Sveikutes mamkos,vis paskaitineju karts nuo karto sita skyreli,o dabar nusprendziau pati truputi parasyti ir pasidalinti savo suzinotais metodais.Pas mane auga du chiperaktyvukai,zinoma labai dar tokiu dideliu problemeliu kaip ir nera,bet nesvietiskas judrumas,smalsumas ir nenustovejimas vietoje,jau privede prie patirtu traumu ir susimastymo,kas bus toliau,siandiena kaip tik su mazuoju lankemes pas vaiku psichiatra,labai silta ir maloni gyditoja su nemaza metu patirtimi,tai suzinojau du idomius gydimo budus,pirmas tai zuvu taukai labai didelemis dozemis(musiskiui 5 metukai)tai jam galima drasiai per diena duoti 4 kapsules,net ir daugiau,jei zinoma neberia ir taip tris men.kaip jinai isaiskino i tauku sudeti ieina omega3,butent tas komponentas gerai veikia chiperaktyvukus.Antras budas tai,kaip nekeista-kava,man kazkaip pasirode keista ,tokiam maziukui po 1 arbatini sauksteli i puoduka ir atrodo toks stimuliatorius kaip tik turetu veikti tonizuojanciai,bet kaip ji teige butent tas stimuliatorius blokuoja ta visa neramuma...tai va galit isbandyti,mes nuo rytojaus pradesim gyditis,sekmes visoms
QUOTE(Alchemie @ 2006 01 17, 19:53)
Avei, cia ziurint i kita tema, kuri buvo audringai diskutuota, kad dabar 95 proc. vaiku gimsta indigo, o sie daznai buna hiperaktyvus, taigi, ne madinga, o tiesiog keiciantis visuomenei ir technologijoms zengiant i rpieki, yra daugiau tokiu vaiku ir ju vis daugeja, o tie ramus, jau tuoj bus retenybe...
Galbut Bet vis dar labai dažnai, kaip jau rašiau ne kartą, labai jurdus vaikas jau ir vadinamas hiperaktyviuku, nors taip gali ir nebūti. Pats judrumas ir lipimas sienom tai joks sutrikimas, o vat, hiperaktyvumas tai jau baisiau, tai jau rimtas dėmesio ar elgesio sutrikimas.
QUOTE(carvel @ 2006 01 18, 19:44)
suzinojau du idomius gydimo budus,pirmas tai zuvu taukai labai didelemis dozemis(musiskiui 5 metukai)tai jam galima drasiai per diena duoti 4 kapsules,net ir daugiau,jei zinoma neberia ir taip tris men.kaip jinai isaiskino i tauku sudeti ieina omega3,butent tas komponentas gerai veikia chiperaktyvukus.Antras budas tai,kaip nekeista-kava,man kazkaip pasirode keista ,tokiam maziukui po 1 arbatini sauksteli i puoduka ir atrodo toks stimuliatorius kaip tik turetu veikti tonizuojanciai,bet kaip ji teige butent tas stimuliatorius blokuoja ta visa neramuma...tai va galit isbandyti,mes nuo rytojaus pradesim gyditis,sekmes visoms
Žinai, bandom jau senai mes ir kavą ir žuvų taukus, galiu pasakyti, kad šioks toks pagerėjimas jaučiasi
Sveiki,
mums su maze irgi teks prie jusu prisijungti. Va, ir dabar maze vis klavisus taikosi paspausti, vos iseina parasyti
Vakar buvom pas gydytoja skiepytis ir abi su dukra tai net jis stebejosi. Na ji visada judri buvo, as jau ir pripratau. Va, kartais nusinesu maze pas drauge, kuri turi 9 men. dukra ir 3 metu sunu, tai jos abu tiek eibiu neiskrecia,kiek mano maze. Ta mano drauge uz galvos griebiasi. As jau pripratau, kad pas drauges sveciuose, as ne kava geriu, ar ramiai sedziu ir kalbuosi, o lakstau paskui savaja. O giztant prie vakarykscio vizito pas gyd., tai ne tik gydytojas, bet ir visi laukiamajame sedintys pacietai juokesi vakar is manes, kai as saviske gaudziau. Gydytojas sake, kad kai pradesiu leisti i darzeli, tures aukletojos vargo... Manoji miega per diena apie 20 min., ir dar kol uzmiega, as visus savo uzmigymo triukus isnaudoju. likusi laika begioja, atidarineja stalcius, ima visus daiktus is ju, lipa, kur tik gali , man ant keliu pasedi kai ypatingai pavargsta, taip mazdaug apie 5 min. ne daugiau. As pavargstu nezmoniskai.
mums su maze irgi teks prie jusu prisijungti. Va, ir dabar maze vis klavisus taikosi paspausti, vos iseina parasyti
Vakar buvom pas gydytoja skiepytis ir abi su dukra tai net jis stebejosi. Na ji visada judri buvo, as jau ir pripratau. Va, kartais nusinesu maze pas drauge, kuri turi 9 men. dukra ir 3 metu sunu, tai jos abu tiek eibiu neiskrecia,kiek mano maze. Ta mano drauge uz galvos griebiasi. As jau pripratau, kad pas drauges sveciuose, as ne kava geriu, ar ramiai sedziu ir kalbuosi, o lakstau paskui savaja. O giztant prie vakarykscio vizito pas gyd., tai ne tik gydytojas, bet ir visi laukiamajame sedintys pacietai juokesi vakar is manes, kai as saviske gaudziau. Gydytojas sake, kad kai pradesiu leisti i darzeli, tures aukletojos vargo... Manoji miega per diena apie 20 min., ir dar kol uzmiega, as visus savo uzmigymo triukus isnaudoju. likusi laika begioja, atidarineja stalcius, ima visus daiktus is ju, lipa, kur tik gali , man ant keliu pasedi kai ypatingai pavargsta, taip mazdaug apie 5 min. ne daugiau. As pavargstu nezmoniskai.
