Giedruze, ar pati zinot, kad parsineset Debora?
QUOTE(giedruze @ 2010 07 21, 11:42)
na va vaziavau i maksima maisto, o atvaziavau su gele
linkiu, kad augtu didelė ir graži
QUOTE(Lerikyte @ 2010 07 21, 12:06)
Giedruze, ar pati zinot, kad parsineset Debora?
žino, žino
Tada blogai ,buciau nudziuginus deborai negalioja nei prisamanoje vazonai nei vabalai
klausykit, aš kadangi į orchidėjas įnikau neseniai, tai veislėse nelabai gaudausi. pastebėjau maximose prekiaujant o ir kitose pardėse orchidėjas, kurios yra kitokiu pavadinimu (aišku nemapenu), tokios, kur žiedas panašus į našlaitės. dažniausiai jos būna violetiniai - bordinės.
ką jūs manot apie jas? mačiau ir nebrangių
tik pas visas tas žiedelis ar keli, tokie paviepę. sakau ar čia rūšis tokia, ar nuo karščio ir sąlygų pavysta? sunku jas augint?
tik pas visas tas žiedelis ar keli, tokie paviepę. sakau ar čia rūšis tokia, ar nuo karščio ir sąlygų pavysta? sunku jas augint?
QUOTE(Žanė @ 2010 07 21, 13:19)
klausykit, aš kadangi į orchidėjas įnikau neseniai, tai veislėse nelabai gaudausi. pastebėjau maximose prekiaujant o ir kitose pardėse orchidėjas, kurios yra kitokiu pavadinimu (aišku nemapenu), tokios, kur žiedas panašus į našlaitės. dažniausiai jos būna violetiniai - bordinės.
cia ne miltonija bus
panašu, kad apie miltoniją arba miltoniopsį. Apie priežiūra gal kas atsakys daugiau priežiūros temose, o šiaip kiek girdėjau ne iš lengvųjų auginimas jos.
pas mane gi yra miltoniopsis (nors ant etiketės rašė miltonia) nepasakyčiau, kad kažkokios ypatingos priežiūros reikia
jei apie šitas kalba Žanė
aplink pas mane visi jas greit numarina
o aš manau, jei yra abejonių, reikia pirmiausia pasidomėti priežiūrą ir pabandyti juk ne milijoną kainuoja
QUOTE(Lerikyte @ 2010 07 21, 14:23)
aplink pas mane visi jas greit numarina
žiūrėsiu kaip man seksis kol kas leidžia naujus lapus, tai gal nepamirs
turiu porą mėnesių
miltonias ir miltoniopsis
Paprastai Miltoniopsis turėtų būti palaistytas kas 5-6 dienas. Per itin karštus orus, augalą gali tekti laistyti du ar tris kartus per savaitę.
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 07 21, 12:53)
pas mane gi yra miltoniopsis (nors ant etiketės rašė miltonia) nepasakyčiau, kad kažkokios ypatingos priežiūros reikia
taip taip, tikrai šitie
o mano orchidėjų (žinoma, falenopsių) auginimo metodas ypatingai paprastas: nieko joms nedaryt. ir palaistyt pamiršt. tada ir žiedus krauna didžiulius, ir auga puikiai. atėję klausinėja "ką tu joms darai?"... pirmasis mano žygdarbis buvo persodinti darbe kolegių nudegintą augalėlį. tai žiūrėsiu, ar kažkas pavyko, jei ims atsigauti, tai savim imsiu labai pasitikėt
užtai ir klausiau, ar nėra anoji super lepi lėlė. dėkoju