Įkraunama...
Įkraunama...

hiperaktyvus vaikas

QUOTE(barborytė @ 2006 10 20, 13:38)
Ir tą naujieną išgirdau vakar per tėvų susirinkimą, dar ir po tų visų delfio straipsnių,šiandien sėdžiu  ir audžiu mintis.Na bet ašku bent jau tai , kad rekia stebėti,perskaityti daug literatūros ir dar daugiau dėmesio skirti vaikui.

po šitų įvykių manau ne vienam vaikui priklijuos etiketę cool.gif Ir kam reikia ir kam ne....
Atsakyti
Oi,oi...mielosios...kas čia dedasi...Su tyliu nerimu stebiu įvykius...
Turėjau pokalbį šiandien su savo vaiko mokytoja...ji teigia,kad vaikas šiais metais labiau išdykęs ...ir darosi grubus...piktai atsako į mokytojos pastabas....Aš paėmiau ją už rankos ir į akis žiūrėdama,tyliai kreipiausi...,,Na jis toks nenuorama jau yra,mes visi stengiamės jam padėti...o jis juk turi tik mane ir jus...Ir jam taip reikia švelnaus prisilietimo,ramaus žvilgsnunio...Pasigyriau,kad žadu į Gyvenimo meno kursus užrašyti....Tuom kart mokytoją apraminau...kažin ar ilgam?...
Atsakyti
Ramute thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Bet kaip paaiskinti, kad jis yra fain vaikas, kad jei nereiketu jam issedeti tiek ilgai, visai problemu nebutu, o tik linksmi pagyrimai.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
tai ar skaitėt delfyje (aišku, gal Lietuvoj jau ir laikraščiai rašo, bet aš neturiu jų verysad.gif ), kad ištikrųjų tas devynmetis berniukas nieko peiliu nesužalojo, kaip, kad pirmą dieną žurnalistai rašė unsure.gif ten rašo dabar, kad tas vaikas turėjo rankoje buką peiliuką plastilinui raikyti, tačiau juo niekam negrasino ir nieko nesužalojo.
Berniukas keliems bendraklasiams sudavė šluotos kotu, vienam vaikui kliuvo į ranką, mergaitei - į koją, trečiam vaikui galvoje iškilo gumbas, tačiau tai nebuvo sunkūs sužeidimai, rimtesnės medikų pagalbos vaikams neprireikė.
taigi, ką aš ir sakiau, žurnalistai gali toookį burbulą išpūsti.... cool.gif
Atsakyti
Jei ne konkretus zmogus-vaikas uz to burbulo stovetu verysad.gif , tai galima butu pasakyti, kad neblogas socialinis eksperimentas, kazkas per konferencija pasake, kad jauciasi kaip nacistinej Vokietijoj komentarus paskaites, o as sakyciau kad net gudzius viduramzius ir raganu medziokle primine. Tai tik, deja, dar karta irode, kaip viskas trapu, kaip greit gali papulti po bendruomenes poziurio "masinos" ratais. Dar vienas ivykis, parodes ziniasklaidos meslavabaliska prigimti, jokios metodikos, sistemos nebuvima, giluminio poziurio i problemas stoka (ten labai gerai Puras apie kriziu valdymo centra netgi uzsimine), ai, ir siaip liudna ir "za derzavu obidno". Bet tik kad katalizatorius - vaikas, va tai tai labai liudna verysad.gif
Ir dar, labai bijau, kad sakydami dabar, kad nei peilio nebuvo, nei suzalojimu, is tiesu kazkas nori, kad ai, gal ir nera problemos pasakyti!!!...... O gal nesvarbu koks ten peilis - juk problema/os YRA, o ja tuoj vel numuilins, sakys, ai, pasivaideno... verysad.gif
Atsakyti
cool.gif Problema yra, žinoma. Ir aš nemanau, kad dabar viskas taip ir nurims. Bent jau neturėtų taip būti.
Žinai, man patiko, kai gerb. Pūras į vieną komentarą atsakė, kai buvo pasiūlyta blogiečius vaikus izoliuoti. Tai jis atsakė, kad 70% vaikų tyčiojasi iš kitų, tai ką reikėtų izoliuoti??? cool.gif Va kokie mes. Liūdna verysad.gif

Nora, knyga liuks, jau saitau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2006 10 22, 10:40)
cool.gif  Problema yra, žinoma. Ir aš nemanau, kad dabar viskas taip ir nurims. Bent jau neturėtų taip būti.
Žinai, man patiko, kai gerb. Pūras į vieną komentarą atsakė, kai buvo pasiūlyta blogiečius vaikus izoliuoti. Tai jis atsakė, kad 70% vaikų tyčiojasi iš kitų, tai ką reikėtų izoliuoti???  cool.gif  Va kokie mes. Liūdna  verysad.gif
Nora, knyga liuks, jau saitau  thumbup.gif

