Įkraunama...
Įkraunama...

Santuoka kalėjime

Suprantu, Brigita, kaip jautiesi... Tai taip romantiška - visas pasaulis „susimokė“ prieš Jūsų meilę. Ir kuo daugiau girdi prieštaravimų, tuo labiau įsitikini savo teisumu. Meilė, nugalinti visas kliūtis... kuri gi mergina apie tai nesvajojo... Žinau, Tavęs perkalbėti neįmanoma. Kaip ir neįmanoma sulaikyti protngais argumentais drugelio, skrendančio į liepsną... Ir nebandau.
Mačiau panašią situaciją labai iš arti. dar buvau pacankė, kai mano draugė įsimylėjo kalinį. Tiesa, ten buvo dar sudėtingiau - ji net nebuvo jo mačiusi, bendravo tik laiškais. Jam iki bausmės pabaigos buvo likę dar keleri metai. Jie laukė jos pilnametystės, kad galėtų susituokti.
Jeigu sąžiningai, aš net kažkiek pavydėjau jai tos begalinės meilės. Įsimylėti blogiuką - juk tai klasika, ar ne? biggrin.gif Jautiesi kaip filme, viskas, kaip reikalauja žanras, tobula - tikra meilė nugali visas kliūtis (kuo daugiau kliūčių, tuo tikresnė meilė), vestuvės, amžinai kartu... Tik deja, realybėje nieks neuždės finalinių titrų - jie gyveno ilgai ir laimingai.
Draugei viskas baigėsi pakankamai laimingai. Jau pradėjusi tvarkyti dokumentus santuokai, ji apsigalvojo (nežinau kodėl - ji niekada niekam to nesakė). O tada prasidėjo neaiškių tipelių trainiojimaisi prie jos durų, kai kelis kartus buvo iškviesta policija - trainiojosi prie laiptinės. Tą vasarą ji ir pratupėjo namuose, bijodama iškišti nosį lauk. Iš „mylimojo“ plaukė grasinimai, kad kai jis išeis į laisvę, ateis prie jos durų ir nusižudys... Laimei, ji išvyko studijuoti į kitą miestą, niekam nesakė, kur būtent. Pirmais metais negrįždavo savaitgaliais pas tėvus ir galiausiai viskas nurimo.
Žinoma, Brigita, Tu sakysi, kad Tavo atvejis ne toks. Nuoširdžiai linkiu Tau laimės. Bet, prašau, būk protinga - pasilik sau atsitraukimo kelią. Saugokis nėštumo visais įmanomais būdais (jis, greičiausiai, tvirtins, kad be galo be krašto trokšta vaikų), nenutrauk ryšių su artimaisiais, kad, prireikus turėtum į ką kreiptis.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Kaip duociau tokiai dirzu per subine! atsiprasau uz tokius issireiskimus, bet negaliu susitvardyt skaitydama ka raso ta jauna ir kvaila merga! Ji aklai isimylejusi ir jokie ''palauk'', ''pagalvok'', itt. jai ne motais. Nieko ji neklausys, nei tevu, nei svetimu. Neisgelbesim mes jos, o ji neisvengs didziausios gyvenime klaidos. Gaila, nuosirdziai gaila mergaites...
Atsakyti
O kodel gaila? Pati kalta! Man nei kiek negaila tokiu kvailiu. Jauna tai ne pasiteisinimas kvailumui.
Atsakyti
Na ka, nepamokslausiu ax.gif belieka palinketi kiek imanoma grazesnes sventes ir laimes kuriant gyvenima kartu ax.gif Tik nedaryk tevams siurprizo ir pasakyk anksciau viska ir nepabek nuo ju, nes kaip kazkas rase tau reikia tureti ir atsitraukimo galimybe ax.gif
Kiekvienas juk esam savo gyvenimo kalvis rolleyes.gif
Atsakyti
perskaiciau visa tema... na baisu baisu man zinokit. net purto pamascius, kad mergian griauna savo gyvenima. lai mokslus pirma kokius nors baigia, isilavinima isigyja, o ne uz kalinio teka.. nes manau tokia jauna, tik vidurine baigus... na bet cia ne i tema as...

