Aš irgi merkiu siuvinį į mažumytę šiltą vandenį - juk siuvinėjant markeris nuo pirštų pradeda blykšti, vadinasi tokia temperatūra kaip sykis ir yra. Ir dar. Aš nebijočiau sugadinti medžiagos normaliai skalbdama. Turiu vieną siuvinuką sūnui ant maikės prisiuvus, kitą - jam ant užvalkalo. Skalbiasi dažnokai, pvz., trikotažinė maikė jau beveik visai sudėvėta, o siuvinukas kuo puikiausiai atrodo. Iškirpsiu aš jį ir keliaus tas paukštukas į kompaniją meškai ant užvalkalo - toliau dar tarnaus.
Gadik, jei markeris drungname vandenyje nenyksta, tai mesčiau siuvinį į skalbimo mašiną. Jei dar liks žymės, tai ir pasidarbuočiau su Ace ar dėmių išėmėju pasiėmus degtuką ar kitą nedidelį kietą daiktą - kad netyčia per daug skalbiklio nepasikabintų ir bėdos nepasidarytų.
QUOTE(paukščiukas @ 2010 07 13, 22:14)
Noriu pasitarti, kaži šis paveikslas žiūrėtųsi ne ant žalsvo audinio, o ant kokios ivory spalvos
Man atrodo, kad dailiai žiūrėtųsi. O ant vintažinio gelsvo - būtų panašu į saulėtą dieną Bet ant ivory irgi neblogai Apskritai - nuostabus paveikslėlis Man labai tokie patinka, o ypač - alyvos Jas tiesiog dievinu...
QUOTE(zundyte @ 2010 07 13, 23:03)
Žodžiu ,pirmas blynas čia ,tokių dalykų siuvime ,bet galiu pasakyt ,kad užkabino ,jau noriu pasiūti kitą. ...
Na, merginos, jūs pavarot...
Zundyte, esu iki širdies gelmių apžavėta. Tai štai kam ruošei tą raidelę... Ech, kaip pasisekė draugei...
Nuostabi rankinė - puikiai įsiūtas pamušalas, viskas dera tarpusavy, puikus modelis Nagi tu dar ir puiki siuvėja
QUOTE(zundyte @ 2010 07 14, 00:03)
Kiek darbelių gražių ,aš irgi pasirodysiu su savo paskutiniu darbeliu ,kelis vakarus prakaitavau tokiame karštyje ,sulaužiau penkias mašinines adatas,ir va rezultatas
Labai puikus rezultatas Manau kaip ir tu, taip ir draugė tavo darbu bus labai patenkinta
Zundyte - labai gražu
O dėl markerio tai aš visada po tekančiu plaunu, dar niekada nemerkiau, ir viskas man išsiplovė Ir dar skysto muilo užlašinu ir švelniai patrinu
O dėl markerio tai aš visada po tekančiu plaunu, dar niekada nemerkiau, ir viskas man išsiplovė Ir dar skysto muilo užlašinu ir švelniai patrinu
QUOTE(paukščiukas @ 2010 07 13, 22:14)
Noriu pasitarti, kaži šis paveikslas žiūrėtųsi ne ant žalsvo audinio, o ant kokios ivory spalvos
Aš nekeisčiu medžiagos. Žalsvam fone kaip krūme žiedai atrodo natūraliai, šiek tike prislopinti ir labai savo vietoj. Ivory fone jie atrodys nenatūraliai.QUOTE(zundyte @ 2010 07 13, 23:03)
Kiek darbelių gražių ,aš irgi pasirodysiu su savo paskutiniu darbeliu ,kelis vakarus prakaitavau tokiame karštyje ,sulaužiau penkias mašinines adatas,ir va rezultatas
Rezultatas gražus, šaunuolė : Kitą kartą dar pabandyk įsiųti užtrauktuką arba lipuką, kad didelis tašiukas nešiojant neišsižiotų.
QUOTE(Metija @ 2010 07 14, 01:29)
Man labai tokie patinka, o ypač - alyvos Jas tiesiog dievinu...
