QUOTE(alfija @ 2006 09 16, 14:37)
o tau taip girdėt patinka?Jei ne,tai pradėk taip kaip ir yra sakoma.[COLOR=blue][B]NEBŪKIT UŽDARA VISUOMENE ,BENDRAUKIT,KALBĖKIT SU ŽMONĖM,AIŠKINKIT 40;80;600 KARTŲ SAKYKIT TĄ PATĮ,KOL BŪSIT SUPRASTOS,O NEUŽSIRĖKIT,O APIE MUS ŠNEkA,MUMS PASIGIRDO.***** kaip supykau.Į save pasižiūrėkit,kaip jūs tuos žmones girdit.Dėl jūsų pasigirdimo,visuomenės kaip priešo įsivaizdavimo taip ir yra,todėl niekas ir nenori su jūsų vaikais nieko bendra turėti,kas čia gali norėti,būt lyšną rozą iškoliotu,jei paprastai.Siautėju tiesiog.Rašai *****,kad supranti,aš ir pagal profesines ypatybes suprantu kas tai yra,šiaip jau.Tai ne bl...pasigirdo.,bet čia ne,pasirodo išskkirtinės esat,ypatos tokios,kad oho.To nepasakyk,ano nepaklausk,viskas kenkia,tai lįskit atgal po puodu ir tupėkit,kaltindamos visą pasaulį ,kad nesupranta anei jūsų ,anei jūsų vaikų.Kovokit ,muškitės,kaukitės,vietoj to ,kad užsiimtumėt nors kokia produktyvia veikla,tokia kaip švietimas visuomenės visų pirmiausia ir lengviausia,ir toliau kaltinkit visus,kad nesupranta to,koniekas neaiškina,*****,durnumas gi,tikrai siautėju.aišku,kad aukos rolėyra pati dėkingiausia visą gyvenimą taip gyvent-esu nuskriausta,valstybė,visuomenė,mokykla irt.t.,o ką jūs jau padarėt,į kokias nevyriausybines organizacijas kreipėtės,ar Švietimo ir mokslo ministeriją jau užvertėt laiškais,prašymais pežvelgti mokykosi programas.Ar į Socialinę ir darbo ministeriją,Depattamentą kreipėtės,į struktūrinius fondus projektus siuntėt,į normalią organizaciją bent susijungėt,ar tik virkaujat,kad žinote,tai aš priedurnė nabages užpuoliau,tai dar kas nors nuskriaudė?
Jei kokia moderatorė numoderuos,tai nesupyksiu,bet įsiutau tai tikrai.
Jei kokia moderatorė numoderuos,tai nesupyksiu,bet įsiutau tai tikrai.
O ko taip piktai ? Aš nesijaučiu nuskriausta, kad man vaikas toks šioks ir anoks, todėl ir lendu į šį forumą pasiguosti, o realiame gyvenime visi mano, kad aš kantrybės židinys