Saidutea,nebutu tu taskeliu,tai atrodytu kai narcizas grazi spalvyte,silta tokia. o ta tvigos bordo dar su pavadinimu?geras,grazi! o pele snaudale tai tikriausiai nori infarkta ivaryti silpnesniu nervu zmonems jau taip uzpavydejau tokiu grazuoliu,ir visos kazkuo panasios,lyg is vienos kolekcijos ne,nudabar vel sukilo manyje pirkimo manija reiktu issiruosti i medziokle,bet kur tokiu rasti
Katik suzinojau apie orchideju festivali si savaitgali ( ne LT) http://www.silvaorchids.com/ Labai noreciau apsilankyti... Prasysiu vyro, kad vaziuotumem....
jau kokios gražios spalvytės ir tokios ryškios ir kur jūs tokių gražuolių randate? Kai man reikėjo sesei dovanų geltonos, visą miesta išvažinėjau ir niekur neradau
Skambinau apie 16 val. i Karmelavos pasta, tai siuntinuko mano vardu dar neturejo nacionaliniai paskirstymo LT ir pasto ypatumai dar gerai, kad tie sandeliai buna vesus net vasara, kitaip jau nezinociau ka galvot...
pele snaudale kokios pirimos orchidejos pavadinimas ? nes as toke turiu tai noriu zinot ar toks pavadinimas Papildyta:
[quote=Pokahonta*,2010 07 22, 22:39]
ir nepirkai? ir man nepasakei gausi galvon
ju nemazai yra tai manau uzteks ir tau
pele snaudale kokios pirimos orchidejos pavadinimas ? nes as toke turiu tai noriu zinot ar toks pavadinimas
Neturi jos pavadinimų, galima pačiai sugalvot
Aš seniai norėjau geltonos orhidėjos, nes maniškės baltos ir visokiausių rausvų / violetinių atspalvių. Tai kai užtikau ermitaže geltonų, tai ir neatlaikė poeto širdis
Aš seniai norėjau geltonos orhidėjos, nes maniškės baltos ir visokiausių rausvų / violetinių atspalvių. Tai kai užtikau ermitaže geltonų, tai ir neatlaikė poeto širdis