Įkraunama...
Įkraunama...

Pontiac Vibe

Sveiki visi !!! norėčiau pirkti "Pontiac Vibe"gal kas nors patys vairuojate tokį Automobilį? ar žinote ar jie geri...ar nebrangios detales jeigu sugestu...ir kodėl jie tokie pigūs:)))?? ir apskritai ką manote apie šį auto smile.gif)?
Atsakyti
QUOTE(canada90 @ 2010 07 12, 22:57)
Sveiki visi !!! norėčiau pirkti "Pontiac Vibe"gal kas nors patys vairuojate tokį Automobilį? ar žinote ar jie geri...ar nebrangios detales jeigu sugestu...ir kodėl jie tokie pigūs:)))?? ir apskritai ką  manote apie šį auto smile.gif)?

Kadangi pati nesenai rinkausi auto, tai MB kaip tik siųlė palaukti liepos pirmos, nes nuo liepos pirmos kazakai uždėjo muitą automobiliams, o jie labai pirkdavo tuos vibus, fokusus ir camrius, tai va, kadangi kazakai jų nebeperka, o lietuviai turi jų prisipirkę, tai yra priversti mesti kainą smile.gif Nežinau ar tai tiesa, ar tai pletkas, bet kiek girdėjau tiek ir pati sakau blush2.gif
Atsakyti
Pigus, nes tai gaidys ant ratu, o ne automobilis.
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2010 07 15, 19:48)
Pigus, nes tai gaidys ant ratu, o ne automobilis.

g.gif ir kuo gi tas gaidiškumas pasireiškia??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2010 07 15, 19:48)
Pigus, nes tai gaidys ant ratu, o ne automobilis.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Matomas @ 2010 07 17, 16:25)

Reiškia MB man buvo nužiūrėjęs gaidį blink.gif o man tai automobilio reikėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *meriva*: 18 liepos 2010 - 00:38
Ne kažką Vibe'as tikrai schmoll.gif Siųlyčiau pasidairyti ko nors kito smile.gif
Atsakyti
Na, nesiruosiu su niekuo gincytis ir niekam nieko irodinet, tik galiu pasakyti, jog turiu si automobili jau 5 metus. Esu juo labai patenkinta. Pazystamas, gyvenantis Ispanijoje, taip pat jau keleta metu turi VAIBA, ir neturi jokiu nusiskundimu.
Papildyta:
Kadangi baze Toyotos, tai manau problemu su detalem neturetu buti. Be to, yra firmos, kurios prekiauja amerikietisku masinu detalemis. Vienintele problema buvo iskilusi pries keleta metu del optikos (neatitiko europos standartu), bet pasikeite istatymai ir dabar jau atitinka standartus:)
Atsakyti

Labai kieta važiuoklė ir pan.
Atsakyti
As turiu Vibe! thumbup.gif ir labai myliu savo masiniuka, vazinejuos jau 4 metus, ir kaifuoju, vyras sako, kad cia moteriska masina, nes jei seda uz jos tai sako,kad jam per maza vietos prie vairo biggrin.gif visos detales eina Toyotos tai jokiu problemu, automatas, viduje kompiuteris, jei kas ne taip iskart parodo,kad kazkas negerai.
zodziu as UZ biggrin.gif
Atsakyti