QUOTE(vario @ 2006 10 02, 21:56)
Šiuo metu, mes tokių žiogo cirkų tikrai turim labai nedaug, va pirmą kartą per beveik septynis mėnesius kai mes čia gavom, tai ką čia barsi. Pati juk suprantu, kad jis nekaltas. Pasikalbėjom ir viskas. Ir vaikas kažkaip labai nuliūdo pamatęs, kad aš vos neverkiu.
Jokių terapijų čia hiperaktyviukams nėra. Su jais paprasčiausiai, nuo pat pirmųjų darželio dienų, elgiasi normaliai, tik šiek tiek padeda laikytis taisyklių, moko užbaigti darbelius. Ir viskas. Vaikai, jei jie nėra traumuojami ir kritikuojami pastoviai jie ir užauga kitokie O baseinas, jodinėjimo pamokėlės čia ne kažkoks stebūklas- tas yra kiekvienam vaikui.
Nežinau ar aš čia labai aiškiai. Kol kas pasakoju tik savo pastebėjimus, nes švediškai dar man skaityti ir bendrauti labai sunku tai ir informacija tokia "šlubuojanti" .
Papildyta:
Joo, baseinas yra vaistas numeris vienas
Jokių terapijų čia hiperaktyviukams nėra. Su jais paprasčiausiai, nuo pat pirmųjų darželio dienų, elgiasi normaliai, tik šiek tiek padeda laikytis taisyklių, moko užbaigti darbelius. Ir viskas. Vaikai, jei jie nėra traumuojami ir kritikuojami pastoviai jie ir užauga kitokie O baseinas, jodinėjimo pamokėlės čia ne kažkoks stebūklas- tas yra kiekvienam vaikui.
Nežinau ar aš čia labai aiškiai. Kol kas pasakoju tik savo pastebėjimus, nes švediškai dar man skaityti ir bendrauti labai sunku tai ir informacija tokia "šlubuojanti" .
Papildyta:
Joo, baseinas yra vaistas numeris vienas
Tai juk ir paprastas vaikas kartais isiaudrina. As kai lankaus mokykloje kiekviena diena, tai juk pipiru gauna ir kitu vaiku tevai. Tuo labiau, kad klaseje yra sesios mergaites. Tai as manau, kad mano mazajam, tai taip pat dave nemazai minusu.
Dar galvoju, kad pas mane truputi pasunkinta ir komplikuota situacija, mazasis mato hiperaktyvaus brolio,paauglio elgesi. O vyresniojo gyvenimelis buvo labai sudetingas, juk mes su mokytojais ejom is vien, vis "lauzem jo elgesi". Mato, kokie mes bejegiai ir nieko negalim padaryti. Nezinau, kaip cia viskas atsilieps. Na dabar tai ragaujam uz tai, ka padarem, bet juk druskos is sriubos jau nebeisimsi.