QUOTE(Dantiste @ 2010 07 25, 21:09)
visai nebaisu paciai remint
ir ner taip sunku.
pasimatuoji kiek palikti krastu nuo siuvineto paveikslelio iki remo (as megstu pasizymet su isnykstanciu markeriu. siuvinejimui netiko, nes per greit isnyksta, tai reminimui sunaudosiu
) tada uzsidedi siuvinuka ant kartono, issicentruoji ir krastus prispaudi su spaustukais ar kokiom savarzelem. tada apverti, ir sudygsniuoji priesingus krastus. patampai siulus, kad lygiai ir gerai issitempes siuvinukas butu, ir uzmazgini siulo galiuka. ta pati padarai su likusiais dviem krastais.
tada kisi i rema, uzdedi nugarele i psio kasiulu bloge viskas vaizdziai parodyta:
http://blog.kasiulai.lt/reminimas.html
gali pradziai pabandyt maza darbeli, didelio as dar pati nebandziau, bet principas gi tas pats
o remina neklijuojant Kaune Savam. ten paklausia ar gali klijuot. man kas patiko kad jokiu priekaistu negauni, kad atseit nepasitiki ju meistrais ir pan. tik jei neklijuoja, tai paprastai uzkisa siuvinuka ir prispaudzia. tai idealiai nesigauna. geriausia uzsisakyt remus ir pasidaryt paciai. tada jeigu idealiai lygiai nesigaus, tai bent zinosi, kad vadinasi geriau jau neimanoma padaryt
O jeigu jau išsiuvinėta ir palikta mažokai vietos? Vienoje vietoje liko tik pora cm.
Man neaiškiausia, jeigu aš noriu su paspartais, tai kaip juos ten. Tiesiog įdėti? Ir įrėmintas darbas dirbtuvėse būna kitoje pusėje dar apklijuotas juosta..
Galvojau nešti į Savą, nes arčiausiai man, nors vieną kartą bandžiau eiti, bet išėjau, nes pardavėja, tai patylėsiu kokio mandagumo buvo. Klijuoti blogai-neklijuojant, kiek supratau-nekoks vaizdas gaunasi, tai kuri blogybė geriau?