Laba diena,
Perskaičiau praktiškai visą temą, bet kiek matau tai vien klausimai, klausimai ir be galo be krašto kada, kaip, kas ir kokia tvarka dėl naujų mokamų temų. Nelabai suprantu ką mano apie tokią situaciją mūsų forumo moderatoriai ir pan., tačiau kyla natūralus klausimas, kad paprastų forumiečių balsas 'neina į dangų'
Man pačiai aktualūs tie patys klausimai, tad rašiau
Rustei pora kart dėl info, gavau vieną atsakymą tokį "nei taip nei ne", vienu žodžiu su nevisiškai tikslia informacija. Pabandžius pasitikslinti informaciją bei susidarusią situaciją dar kart, jokio atsako nebegavau
Gaunasi kuriozai, kurie man visai nepatinka
Kadangi mokamos temos paskelbti, šiuo metu, neįmanoma, tad keletą parduodamos avalynės modelių įkėliau į bendrą nemokamą temą,
ir ką jūs sau manot, gavau iš Supermamos įspėjimą už nelegalią komercinę prekybą Tai pabandykit man kas nors normaliai paaiškinti kaip tai padaryti
LEGALIAI, jei nėra tokios tvarkos ir niekas nežino/negali nieko konkrečiai pasakyti kas ir kada bus
Susidaro įspūdis, kad suprasti moderatorius ir jų laiką vertinti turi visi forumiečiai, o jų pačių niekas nenori nei girdėti nei suprasti. Negi sunku per kelis mėn. pagaliau nustatyti tą kuriamą naują tvarką ir ją aiškiai išdėsčius paskelbti visiems viešai su mokamų paslaugų kainynu
Būtų aišku visiems, ką daryti, kaip ir už kiek
Tikiuosi, kas nors teiksis paskelbti mus visus dominančią informaciją kiek įmanoma greičiau