Na kazin kur prapuole musu siuntinys Per toki karsti,baisu,kad neiskeptu geliukai dezej
QUOTE(rodostoma @ 2010 07 22, 13:04)
Na kazin kur prapuole musu siuntinys Per toki karsti,baisu,kad neiskeptu geliukai dezej
sėkmingai guli kur nors Lietuvos pašte....
Vakare grizus gal rasiu pranesima. Skambinau i TNT, tai man paaiskino, kad pagal koda cia TNT post, zodziu i pasta atkeliauja.
QUOTE(dowwile @ 2010 07 20, 09:10)
tikras grozis
Papildyta:
QUOTE(rytine rasa @ 2010 07 20, 18:22)
rytine rasa, saunuole, vanda prazydinti - tikras zygdarbis o kaip man patinka ju balti ziedai
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2010 07 21, 13:58)
Kokie grazus tavo ziedeliai, Lietuva o ypac kaskadinis phalaenopsis, siandien betyrinedama savo ferma pastebejau, kad ir pas mane beveik toks pat leidzia ziedstiebi
Papildyta:
QUOTE(Laura81r @ 2010 07 21, 19:22)
lietuva laaabai nuostabus ziedai nauja rusis"kaskadines" labai grazios gelytes
Kaskadine, yra ne rusis, tai ziedstiebio augimo kryptis.
Papildyta:
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 07 22, 09:29)
Labai grazi
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2010 07 22, 10:27)
Pokahonta, grazi
O as stai ka sumedziojau maximoje. Pavarges, kaip bebutu keista uzdziovintas augalas, su pora pumpuru ir siuo ziedu. Nezinau, suzavejo.. Ar tik jis kartais neturi pavadinimo?
O as stai ka sumedziojau maximoje. Pavarges, kaip bebutu keista uzdziovintas augalas, su pora pumpuru ir siuo ziedu. Nezinau, suzavejo.. Ar tik jis kartais neturi pavadinimo?
Geras pirkinukas man atrodo cia - labai grazus hibridas
Papildyta:
QUOTE(giedruze @ 2010 07 22, 10:36)
labai garzi visos manau turi pavadinimus, bet ivariuose vietose je skiriasi
paprastai pavadinimus/vardus turi rusines orchidejos.
valio hibridams
Laukiu siuntinio
Laukiu siuntinio
QUOTE(Lerikyte @ 2010 07 22, 10:27)
Pokahonta, grazi
Grazi lerikyte sita Gundziausi ir as, bet pagriebiau sia
Taip tik maximoj uzvezimas buvo, tai taip sunku buvo is daugybes issirinkti viena kazkaip is pradziu net nekreipiau demesio i sia zalsva, suviliojo citrinuke, o galiausiai sia griebiau
Saidutea, as kokius tris kart vis neisrinkus iseidavau nes phalaenopsiu pasirinkimas tai tikrai ir dar ta kaina 14,99
QUOTE(Lietuva @ 2010 07 21, 14:58)
Pasakiški žiedai
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 07 22, 10:29)
Labai gražūs žiedai o aš neturiu nei vienos vandutės nepatinka man jų šaknys visą grožį gadina
QUOTE(Lerikyte @ 2010 07 22, 11:27)
Aš ir tokią mielai priglausčiau
QUOTE(saidutea @ 2010 07 22, 17:49)
labai graži spalvytė
O čia mano paskutinis pirkinukas
Grzuole debora
Gal jau Tina is pastos geles ima
Pasigirsiu šios ir praėjusios savaitės naujokėmis (nutrūkau truputį nuo grandinės)