Sveikos mergickos
Nzn ar padesit,niu bet tikiuos
Man reiktu siulu konvertavimo lenteles,kad is DMC i tuos rusiskus siuliukus(rasosi-MULINE "KIROVA KOMBINAT" )pasikeisciau.Gal aiskiai parasiau
Buc dekinga
Pasirodau
Lanarte Two orchids savaip
Į kompaniją šiam jau rodytam.
Į kompaniją šiam jau rodytam.
QUOTE(Metija @ 2010 07 31, 12:28)
Bet čia juk siuvinėtojų žirklutės - gervės... Aš tai kirpėjai tokių nesiuvinėčiau, galima kažką kita rast... nesupyk - tai tik mano nuomonė
as jau buvau rasius, kad nepastebejau jog siuvinejimo zirklutes.. nes man atrode jos gan dideles...
tai daba bandysiu didesniu ieskoti
Kaktusine - puikios orchidėjos Ankstesniosios rėmas itin tinka
Taip, jos tikrai gan didelės ir tikrai labai gražios Nemačiau to posto, kur buvai minėjusi, kad nepastebėjai
Gal mergaitės ką pasiūlys. Aš tikrai esu mačius įvairių profesijoms tinkančių schemučių, bet neatmenu kur... Pati išsisaugojusi neturiu. Gal net dideles žirkles esu mačiusi
Sėkmės Šaunią kirpėją turi, jei taip stengiesi
QUOTE(gadik @ 2010 07 31, 15:37)
as jau buvau rasius, kad nepastebejau jog siuvinejimo zirklutes.. nes man atrode jos gan dideles...
Taip, jos tikrai gan didelės ir tikrai labai gražios Nemačiau to posto, kur buvai minėjusi, kad nepastebėjai
Gal mergaitės ką pasiūlys. Aš tikrai esu mačius įvairių profesijoms tinkančių schemučių, bet neatmenu kur... Pati išsisaugojusi neturiu. Gal net dideles žirkles esu mačiusi
Sėkmės Šaunią kirpėją turi, jei taip stengiesi
Sveikutės auksarankės. Kas naudojatės gallery.ru, čia pas visas dingo viršutinėj eilutėj избранногoe ir druzja? Na ten kur įsidedi patinkančius pav
QUOTE(tute28 @ 2010 07 31, 16:12)
Sveikutės auksarankės. Kas naudojatės gallery.ru, čia pas visas dingo viršutinėj eilutėj избранногoe ir druzja? Na ten kur įsidedi patinkančius pav
Pasižiūrėjau - избраннoe - tikrai nebėra Bet друзя - lyg ir viskas yra
QUOTE(tute28 @ 2010 07 31, 16:12)
pas mane irgi nebera tuos vadinamus favoritus rodo tik ten kur surasyta ka as kuria diena dariau, tai per ten paspaudus atsidaro visi. Jau maniau kad prapuole su visam
ir paieskos nebera
QUOTE(Metija @ 2010 07 31, 14:57)
Pasižiūrėjau - избраннoe - tikrai nebėra Bet друзя - lyg ir viskas yra
Na jo, žemiau yra visi draugai, bet buvo toj pačioj eilutėj, ku tas избраннoe. Nes buvo paspausi toj eilutėj draugai ir išmeta, ką kas įdėjo. Bet žemiau paspaudus ir atidaro.
QUOTE(Dantiste @ 2010 07 31, 14:57)
pas mane irgi nebera tuos vadinamus favoritus rodo tik ten kur surasyta ka as kuria diena dariau, tai per ten paspaudus atsidaro visi. Jau maniau kad prapuole su visam
Aš ir taip radau Na tikiuosi čia laikinai, nes jie ten vis tvarko serverius ir tt
yra paieska jei nueini i общая лента arba группы, tai duoda ieskot. as irgi tikiuos kad laikinai
Kaktusine, grazios orchidejos
Kaktusine, grazios orchidejos
QUOTE(Kaktusine @ 2010 07 31, 14:36)
Pasirodau
QUOTE(Kaktusine @ 2010 07 31, 16:36)
Pasirodau
Gražu