mūsų augaliukai dar neišsiųsti bet tikrai šiandien išsiųs
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 07 17, 11:40)
ai tiesa, vakar parsivežiau Bulbophyllum echinolabium, ačiū Oli vija
tikiuosi susidraugausim ir sulauksiu žiedų
tikiuosi susidraugausim ir sulauksiu žiedų
Dar yra jei ką domintų
http://www.orchids.l...mp;p=3367#p3367
Pokahonta, sėkmės auginti ir prašom girtis, kaip sekasi
Visų tokie vasariškai švieži žiedai
QUOTE(Oli_vija @ 2010 07 19, 16:25)
Pokahonta, sėkmės auginti ir prašom girtis, kaip sekasi
ačiū
aš dar norėčiau Promenaea rollinsonii ar ji yra Kaune?
Sveikutės
visų gražuolės nuostabios aš jau irgi truks plyš noriu naujos orchidėjos, gal kokią užmatysiu hyperi kokią karvytę, kaip norėčiau
katinas šiandien numetė nuo palangės phalaenopsį kuris buvo išleidęs naują šakelę iš žiedstiebio, jau buvo su pumpuriukais trijais, ir nulaužė visą šakelę kažkaip nesiseka pastaruoju metu išsaugot žiedelių... bet užtat beliedama šiandien gėles, užtikau, kad dendrobis evutext padovanotas sugalvojo žydėt buvo keli spuogiukai, buvau tikra, kad nauji auginiai bus, nes dažnai lieti gaunas. bet ne va suprandino pumpurus kaip laukiu pasigyriau va
visų gražuolės nuostabios aš jau irgi truks plyš noriu naujos orchidėjos, gal kokią užmatysiu hyperi kokią karvytę, kaip norėčiau
katinas šiandien numetė nuo palangės phalaenopsį kuris buvo išleidęs naują šakelę iš žiedstiebio, jau buvo su pumpuriukais trijais, ir nulaužė visą šakelę kažkaip nesiseka pastaruoju metu išsaugot žiedelių... bet užtat beliedama šiandien gėles, užtikau, kad dendrobis evutext padovanotas sugalvojo žydėt buvo keli spuogiukai, buvau tikra, kad nauji auginiai bus, nes dažnai lieti gaunas. bet ne va suprandino pumpurus kaip laukiu pasigyriau va
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 07 19, 16:52)
mano žiniom yra, paskambink tuopačiu kontaktiniu tel ir perklausk jei nėra, atvešiu iš Vilniaus prie progos
QUOTE(Oli_vija @ 2010 07 19, 17:14)
mano žiniom yra, paskambink tuopačiu kontaktiniu tel ir perklausk jei nėra, atvešiu iš Vilniaus prie progos
ok, dėkavoju
QUOTE(saidutea @ 2010 07 19, 16:54)
Sveikutės
kaip smagu girdėti, kad mano dovanos pas kitus žydi
wau kokių čia pas Jus grožių prisižiūrėjau
Parasiau visiems botorch dalyviams laiskuti. Augaliukai keliauja!
QUOTE(Tina* @ 2010 07 19, 22:27)
kaip aš jums pavydžiu na žinoma tik baltai ir geruoju
mergaitės, turiu dvi baltas orchidejas viena Sofia vadinasi, ji leidžia žiedstiebius kaip įprastiniai phalaenopsiai. O kaip kita galėtų vadintis, niekur nerandu
žiedstiebiai du ir iš jų išleidžia daug šakučių kurios svyra kaip vynuogių kekės gal jūs žinot?
šita, tik dabar prileidusi dar daugiau šakelių
QUOTE(Tina* @ 2010 07 19, 22:27)
bet kaip man tos sekimo sistemos patinka jau vien dėl to botorch verta užsisakyti.. ir Herman labai jau paslaugus
Na dar matysim ka jis ten mums ikrove siaip labai pareigingai ir greitai atsakinejo i mano laiskus, gal neesam vieninteliai jo "fermos" klientai