Merginos kur užsakinėjat rėmus siuvinėjimui, žinau, kad kažkuri mergina SM siūlo, bet nerandu?
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 07 30, 22:11)
Merginos kur užsakinėjat rėmus siuvinėjimui, žinau, kad kažkuri mergina SM siūlo, bet nerandu?
parašyk į až Džeinei arba Metijai
QUOTE(pauksciukas @ 2010 07 30, 20:47)
Keletas mano smulkmeneliu
o kas tuose mažuose maišiukuse ten pakabukai?
QUOTE(Uodegyte @ 2010 07 26, 18:06)
merginos, o sakykit o paveikslus pacios reminat ar nesat kur tai ireminti? jei pacios is kur remelius gaunate tokius didelius? ar labai brangus?
LLabai grazus visu darbai!!!
QUOTE(LadyAgne @ 2010 07 31, 02:40)
merginos, o sakykit o paveikslus pacios reminat ar nesat kur tai ireminti? jei pacios is kur remelius gaunate tokius didelius? ar labai brangus?
Rėminti galima ir pačiai, ir nešti į rėminimo dirbtuves. Rėmą padaro kokį nori.
Jei pati rėminsi, tai gali viską ko reiks užsisakyti rėminimo dirbtuvėse, beliks tau pačiai įsirėminti. Bus pigiau...
Rėminimas - brangus malonumas Aš rėminu rėminimo dirbtuvėse ir tik tada, kai reikia dovanoti ar kabinti ant sienos. Kiti darbai laukia savo eilės. Pati įsirėminu tik nedidelius darbelius...
QUOTE(Džeinė @ 2010 07 30, 23:32)
o kas tuose mažuose maišiukuse ten pakabukai?
vieni adatinė/pakabukai, kiti su levandom
QUOTE(gadik @ 2010 07 30, 14:01)
Sveikutes dar karta noriu savo kirpejai dovanu issiuvineti, turiu va tokia schema:
gal katra supranta, kokia cia reiektu aida, ir kokie ismatavimai sio siuvinejimo, bei kiek reiketu medziagytes?
gal katra supranta, kokia cia reiektu aida, ir kokie ismatavimai sio siuvinejimo, bei kiek reiketu medziagytes?
Čia reikia audinio kaip kažkuri minėjo, antram lape nurodyta: 7 kryziukai į 1 cm arba dar smulkesnė (jei neklystu 12 į 1 cm) ir baltų baltų siūlų B5200 (o iš esmės juk gali improvizuoti)
Orchidėjos gražios, rožių medžiaga labai įdomi . Na, moteros Ruci, paukščiuk, jūsų smulkmenos nuostabios kruopščios, subtilios. O mane patraukė gigantiški darbai nors iš galvos keli smulkūs vis neišlenda - teks įgyvenint matyt.
Paukščiuk o maišėlis su levandom - vienguba medžiaga ar pamušaliuko dėta? Iš aidos tarpelių nebyra žolės?
Dailūs darbeliai, merginos
O iš kur jūs levandas imat? Gal išduosit paslaptį... Aš jau ne pirmi metai svajoju pasiradyt tokių levandinių maišiukų į spintą padėt, bet kur tų levandų gaut? Niekad neteko matyt pirkt. Pati auginau, tai neišdygo pernai, o šiemet pervėlai sėklų nusipirkau
QUOTE(paukščiukas @ 2010 07 31, 09:20)
vieni adatinė/pakabukai, kiti su levandom
O iš kur jūs levandas imat? Gal išduosit paslaptį... Aš jau ne pirmi metai svajoju pasiradyt tokių levandinių maišiukų į spintą padėt, bet kur tų levandų gaut? Niekad neteko matyt pirkt. Pati auginau, tai neišdygo pernai, o šiemet pervėlai sėklų nusipirkau
QUOTE(laujus @ 2010 07 31, 12:23)
pati iš Vilniaus, tai pavasarį garsiai garsiai rėk (jei iki to laiko dar neturėsi). Tada bandysiu savo krūmynus atskirt ir 1 galėsiu duot. Aišku jei atsiskirs, nes 3 daigiukai nuo pradžių augo, tai šaknys baisiai persipynę. Bet bendysiu gražiai atskirt bo vazonas per mažas darosi gaila, kad negaliu tiesiai iš kompo įkelt foto
Eglužė žiemos, bučiukas Tau dideliausias
Bet gal dar kuri bus netyčia mačius pirkt?..
Bet gal dar kuri bus netyčia mačius pirkt?..
Sėklų tai visusr, o krūmelių kažkada Ermitaže (žiemą ar ankstyvą pavasarį )
Dailūs visų darbeliai. Tarsi parodoj pabuvau - ačiū visoms
Labiausiai įstrigo Paukščiuko maišiukai - jau tokie mieli dizainiukai, kad atsižiūrėt negaliu... Eisiu tavo sandėliukan ieškot
...ir Ruci vestuvinės dovanėlės - tokie mieli dalykai mane visuomet labai žavi
Bet čia juk siuvinėtojų žirklutės - gervės... Aš tai kirpėjai tokių nesiuvinėčiau, galima kažką kita rast... nesupyk - tai tik mano nuomonė
Labiausiai įstrigo Paukščiuko maišiukai - jau tokie mieli dizainiukai, kad atsižiūrėt negaliu... Eisiu tavo sandėliukan ieškot
...ir Ruci vestuvinės dovanėlės - tokie mieli dalykai mane visuomet labai žavi
QUOTE(gadik @ 2010 07 30, 13:01)
noriu savo kirpejai dovanu issiuvineti, turiu va tokia schema:
Bet čia juk siuvinėtojų žirklutės - gervės... Aš tai kirpėjai tokių nesiuvinėčiau, galima kažką kita rast... nesupyk - tai tik mano nuomonė