Kokių grožybių jūs čia prisiuvinėjot, aš visada paskaitinėju tik nėra kada paplepet ar savo darbelį parodyt, tad dabar pasirodysiu jau beveik baiginėju
Papildyta:
Višniuke, labai gražus veidrodėlis, dabar ir aš užsinorėjau tokio žiurėjau tame darbstuoles puslapyje bet nerandu niekur tokiu veidrodėliu gal galėtum padėt
QUOTE(Jurblond @ 2010 07 28, 08:08)
Superinis, parodyčiau savo sesei, iš karto įsigeistų. Neužmirštuolės- jos mylimiausios gėlės.
QUOTE(casolin @ 2010 07 28, 21:10)
Kokių grožybių jūs čia prisiuvinėjot, aš visada paskaitinėju tik nėra kada paplepet ar savo darbelį parodyt, tad dabar pasirodysiu jau beveik baiginėju
Gražu. Man jis labai spalvingas
QUOTE(casolin @ 2010 07 28, 18:10)
Papildyta:
Višniuke, labai gražus veidrodėlis, dabar ir aš užsinorėjau tokio žiurėjau tame darbstuoles puslapyje bet nerandu niekur tokiu veidrodėliu gal galėtum padėt
Papildyta:
oho,sitas labai fainas! o kas Egipte lankesi,manau,isvis toki griebtu siuvineti
QUOTE(casolin @ 2010 07 28, 20:10)
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 07 29, 10:10)
Sesės darbelis.
Heritage Under The Arch
Dydis 21x21 cm, Aida 16, 24 spalvos, daug dalinių kryželių ir blendingo.
Heritage Under The Arch
Dydis 21x21 cm, Aida 16, 24 spalvos, daug dalinių kryželių ir blendingo.
labai grazu
labai gražus veidrodėlis, dabar ir aš užsinorėjau tokio žiurėjau tame darbstuoles puslapyje bet nerandu niekur tokiu veidrodėliu gal galėtum padėt
CIA
na gal keistai nuskambes,bet jau ruosiuosi kaledinoms,isvyksiu studijuot i uzsieni ir manau,kad likus laisvam laikui siuvinesiu paveikslelius kaledu motyvais paskui prisiusiu ant maiseliu dovanu.maza problemele -reikia nelabai sunkiu scemeliu kalediniais motyvais gal pagelbesite?
...Višniuke, labai gražus veidrodėlis, dabar ir aš užsinorėjau tokio žiurėjau tame darbstuoles puslapyje bet nerandu niekur tokiu veidrodėliu gal galėtum padėt
...Višniuke, labai gražus veidrodėlis, dabar ir aš užsinorėjau tokio žiurėjau tame darbstuoles puslapyje bet nerandu niekur tokiu veidrodėliu gal galėtum padėt
Oi koks didelis ir ispudingas darbas
Aciu tau lb
manau visada gali jai tiesiog laiska parasyti. tikrai atsilieps. Parasyk ko konkreciai nori info@darbstuole.eu
O matau Dvi jau nuoroda idejo
Labutis, labai gražūs darbeliai.
Parodysiu įrėmintą jūrą:
Parodysiu įrėmintą jūrą:
QUOTE(Florestina @ 2010 07 29, 17:15)
Labutis, labai gražūs darbeliai.
Parodysiu įrėmintą jūrą:
Parodysiu įrėmintą jūrą:
Labai gražu Baltas rėmas tik papildo darbą
QUOTE(Gintae @ 2010 07 29, 14:11)
na gal keistai nuskambes,bet jau ruosiuosi kaledinoms,isvyksiu studijuot i uzsieni ir manau,kad likus laisvam laikui siuvinesiu paveikslelius kaledu motyvais paskui prisiusiu ant maiseliu dovanu.maza problemele -reikia nelabai sunkiu scemeliu kalediniais motyvais gal pagelbesite?
yra tema ieskancioms schemu esu tikra merginos tau tikrai pagelbes
QUOTE(Florestina @ 2010 07 29, 16:15)
oi koks grooozis tikrai, kitoks remelis tikriausiai ir netiktu, tik baltas
sveikutes
reikia jusu pagalbos ir vel, taigi turiu viska ko reikia siuvinejumui, ir yra truputi neaisku, http://blog.kasiulai...is.html#more-76 sioje nuorodoje sako imti viena gija siulo.... viena gija siulo ar ne per mazai ? man noretusi kad langelis butu pilnas. Su keliomis gijomis jus siuvinejate?