QUOTE(avei @ 2006 01 20, 10:12)
Galbut Bet vis dar labai dažnai, kaip jau rašiau ne kartą, labai jurdus vaikas jau ir vadinamas hiperaktyviuku, nors taip gali ir nebūti. Pats judrumas ir lipimas sienom tai joks sutrikimas, o vat, hiperaktyvumas tai jau baisiau, tai jau rimtas dėmesio ar elgesio sutrikimas.
Žinai, bandom jau senai mes ir kavą ir žuvų taukus, galiu pasakyti, kad šioks toks pagerėjimas jaučiasi
Jei mano vaikas tik butu ypatingai judrus ir sienom liptu,as galeciau kartu laipiot. Ir nematyciau cia labai dideles bedos.Bet va,teisingai tu,AVEI,sakai,kad hiperaktyvumas tai jau daug rimciau.Mano antras mazylis irgi didziausias nenuorama,nepabuna ramiai nei kiek.Tik kol miega,galiu oro ikvept.Bet visiskai negalvoju,kad uzauges ir jis bus toks hiperiukas.Tas judrumas skiriasi.Kai galiu palyginti,tai drasiai sakau,kad skiriasi.
as irgi girdejau,kad dar aktyvukams naudingas magnis ir kalcis...
Noriu pasidziaugti..mano vaikis keiciasi i gera..logopedines pamokos padeda jam geriau ir aiskiau save isreiksti per kalba ir zmogus aprimo. Kartais man net nesitiki, kad jis va toks ramus geras uzsiimantis savo veikla (nors aisku visada turi savo planu) Tikiuosi, akd iki mokyklos jau nebebus tu nusedejimo probelmu..dabar tiesiog reikia uzkaisioti tas skyles, kur jam sunkiau.
Tik galvoju, kad jeim man butu kas pasakes anksciau apie kokius 3 metus amziaus, kad tai kalbos isivystymo problema, buciaiau daug nervu sutaupiusi
Tik galvoju, kad jeim man butu kas pasakes anksciau apie kokius 3 metus amziaus, kad tai kalbos isivystymo problema, buciaiau daug nervu sutaupiusi
QUOTE(Alchemie @ 2006 01 25, 11:03)
Noriu pasidziaugti..mano vaikis keiciasi i gera..logopedines pamokos padeda jam geriau ir aiskiau save isreiksti per kalba ir zmogus aprimo. Kartais man net nesitiki, kad jis va toks ramus geras uzsiimantis savo veikla (nors aisku visada turi savo planu) Tikiuosi, akd iki mokyklos jau nebebus tu nusedejimo probelmu..dabar tiesiog reikia uzkaisioti tas skyles, kur jam sunkiau.
Šaunu Alchemie Džiaugiuosi kartu su jumis
QUOTE(Alchemie @ 2006 01 25, 13:03)
Saunu as manau,kad suspesite iki mokyklos susitvarkyti.Kiek supratau,labai kryptingai dirbate su savo vaikuciu.Todel tikrai pasieksit geru rezultatu.O as noreciau pasidziaugti tuo,kad mano vaikis jau Raidos centre.Siandien dar tik trecia diena.Jam ten labai sunku,aisku,ir mums.Bet zinau,kad turim issilaikyti.Tikrai tas centras man padare gera ispudi.Mes pirma karta atsidurem tokioj vietoj,kur niekam nepasirodem kazkokie baisus,ir tikrai supratau,kad vaikui bus suteikta profesionali pagalba
QUOTE(anli @ 2006 01 25, 16:42)
O as noreciau pasidziaugti tuo,kad mano vaikis jau Raidos centre.Siandien dar tik trecia diena.Jam ten labai sunku,aisku,ir mums.Bet zinau,kad turim issilaikyti.Tikrai tas centras man padare gera ispudi.Mes pirma karta atsidurem tokioj vietoj,kur niekam nepasirodem kazkokie baisus,ir tikrai supratau,kad vaikui bus suteikta profesionali pagalba
O vaikiukas vienas guli? Pirmos dienos, žinoma, bus sunkios, mano žiogui irgi buvo truputėlį baisu, bet labai greit susirado draugų tokių kaip ir jis, tai visai linksma jam ten buvo O personalas ten labai geras
sekmės jums
QUOTE(avei @ 2006 01 26, 09:48)
O vaikiukas vienas guli? Pirmos dienos, žinoma, bus sunkios, mano žiogui irgi buvo truputėlį baisu, bet labai greit susirado draugų tokių kaip ir jis, tai visai linksma jam ten buvo O personalas ten labai geras
sekmės jums
sekmės jums
Vaikas ten vienas.Kol kas jam ten visai nelinksma. o jus kuriam skyriuj buvot?Mano vaikas treciam aukste.Aplinka mane ten truputi gasdina.gal mes perdaug nerimaujam,bet kai pirma karta issiskyrem,tai gal normalu.Vakar buvom aplankyt. Tiesa sakant,tikejomes visai kitaip...Dabar nenoriu dar pasakyt kazko netaip,bet kai susidarysiu tvirta nuomone,galesiu parasyti.
QUOTE(Alchemie @ 2006 01 25, 11:03)
O kokio pobūdžio kalbos sutrikimas buvo?