QUOTE(zuzanele @ 2010 07 13, 22:13)
Mane jau pradeda nervinti. Nusiperki brangų markerį, vadinamą išplaunamu. Susibraižai, siuvinėji, o paskui rezultatas... Neišnyksta ir darbas gadinasi.
Aš susibraižiau su išplaunamu, siuvinėju HAEDą. Po pusmečiu jo jau beveik nebelikę. Reikia iš naujo braižytis
Iš kitos pusės gerai, vadinasi išsiplaus ir nesugadins darbo
Gal jie yra skirtingų firmų ar kažkokio neaiškaus gamintojo, kad tokie dalykai vyksta...
vat, vat, ir man sake, nebijokit, viskas issitrins, labai geras markeris, ne is pigiuju ten buvo... dar siule kur kelias val ar pan tik laikesi, po to tipo savaime isnyksta, bet man netiko, kadangi taip greitai tikrai nesiuvinesiu, o kaskart is naujo braizyti, na ne....
QUOTE(Laurukasr @ 2010 07 13, 22:47)
Ir man vienas paveiksliukas yra neišsiplovęs nuo markerio. Tai kitą, kai juo žymėjausi, pamerkiau į šaltą valdenį ir palaikiau. Nors nerekomenduojama, bet ties linijom truputį patryniau ir išsiplovė.
vat as ir bijau labiau trinti, kad medziaga nesugadinti, ir siuvinio neiskripti...
na zodziu, prisidirbau su tuo markeriu... viena metrika savajam suneliui dariau, kita - krikstasuniui pradejau... ir sia tau.... daba reikes ieskoti gal jau nubraiziuota medziaga, kazin kaip ji?