Čia ne alyvos. Čia budlėja.
zundyte, nuostabi terbikė, aš ir iš tų kur brėžinių nebraižau, nors pavargt daugiau tenka. Bet tavo ''blynukas'' tikrai superinis gavos
Dantiste, Toli, Metija ačiū už išsakytą nuomonę Krito vakar į širdį šis paveikslas, bet žalia man netinka, o ir siūlai anchor, reiktų konvertuot. Jei ta meilė nedings, kol laiko rasiu, būtinai siuvinėsiu Apie vintažinį ir aš pamasčiau, manau dailiausiai žiūrėtųsi
va atėjo Dvi ir visas kortas sumaišė Nenoriu aš žalsvos
Dantiste, Toli, Metija ačiū už išsakytą nuomonę Krito vakar į širdį šis paveikslas, bet žalia man netinka, o ir siūlai anchor, reiktų konvertuot. Jei ta meilė nedings, kol laiko rasiu, būtinai siuvinėsiu Apie vintažinį ir aš pamasčiau, manau dailiausiai žiūrėtųsi
QUOTE(paukščiukas @ 2010 07 14, 09:20)
Taip ir pagalvojau rašydama, kad ne tai nori išgirsti, betgi negalėjau susilaikyti neįkišus trigrašio Nu neauga jos smėly, neauga
QUOTE(Dvi @ 2010 07 14, 09:26)
Taip ir pagalvojau rašydama, kad ne tai nori išgirsti, betgi negalėjau susilaikyti neįkišus trigrašio Nu neauga jos smėly, neauga
neauga smėly, bet kabo ore, va ir mastau kuom tą''orą'' pakeisti
QUOTE(Džeinė @ 2010 07 13, 23:41)
gadik o kiek laiko vandeny laikei siuvini??
ar vanduo nebuvo labai ledinis??
man vienam siuviny taip neišsiplovė žymeklis, nes pamerkiau i ledini šulinio vandeni, o kitus merkiau kambario temperatūros vandeny, tai viskas ok , išsiplovė
ar vanduo nebuvo labai ledinis??
man vienam siuviny taip neišsiplovė žymeklis, nes pamerkiau i ledini šulinio vandeni, o kitus merkiau kambario temperatūros vandeny, tai viskas ok , išsiplovė
as buvau emus is krano, i lekstute, ir su pagaliuku ausim valiau.... manau, kol knysausi, tai jis tikrai buvo kambario temper, tuolab tokie karsciai daba pas mus
QUOTE(gadik @ 2010 07 14, 09:52)
as buvau emus is krano, i lekstute, ir su pagaliuku ausim valiau.... manau, kol knysausi, tai jis tikrai buvo kambario temper, tuolab tokie karsciai daba pas mus
Lėkštutėje? Tai ar buvo apsėmę darbelį tokiam nedideliam kiekyje vandens? Aš tai pastebėjau, kad kai drėgnu pirštu paspaudžiu ant markeriu pažymėtos vietos, jis išnyksta, bet po kiek laiko vėl atsiranda, bet kai pakišu po srove arba palaikau gausiam kiekyje vandens, tada jau niekas neatsiranda
[quote=Metija,2010 07 14, 00:29
Zundyte, esu iki širdies gelmių apžavėta. Tai štai kam ruošei tą raidelę... Ech, kaip pasisekė draugei...
Nuostabi rankinė - puikiai įsiūtas pamušalas, viskas dera tarpusavy, puikus modelis Nagi tu dar ir puiki siuvėja
[/quote]
Ačiuks ,malonu ,kai pagiria,na nesu visai susipykusi su siuvimu ,kažkada prieš 20 metų ir kursus baigiau ,sijonus ,kelnes ,naktinukus siūdinausi,be to močiutė buvo siuvėja iš prigimties ,be "primierkos "drabužį pasiūdavo ir jis kaip nulietas ant figūros būdavo,o aš visas vaikystės vasaras prie jos prasėdėdavau,ir dabar džinsus ,kelnes pasitrumpinu,pataisau ką reikia ,tai siuvimo mašina man ne naujiena ,bet tokius atsakingus darbus tai dirbt nelabai moku,tašės niekada aplamai nesiuvau ,tai baimės kažkiek buvo ,bet rezultatas mane tenkina
[quote=zuzanele,2010 07 14, 07:42]
Labai puikus rezultatas Manau kaip ir tu, taip ir draugė tavo darbu bus labai patenkinta
[/quote]
Ačiū
[quote=Peachy_sheila,2010 07 14, 08:07]
Zundyte - labai gražu
ačiū
[quote=Dvi,2010 07 14, 08:20]
Rezultatas gražus, šaunuolė : Kitą kartą dar pabandyk įsiųti užtrauktuką arba lipuką, kad didelis tašiukas nešiojant neišsižiotų.