Jo jo, su tais 70 procentu taip gerai pastebeta (jau 3 kartus citavau...). Mat Puras gerai pasake, kad tai globali ne vieno vaiko, turincio viena ar kita konkrecia problema, o smurto mokyklose, vaiku ziaurumo, santykiu ir t.t. ir t.t. probl.
O, Vario, gerai pastebejai karta, kad mokytoja, kazka aiskindama tavo sunui m-kloje, ji paliecia, ir niekas, po velniu, netraktuoja to klaidingai ir iskreiptai(kaip musu mokytoju komentarai sio forumo skyrely "paplepekim", kur ta pati tema gvildenama), atseit, uzdrausta istatymais mokini liesti!!!! Na bet juk nereikia tyciotis patiems is saves, ar ne verysad.gif , nekomentavau as tam skyrely nieko, bet pati prisiminiau, kaip tai su mano ta skaityta knyga siejasi, palaikymo gesto niekada ir niekas nepalaikys seksualiniu priekabiavimu!!!
Vario, dar viena knygele zinau apie vyru ir moteru santykius, paremta panasiu principu, irgi jega thumbup.gif ,jei bus idomu kreipkis thumbup.gif
Atsakyti
Siandien mano mazasis patarnavo baznycioje. Kad jus zinotumet koks tai jausmas. Moterys, kurios buvo salia, turbut galvojo, ot grieku moteriske prisidariusi. Neina nusiraminti, blioviau ir viskas. Elgesi labai graziai.
Kad taip koki filema apie musu kryziaus kelius nufilmavus, viska parodzius.
Nuotrauka tikrai nunesiu ir mokytojai, ir psichologei.
Tik aisku, tas rimtas stovejimas, jam buvo labai sudetinga. Nes kol grizom namo, du kartus buvo dinges, ejo kartu teta, tai jai sokas:"kur jis", o as sakau:"atsiras", ji sako:"kiek tu turi kantrybes tureti", o ji aukletoja, turinti grupeje du dauniukus. Nors vaikas nepiktybiskas, draugiskas, smaikscius anekdotus sakantis ir t.t.
Demesio
Padarom konkurseli? Parasykit apie savo pumpurius viska, kas pas ju yra gero.
Atsakyti
r]
Padarom konkurseli? Parasykit apie savo pumpurius viska, kas pas ju yra gero.
[/quote]
Sveikos gyvos 4u.gif

