JViktorija, labai gražios gėlės
JViktorija,labai grazu!o tas triptikas beje,aciu uz pagyrimus mano paveikslui
QUOTE(JViktorija @ 2010 07 22, 20:24)
Retai as cia pasisakau, bet visad apziuriu jusu grazius darbelius
Dabar noriu parodyt ir savo
kaip dailu
QUOTE(Donalita @ 2010 07 22, 18:58)
Aha, gali pasirodyt ne taip jau ir smagu ant drobės spausdintą piešinį siuvinėt Kita vertus, pavienių kryželių tikriausiai nėra, schema tiesiai po adata - niekaip nenusigrybausi. Taigi visi šansai tokį dičkį užbaigti labai greitai. Svarbiausia, kada piešinukas patiktų. O dėl panašių spalvų ir dalinių kryžiukų... Jei nenaujokė siuvinėjime, tai galiu patart pasižymėt problemiškas vietas ryškioje dienos šviesoje su išplaunamu markeriu ir net numerius užsirašyt.
Štai čia yra populiariausia parduotuvė ir atverstas puslapis su rinkiniais ir atspausdinta kanva. Tik kad visur rašo, kad į rinkinį įeina wool - reiškia stori siūlai ir didelės kanvos skylės. Reik žiūrėt, kur normalūs siūlai.
http://www.sewandso.co.uk/cat3.html
jei pati nesupranti angliškai, tai prašyk pagalbos.
Pagalvojau, visai norėčiau pati pabandyti
Štai čia yra populiariausia parduotuvė ir atverstas puslapis su rinkiniais ir atspausdinta kanva. Tik kad visur rašo, kad į rinkinį įeina wool - reiškia stori siūlai ir didelės kanvos skylės. Reik žiūrėt, kur normalūs siūlai.
http://www.sewandso.co.uk/cat3.html
jei pati nesupranti angliškai, tai prašyk pagalbos.
Pagalvojau, visai norėčiau pati pabandyti
Ačiū! Keliauju apsidairyti
QUOTE(JViktorija @ 2010 07 22, 21:24)
labai gražu
QUOTE(Laura81r @ 2010 07 22, 13:36)
ta prasme? is kur gavau?is lenkisko zurnalo
Dizainas nematytas, todel ir idomu buvo.
Labai grazios gelytes, ypac tos pirmos
JViktorija, super :
Petit ar jryziuka 1x1? Čia du skirtingi dalykai ir siuvinejasi skirtingai. Ankstesnėse teose daug kartų rašiau ir aš, ir schemas kaip siuvinėti buvau įdėjusi, antrą kartą nebesikartosiu.Šiaip tokie siuvinėjasi ant lino arba evo, bet ne ant Aidos butent dėl to, kad nėra kur besti adatos ir tiek petitas, tiek kryžiukai 'a la 1x1' gaunasi šleivi kreivi.
QUOTE(ChinChin @ 2010 07 22, 12:35)
kiek as suprantu, ta PETIT kryziuka sitaip galima padaryti jei siuvinejama per 2 siuliukus, o jei ant Aidos? arna EWO bet per 1 siula, tai nera kur ibesti adatos jau
Petit ar jryziuka 1x1? Čia du skirtingi dalykai ir siuvinejasi skirtingai. Ankstesnėse teose daug kartų rašiau ir aš, ir schemas kaip siuvinėti buvau įdėjusi, antrą kartą nebesikartosiu.Šiaip tokie siuvinėjasi ant lino arba evo, bet ne ant Aidos butent dėl to, kad nėra kur besti adatos ir tiek petitas, tiek kryžiukai 'a la 1x1' gaunasi šleivi kreivi.
Aciu uz pagyrimus mano darbeliams . Pirmas dvi geles dovanosiu savo teciui, jubiliejaus proga. Tikiuos jam patiks lygiai taip pat kaip ir jums
super geles, ypatingai man triptikas atrodo, didelej erdvej labai graziai ziuretusi
QUOTE(JViktorija @ 2010 07 23, 12:39)
Aciu uz pagyrimus mano darbeliams . Pirmas dvi geles dovanosiu savo teciui, jubiliejaus proga. Tikiuos jam patiks lygiai taip pat kaip ir jums
Darbai verti gražiausių pagyrimų , viskas atlikta nuostabiai ir įrėminta puikiai
Aš nelabai į temą, bet noris garsiai pasidžiaugti ,po gero mėnesio dar gavau dovanų
JViktorija Ypač du viršutiniai. Labai kruopštu.
PAUKŠČIUK, na labai jau dovana Kad man kas padovanotų
PAUKŠČIUK, na labai jau dovana Kad man kas padovanotų