labai grazi seima,grazios atsotogos,grazus prisiminimai buvom ir norime sugryzti..
kelione
Smagi kelione! Saunuoliai teveliai, kad vaikams tooooki smaguma suorganizavo
kazkas nerealaus, kelione super aprasyta, foto taip ir kviecia aplankyt visas sias vietas, manau esat labai geras pavyzdys visiems kaip galima kartu gerai praleisti laika, aciu uz nuostabu foto repertaza
Labai džiaugiuosi visai netyčia čia užklydus,kokia faina šeimynėlė kaip šauniai aprašyta kelionė .Šaunuoliai tėveliai ,gražūs vaikiukai ir superinės nuotarukos su išsamiais aprašymais.manau būsit pavyzdys kaip gražiai galima paatostogauti .ačiū už tokį fotoreportažą
kaip su keturiais mazais vaikais sitaip nuostabiai keliauti, kai nuo dvieju stogas ciuozia skaiciau skaiciau ir susigedau, zadu pasitaisyti. Ikvepete kelionems, aciu JUMS
labai norėjom šią vasarą nuvažiuot, bet neišėjo, tai atidėjom planus kitai vasarai
Labai smagus pasakojimas,grazios foto,ispudinga! O ir vaikams manau vienas malonumas keliaut kartu ir visiems kruvoj ! Mes vaziavome kitokiu marsrutu (Bauska,Rundale,Tervete,Jurmala,Sibiles vynuogynas,Kuldiga),bet Tervetes parke pabuvojom..
Istikruju labai ispudinga,buvo nuostabi diena,zemelapis tikrai to parko nera aiskus...Nepamenu po kiek ten mokejom...bet esme tame kad mums isaiskino kad eisim ir pamatysim "balta boba"...einam einam..Kaip ner tos bobos taip nera,pasiklydom..ir juokiames,kad susimokejom pinigus tam,kad pasiklyst miske
Zodziu pasirodo mes pradejom eiti pro priesinga puse,nei reikejo,ir po visu klaidziojimu,ant pacio galo priejom ta balta boba - skulptura tokia..Zodziu visa parka apejom atvirksciai,dar sutikom vienus lietuvius,kurie irgi paisklyde musu klause ar mes ka nors matem
Ispudingiausia tai buvo rast ragana..su visais atributais..Kuri kalba lietuviskai,latviskai ir estiskai..Ir dar paburia..sutapimas ar ne,bet mano draugei burtai issipilde,nors ji kategoriskai sake kad tai nesamone,o man dar neissipilde,dar laukiu
Vaikams tai is vis ispudis...nes ji verda arbata tame katile..duoda saldainiu (riesutai sokolade) ir sako kad tai ryte rinkti triusiu spyrukai
Siaip tai mano nuomone ten galima praleist visa diena,reik isidet kazka uzkast,atsigert..nes ten tokiu dalyku rast mums nepavyko,o ir apejom ne visa. Bet buvo labai smagu!
Istikruju labai ispudinga,buvo nuostabi diena,zemelapis tikrai to parko nera aiskus...Nepamenu po kiek ten mokejom...bet esme tame kad mums isaiskino kad eisim ir pamatysim "balta boba"...einam einam..Kaip ner tos bobos taip nera,pasiklydom..ir juokiames,kad susimokejom pinigus tam,kad pasiklyst miske
Zodziu pasirodo mes pradejom eiti pro priesinga puse,nei reikejo,ir po visu klaidziojimu,ant pacio galo priejom ta balta boba - skulptura tokia..Zodziu visa parka apejom atvirksciai,dar sutikom vienus lietuvius,kurie irgi paisklyde musu klause ar mes ka nors matem
Ispudingiausia tai buvo rast ragana..su visais atributais..Kuri kalba lietuviskai,latviskai ir estiskai..Ir dar paburia..sutapimas ar ne,bet mano draugei burtai issipilde,nors ji kategoriskai sake kad tai nesamone,o man dar neissipilde,dar laukiu
Vaikams tai is vis ispudis...nes ji verda arbata tame katile..duoda saldainiu (riesutai sokolade) ir sako kad tai ryte rinkti triusiu spyrukai
Siaip tai mano nuomone ten galima praleist visa diena,reik isidet kazka uzkast,atsigert..nes ten tokiu dalyku rast mums nepavyko,o ir apejom ne visa. Bet buvo labai smagu!
Sveiki gal galite parasyti kur tiksliau randasi tas pasaku miskas kur pradzioje nuotraukos sudetos? labai fainos nuotraukytes , mielai su seimyna nuvaziuociau !!
Tervete, isiveskit zemelapy,ismes kurioj vietoj yr,netoli visai nuo LT sienos
tikrai fainas reportažas ir nuotraukytės labai primena savąsias Esam Ventspily du kart buvę (pirmąkart - kelias dienas, tai fotoreportažas būtų kaip jūsų , antrąkart tik vienai nakvynei), bet norisi vėl ir vėl ten grįžti