[COLOR=purple]tai kas ryt į susitikimą?
Galim 8,9,10 ir tt... valandą. Siūlykit Ir vietą galim keisti..... [/COLOR]
QUOTE(Evaja @ 2010 07 17, 19:27)
[COLOR=purple]tai kas ryt į susitikimą?
aciu uz paaiskinima pirmadeni bandysiu laiime
QUOTE(giedruze @ 2010 07 17, 22:07)
aciu uz paaiskinima pirmadeni bandysiu laiime
dirba iki 13 val nuo ankstyvo ryto
Tai ar buvot susitike?
tai kur dingot? kaip del susitikimo? pala ar as kazko nesupratau ar jis ne snd? vakar krisktynos buvo, negalejau prisijungt
QUOTE(Lerikyte @ 2010 07 18, 09:26)
tai kur dingot? kaip del susitikimo? pala ar as kazko nesupratau ar jis ne snd? vakar krisktynos buvo, negalejau prisijungt
nebuvo susitikimo. bus, kai atvės orai ir kas nors pasiūlys jį daryti
supratau
Šiandien buvau Pramonės Maxima, planavau nusipirkti smulkaus Extra substrato ir neradau mūsų pamėgto stendelio, kelis kart apvaikščiojau, nesupratau bajerio , gal man jau nuo karščio migla ant akių užėjo
Mačiau didžialapę metrinę cirtinukę, bet kaina tai žiauri ~70Lt, su 2 kotais , jei ne krizius, būčiau..
magija499, čia Jums niekas neatsakys, šioje tėmelėje mes apie pirkimus, susitikimus kalbames.
Kreipkites čia
Mačiau didžialapę metrinę cirtinukę, bet kaina tai žiauri ~70Lt, su 2 kotais , jei ne krizius, būčiau..
magija499, čia Jums niekas neatsakys, šioje tėmelėje mes apie pirkimus, susitikimus kalbames.
Kreipkites čia
QUOTE(lark @ 2010 07 18, 18:14)
Šiandien buvau Pramonės Maxima, planavau nusipirkti smulkaus Extra substrato ir neradau mūsų pamėgto stendelio, kelis kart apvaikščiojau, nesupratau bajerio , gal man jau nuo karščio migla ant akių užėjo
Kreipkites čia
Kreipkites čia
o jus phenelopsius sodnat i smulku nes as pora pasodinau, tai as nematau to rasojimo ant vazono sianden kedainiuose buvo nukainuotas vazonas kartu su substratu
QUOTE(Lietuva @ 2010 07 18, 16:17)
keikiukas rezervuotas
lauksim tesinio idomu butu stebeti,kaip isisaknys,ir toliau augs,kol galiausiai pradziugins ziedais