[/quote]
ačiū Dvi ,iš tavęs sulaukt įvertinimo ypač malonu ,o užtrauktuką buvau galvojusi padaryt ,ir netgi nusipirkau ,bet kažkaip kuo arčiau pabaigos ,man kitaip ten viskas išėjo,nemokėjau ten išsisukt ir pagalvojau ,kad bus gerai ir be jo,o va lipukai tai neatėjo į galvą ,gal reiks pagalvot ir prisiūt,tik nusipirkt reikia
[quote=paukščiukas,2010 07 14, 08:20]
zundyte, nuostabi terbikė, aš ir iš tų kur brėžinių nebraižau, nors pavargt daugiau tenka. Bet tavo ''blynukas'' tikrai superinis gavos
[/quote]
ačiū ,Paukščiuk
[quote=paukščiukas,2010 07 14, 08:38]
[/quote]
aš rinkčiausi kažkokį vintažinį audinį ,ir manau ,kad ant smėlinio turėtų gražiai žiūrėtis
[quote=ZMama,2010 07 14, 10:20]
viskas darbelis pabaigtas , koks dabar sekantis , gerai kaip viskas gaunasi eksprontu
[/quote]
ZMama,darbelis nuostabus ir žodžiai nusoatabūs ,ir šriftas labai tinkantis ,tikrai už širdies griebia,dovana visam gyvenimui
PS-nieko nesupratau ,kodėl pasicitavo nenormaliai,atsiprašau
[/quote]
Ačiuks ,malonu ,kai pagiria,na nesu visai susipykusi su siuvimu ,kažkada prieš 20 metų ir kursus baigiau ,sijonus ,kelnes ,naktinukus siūdinausi,be to močiutė buvo siuvėja iš prigimties ,be "primierkos "drabužį pasiūdavo ir jis kaip nulietas ant figūros būdavo,o aš visas vaikystės vasaras prie jos prasėdėdavau,ir dabar džinsus ,kelnes pasitrumpinu,pataisau ką reikia ,tai siuvimo mašina man ne naujiena ,bet tokius atsakingus darbus tai dirbt nelabai moku,tašės niekada aplamai nesiuvau ,tai baimės kažkiek buvo ,bet rezultatas mane tenkina
[quote=zuzanele,2010 07 14, 07:42]
[/quote]
Ačiū
[quote=Peachy_sheila,2010 07 14, 08:07]
Zundyte - labai gražu
ačiū
[quote=Dvi,2010 07 14, 08:20]
[/quote]
ačiū Dvi ,iš tavęs sulaukt įvertinimo ypač malonu ,o užtrauktuką buvau galvojusi padaryt ,ir netgi nusipirkau ,bet kažkaip kuo arčiau pabaigos ,man kitaip ten viskas išėjo,nemokėjau ten išsisukt ir pagalvojau ,kad bus gerai ir be jo,o va lipukai tai neatėjo į galvą ,gal reiks pagalvot ir prisiūt,tik nusipirkt reikia
[quote=paukščiukas,2010 07 14, 08:20]
[/quote]
ačiū ,Paukščiuk
[quote=paukščiukas,2010 07 14, 08:38]
[/quote]
aš rinkčiausi kažkokį vintažinį audinį ,ir manau ,kad ant smėlinio turėtų gražiai žiūrėtis
[quote=ZMama,2010 07 14, 10:20]
viskas darbelis pabaigtas , koks dabar sekantis , gerai kaip viskas gaunasi eksprontu
[/quote]
ZMama,darbelis nuostabus ir žodžiai nusoatabūs ,ir šriftas labai tinkantis ,tikrai už širdies griebia,dovana visam gyvenimui
PS-nieko nesupratau ,kodėl pasicitavo nenormaliai,atsiprašau