QUOTE(vario @ 2006 10 22, 10:40)
Problema yra, žinoma. Ir aš nemanau, kad dabar viskas taip ir nurims. Bent jau neturėtų taip būti.
Žinai, man patiko, kai gerb. Pūras į vieną komentarą atsakė, kai buvo pasiūlyta blogiečius vaikus izoliuoti. Tai jis atsakė, kad 70% vaikų tyčiojasi iš kitų, tai ką reikėtų izoliuoti???
Va kokie mes. Liūdna
Nora, knyga liuks, jau saitau
Jo jo, su tais 70 procentu taip gerai pastebeta (jau 3 kartus citavau...). Mat Puras gerai pasake, kad tai globali ne vieno vaiko, turincio viena ar kita konkrecia problema, o smurto mokyklose, vaiku ziaurumo, santykiu ir t.t. ir t.t. probl.
O, Vario, gerai pastebejai karta, kad mokytoja, kazka aiskindama tavo sunui m-kloje, ji
paliecia, ir niekas, po velniu, netraktuoja to klaidingai ir iskreiptai(kaip musu mokytoju komentarai sio forumo skyrely "paplepekim", kur ta pati tema gvildenama), atseit, uzdrausta istatymais mokini liesti!!!! Na bet juk nereikia tyciotis patiems is saves, ar ne
, nekomentavau as tam skyrely nieko, bet pati prisiminiau, kaip tai su mano ta skaityta knyga siejasi, palaikymo gesto niekada ir niekas nepalaikys seksualiniu priekabiavimu!!!
Vario, dar viena knygele zinau apie vyru ir moteru santykius, paremta panasiu principu, irgi jega
,jei bus idomu kreipkis