Pasiganyk mano parase Orchideju plantacija + kaktusu plantacija + lauko augalai
neee... Tina* į lauko augalus geriau nereikėjo nosies kišti - jau yra ko užsinorėjau
Ir ko gi?
Tina, jusu geles nerealios!!! Grozis neispasakytas
na merginos kaunietes buvau apzvalgoje, tai miniukai tik balti ,( vaildrenoje) pora man regis deboru maciau, urmo bazeja nieko gero
QUOTE(giedruze @ 2010 07 19, 10:56)
na merginos kaunietes buvau apzvalgoje, tai miniukai tik balti ,( vaildrenoje) pora man regis deboru maciau, urmo bazeja nieko gero
ar pirkai miniuką? Tiesa, Vaidrenoje yra labai gero stovio dendrobium winter.... tokie violetiniais žiedeliais
QUOTE(lark @ 2010 07 19, 11:02)
Pirmadieniais neverta "eiti į žvalgybą" , nes gėles veža į bazes antradieniais ir ketvirtadieniais
Kažko lb noriu naujos žydinčios orchidėjos ir būtent raudonos ar baltos baltos
Kažko lb noriu naujos žydinčios orchidėjos ir būtent raudonos ar baltos baltos
va va as noriu raudonos, arba cia viena idejo forumiete, geltona su raudonu, nu tai negaliu truks plyst rekia jos man ne nemaciau kitu orchiu nes pora phenel. buvo ir tai tokie negrazus pries man atvaziuojant moteriske issiveze visa padekla grazuoliu
QUOTE(giedruze @ 2010 07 19, 10:56)
Buvau ten šeštadienį miniuko nusipirkti tai ir Deborą tuo pačiu prigriebiau. Ten tokia prieblanda, kad nelabai gerai aš ten jas apžiūrėjau, tik šaknis, o parsinešusi namo pamačiau ant žiedelio ta baltą pūkuotą vabalą tokių augintinių dar neteko turėti.
Tai šiandien jau su Actara darbuojuos Tai va mergaitės jei kuri pirkote Deboras tai gerai apžiūrėkite, nes jos ten kelios kartu ant vieno padėkliuko stovėjo tai gali būti kad ir ant kitų buvo tų minkštučių vabalėlių.
Kodėl Vilniuj niekur Deborų nėra???
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 07 19, 12:05)
Kodėl Vilniuj niekur Deborų nėra???
Sakykit ką norit, bet Debora ir yra Debora ir aplamai visos Elegant serijos phal.