Kaip suprantu, jie siuvinėti ant aidos. Aš taikiau medžiagą užlankstyti ant kartono taip, kad briauna eitų pagal nuaustą giją - lygiai lygiai. Sunaudojau siūlo medžiagos įtempimui nugarėlėje begalybę. Tik aš netvirtinau pasibaigusio siūlo uodegėlės ant medžiagos, o rišau prie naujo siūlo. Tokiu būdu, kai suvarsčiau adata siūlą iki pat galo, galėjau dar ir dar kartą jį pertemti, kaip kad batų raikštelius pertempi ir suvaržai nuo pačios pradžios. Analogiškai su kitais dviem šonais. Išsitempė labai gerai, kur truputį pasikreivino, tai ten ranka pataisiau ir taip liko, nes labai stipriai įtempta medžiaga, net kartonas kiek išsilenkė.
Jei brangu rėminti ir vistiek norisi siuvinėti, tai pradėčiau siuvinėti pagalves, kalėdines kojines ir žaisliukus, o labiausiai tai susikoncentruočiau ant džinsų ir palaidinių puošybos. Aš Airijoje, man irgi brangu rėminti, apie nešimą į dirbtuves net negalvoju. Pradėjus mąstyti apie naują siuvinį, dažniausiai žiūriu, kokio dydžio ir spalvų būna gatavų rėmelių, tada atitinkamai tokius paveiksliukus ir renkuosi.