Labai daug kartų šnekėta, kad igolki yra tik "progonai" gerų siuvinėjimo schemų ar pačių siuvinėtojų darytos schemos (kai kurios net nesivarginta pakoreguoti). Yra pakenčiamų, o kai kurios žiauriai tragiškos. Aišku, dar sužaidžia skonio reikalas - man pėvėzė nepatinka labai nenatūralios spalvos, ar paveiksluose staigūs spalvų šuoliai t,y, plėmai. Dažnai deda šalia schemos originalų pav., o schema - prastos kokybės.
Aš pati tai supratau po daugelio valandų, dienų ir savaičių sedėjimo prie kompo, pumpavimo iš eilės į kompą schemų. dabar visus savo lobynus po biškį tvarkau - jau atsirenku kur totalus š... o kur visai nieko savadarbės schemos, ar originalios.
Net tarkim žymaus HAEDo kai kurios schemos su originaliu paveikslu skiriasi, nors jie už tai gauna pinigus.
o dabar
Florestina labai labai prašau
, po kelionės idėk kur viešai nuotraukas. Ta šalis yra mano didelėse žydrose svajonėse (90 proc. kad ir liks)
pasiknisau ir radau pvz: progonas
godes of tidesoriginalus pav.
goddess ..kas moka rusiškai citata iš vieno forumo
Уважаемые вышивальщицы... и вышивальщики!
Во избежание недоразумений, доводим до Вашего сведения:
Все схемы, представленные выше, были созданы автоматически, и не корректировались вручную;
Предварительный просмотр - это схематичное представление результата. На отдельных моделях мониторов цвета могут отличаться от реальных;
Вы используете наши схемы на свой страх и риск. Принимаясь за вышивку, Вы допускаете вероятность того, что вышитая работа может отличаться от ожидаемого результата;
Администрация сайта не несет ответственности за возможный моральный или материальный ущерб, полученный при использовании нашего сервиса.