Jeigu apie konkursėlį 4u.gif Tai puiku,kiek daug sužinosime apie mūsų vaikus 4u.gif
Maniškis tai pradėjo kurti eilėraščius smile.gif ,rašo baltom eilėm:
Ruduo,
Krinta lapai.
Pučia smarkus vėjas....
O vaikai ruošia pamokas....
Matematiką.....
Bet kaip išraiškingai jis skaito savo eiles ax.gif Rytoj vesiu į dramos būrelį...mokykloje nesenai atsidarė....jei priims rolleyes.gif Na tegul pabando...save išreikšti....
O vasarą surinkę vaikų pasiekimus-padarysime džiaugsmo šventę-susitikimą 4u.gif Sukviesim į būrį hiperiukus ir jų mamytes bei tėvelius 4u.gif 4u.gif 4u.gif Respublikinį susitikimą 4u.gif o kodėl nepasvajojus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Aukse,puiku,kad bažnyčioje vaikas jaučiasi gerai.Maniškis kai buvo mažesnis irgi daug kalbėjau apie Dievulio pagalbą.Jis būdavo sėdi kur nors{kai susipykstam}ir bambena kažką panosėje...pasirodo jis su Dievuliu kalbėdavosi...O dabar nebesikalba ir nenori eiti į bažnyčią....sako ,jis manęs neišklauso,nepadeda nieko....
Šiais metais ruošim pirmai komunijai,bet tikybos mokytoja ne labai nori...teks patiem į savo parapijos bažnyčią vežioti...Jis ją išvesdao iš pusiausvyros su savo klausimais,komentarais ir judrumu....
Atsakyti
Tai, kad visi vaikai gali ismusti iz veziu klausimasi apie Dieva..ir Vydunas ta dare biggrin.gif jie tiesiog kitaip Dieva suvokia ir krikscioniska parasytos knygos teroija jiems ne visada sutampa su ju tikrove cool.gif
Maniskiui baznycia yra sodas su medziaisir zeme, kurioje auga visokie stebuklai.
Man tai idomu, kokia ten hiperiuku mokykla Seskineje jie mini? kazkaip keista, pirma syki gidrdziu apie ja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 22 spalio 2006 - 15:24
Sveikos mamytės.Sėdžiu ir skaitau visą temą nuo pradžios iki galo.Skaitau ir žliumbiu.Taip spaudžia širdele.Nors esu kaip jus sakot ,dviejų geručių vaikučiu mama ir su tokiom problemom nesusiduriu.Iš tikrųjų kol nebuvau skaičiusi jusu pokalbių ko gero ir aš net nesusimastydavau kaip jaučiasi tokie vaikai ir jų tėvai.Sūnus mokosi trečioje klasėje.Klasėje net trys berniukai turintys tokių problemų.Dukra pirmokė.Jos klasėje taippat vienas berniukas.Dvi skirtingos pedagogės ir jų skirtingi požiūriai.Sūnaus mokytoja paruoše informaciją apie hiperiukus ir sakė norinti supažindinti tėvus ir vaikus,kaip padėti tokiem vaikam.Dukros mokytoja tik visiem guodžiasi,kaip jai sunku ir nieko nedaro.Teko su jų klase eiti į ekskursiją.Kažkoks siaubas.Visi vaikai kaip susitarę puolė man guostis koks tas berniukas negeras,kaip jis visus skriaudžia.Nors ne vieną kartą pastebėjau ,kad patys tą berniuką užkabinėja.Akivaizdžiai matosi,kad visa klasė prieš ji jau nuteikta.O jie dar tik 1,5mėn kaip eina į mokyklą.Nors mano dukros jis neužkabina. schmoll.gif .manau dėl to,kad ji jo neprovokuoja.Dabar žinau vieną.Per susirinkimus,kai visi kaip visada keiks tuos vaikus ir ju tevus,stosiu piestu už juos.Žinokit hiperiukų mamytės,kad jus turit palaikymą ir tarp ;;geručių'' mamyčių tarpo.Stiprybės jum.
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2006 10 22, 17:28)
Sveikos mamytės.Sėdžiu ir skaitau visą temą nuo pradžios iki galo.Skaitau ir žliumbiu.Taip spaudžia širdele.Nors esu kaip jus sakot ,dviejų geručių vaikučiu mama ir su tokiom problemom nesusiduriu.Iš tikrųjų kol nebuvau skaičiusi jusu pokalbių ko gero ir aš net nesusimastydavau kaip jaučiasi tokie vaikai ir jų tėvai.Sūnus mokosi trečioje klasėje.Klasėje net trys berniukai turintys tokių problemų.Dukra pirmokė.Jos klasėje taippat vienas berniukas.Dvi skirtingos pedagogės ir jų skirtingi požiūriai.Sūnaus mokytoja paruoše informaciją apie hiperiukus ir sakė norinti supažindinti tėvus ir vaikus,kaip padėti tokiem vaikam.Dukros mokytoja tik visiem guodžiasi,kaip jai sunku ir nieko nedaro.Teko  su jų  klase eiti į ekskursiją.Kažkoks siaubas.Visi vaikai kaip susitarę puolė man guostis koks tas berniukas negeras,kaip jis visus skriaudžia.Nors ne vieną kartą pastebėjau ,kad patys tą berniuką užkabinėja.Akivaizdžiai matosi,kad visa klasė prieš ji jau nuteikta.O jie  dar tik 1,5mėn kaip eina į mokyklą.Nors mano dukros jis neužkabina. schmoll.gif .manau dėl to,kad ji jo neprovokuoja.Dabar žinau vieną.Per susirinkimus,kai visi kaip visada keiks tuos vaikus ir ju tevus,stosiu piestu už juos.Žinokit hiperiukų mamytės,kad jus turit palaikymą ir tarp ;;geručių'' mamyčių tarpo.Stiprybės jum.

Aciu wub.gif tau uz gera zodi. Buvo laikai, kai ant manes "visi vaziavo", siandien as turiu padeka is savivaldybes.Manau, kad su laiku bus daugiau ir daugiau tokiu nuomoniu, kaip tavo, nes labai gaila mazo vaiko, kuris patenka i tokia sudetinga socialine terpe, kad mazai kas is suagusiu istvertu. Tu labai gerai pastebejai, kad nuo sio vaiko nusisuka ir vaikai. Jam labai sunku, jis visada "blogas". O jo blogis- nesusikaupimas, issiblaskymas, per didelis judrumas.
Atsakyti