalūs. Įspūdį paliko egio11 psychopsis (žydintis), sokejukes phalaenopsis incriptio.... su geltonais apvadais lapų, misterijos neofinetia.... o šiai visi normalūs, tikrai
QUOTE(Evaja @ 2010 07 23, 23:02)
violacea malayan indigo blue
o tu božie koks grožis
jau ir man pavydas jama
o tai iš tokių fermų žydinčių nebūna, ane?
o tai čia ne visos dar gėliukės?
kur žydinti?