cia jau pati kalta , kad proto netrui, ir jos tevai kalti, kad vertybiu normaliu neisikiepijo, kad mergai proto nekrete, kad ji tevais nepasitiki ir nieko jiems nesako.

o kad busimojo teveliai geri, tai aisku bus geri, ko jiems nebuti, nori sunu ishkisti, tikisi, kad taip ji nors suvaldys..

ir seip man labai smalsu kaip vyskta pati vedybu ceremonija kaleime?
Atsakyti
Mieloji Brigita, as vietoj taves tuos metus, kuriuos dar reikia islaukti iki laisves buciau praleidus vestuviu planavimui, sukneles paieskomis, knygu apie seimynini gyvenima skaitymu... laikas juk greitai bega, bet ne jam, sedinciam kalejime, todel kazkodel manau, kad tavo isrinktasis veda tave is savanaudisku paskatu. matau, kad tau iki vestuviu liko 17 dienu, todel nuosirdziai tikiuosi, kad as ir visos sios temos lankytojos klystame ir jusu gyvenimas bus puikus.sekmes jums.nors ne-ne jums. Tau.
Atsakyti
QUOTE(Tooota @ 2010 08 10, 13:10)
ir seip man labai smalsu kaip vyskta pati vedybu ceremonija kaleime?


Ceremonija - per daug skambus žodis. Kaip ir bet kuri neiškilminga (o iškilmingas kalėjime vargu ar kas vykdo) santuoka CMS. Civilinės metrikacijos darbuotoja paima iš abiejų pasus, perrašo reikalingus duomenis į registracijos knygą, duoda abiems pasirašyti, atiduoda jau paruoštą santuokos liudijimą ir laisvi. Jei registratorė geros nuotaikos, tai gal dar burbtels, kad pasikeistų žiedais, kol ji rašys duomenis į knygą.
Atsakyti
QUOTE(_Brigita_ @ 2010 07 13, 02:51)
Tiesiog mano artimas žmogus ten jau yra dveji metai,dar liko vieneri,bet mes nebegalime vienas be kito,todėl nusprendėme susirašyti.

Aš tai dar palaukčiau tuos metus laiko.
Pažiūrėk, kiek žmonių išvis nesusituokę gyvena daug metų kartu, augina vaikus ir džiaugiasi gyvenimu.
Nesuprantu, kur tu skubi?
Tie metai, ne tiek jau ir daug palyginus su visu gyvenimu prieš akis, a?..
Atsakyti
pagalvojau... Brigita... nenorėtum apsilankyti skyrelyje... Vaiką auginu viena... pasiskaityt mamų patirtis su kaliniais vyrais - tėvais... paklaust per až...
taip neramu dėl merginos unsure.gif nors tėvams pasisakytų...
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 08 11, 08:12)
Aš tai dar palaukčiau tuos metus laiko.
Pažiūrėk, kiek žmonių išvis nesusituokę gyvena daug metų kartu, augina vaikus ir džiaugiasi gyvenimu.
Nesuprantu, kur tu skubi?
Tie metai, ne tiek jau ir daug palyginus su visu gyvenimu prieš akis, a?..


man atrodo, kad skuba ne ji, o jos isrinktasis pripudrino smegenis, kad nuobodzias kalejimo dienas galetu leisti paivairindamas ilgalaikias susitikimais.
Atsakyti
QUOTE(tik aš @ 2010 08 11, 17:21)
taip neramu dėl merginos unsure.gif nors tėvams pasisakytų...


Nesakys schmoll.gif , juk žino, kad nepaglostys...

QUOTE(gulfos @ 2010 08 11, 23:15)
man atrodo, kad skuba ne ji, o jos isrinktasis pripudrino smegenis, kad nuobodzias kalejimo dienas galetu leisti paivairindamas ilgalaikias susitikimais.


drinks_cheers.gif Ir baisiausia, kad, ko gero, jis pudrins smegenis toliau, kad jiems reikia vaikų unsure.gif Ir tikrai ne iš atgijusių tėviškų jausmų, o dėl galimo bausmės laiko sutrumpinimo...
Atsakyti
Kažin, ji dar šitą temą aplanko?..
Iki vestuvių jai dar liko 15 dienų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 12 rugpjūčio 2010 - 07:04