QUOTE(Alchemie @ 2006 09 25, 19:07)
aukse, as manau, kad tau ne liutu dresuotojos reiktu, o su pedagoge kokia apsikesti, kad pamatytu, jog tai ne auklejimas, o visai kiti dalykai eina...
Be to, manau, kad reiktu klausimo direktoriui, ar ne hiperiuku tevu nesikviecia i mokykla? Ir problema gal tiesiog buna paauglyste, bet tuo kazkaip tevu nekaltina, tipo isauklejote vaika iki paauglio
as tai suprantu, kad jiems nepaaiskinsi, bet manau, kad tirkai teisinga, jog 16kinis bernas jau galetu buti toks svarbus mamai, kad jai padetu pvz. parsinesdamas knygas ir pataupydamas laiko jai.
Klausimas dar, Auske, o kiek laiko tu turi sau? ir kada? tik nesakyk, kad vonioje po dusu. Beje, jei vaikinai sportuoja, maniskiam labai padejo kaip as sakau hipoterapija. Tiksliau mes eidavom joti kartu, bet iki tol reikia zirga isivalyti, pasibaolnoti, kamanas uzdeti, tai yra rupestis..didelis gyvunas, bet tu turi pasirupinti, o paskui jjoi ir irgi kaip ir deriniesi...
Aisku tam gal turetu buti potraukis joti, bet man sykis per savaite tai privaloma smegenu valymo higiena, mano maziui, tai budavo tiesiog toks keistas potyris, kai jis visai pasikeisdavo ir svarbus, nes rupinasi ir kartu mokosi, nes nauja veikla.
Matai Alchemie, yra viena beda, mes su vyru abu naslaiciai, as turiu teva, bet jis manes neaugino, o jau mano vaiku, tai kaip nezinau ko bijo. Todel mano vaikai neturi seneliu, vadinasi nera kur ju "nukisti", kad pailsetume. Turejom aukle, nezinau, bet kai ji pradejo studijuoti soc. darba, ar tik ne mano vaikai pastumejo? Ji labai juos myli, kai pradejo draugauti su vaikinu, prisidejo ir jis, jis dabar dirba vaiko kriziu centre.
Dabar jau jie tik pamate mus lekiancius i ligonine, paskui vaziuoja (mano abu vaikai yra patyre avarijas, nors be dideliu traumu). Jau nebe aukle, nors jie ateina pas ja i svecius, ar ji pas mus. Labai buvo nuostabi, net per egzamina yra mazaji vedusis kartu, niekada neatsakydavo.
As dabar tik pusmetis vairuoju ir visu pirma man tai yra terapija, nes kol kas labai ziuriu i kelia ir nera pasaliniu minciu. Pabendraujam su draugais, kazkaip speju, turiu ir sielos ir siap draugiu. Visus metus buvau PPT, kartu dalyvavom projekte, ten taip pat zmones, iki tiek susidraugavom, kad po kokio sukratymo ir jautimo, kad nors siek tiek valdzia pajudinom ir brendziuko isgerdavom. Juk nereiska, kad pas psichologa tai jau viskas. Visur zmones.
Na juk dar dirbu, kur tikrai pasikraunu teigiamos energijos, tai leidzia man gyventi toliau. Galu gale mokausi, ten taip pat zmones,su kai kuriais bendraujam ir neoficialiai. Is ju ir soc pedagoges ir mokytojos ir siaip destytojai, turiu net bendrasuole, su kuria sedim jau ne pirmi metai.
O su vaikai einam visur, na tik paauglys sparna suka. Siap ir boulingas, stalo tenisas, va grybaut vaziavom, kiekviena penktadieni i pirti.
Na visko neaprasysi. Nors depresijos pozymiai jau pas mane yra: temperatura vakarais, ir "padivanit" (rusu zodis), pradejo patikti.
Labai visur padejo vyras, na jei jis nuleis sparnus, tai sakes man.