QUOTE(anli @ 2006 02 09, 17:12)
Sveikute,AVEI
.Zinai,mano vaikui laikas jau baigiasi.Sekmadieni vaziuoju ir pabusiu iki treciadienio.Tada abu grisim namo.Sunku spresti,ar ka pades,namie laukia sunkiausias darbas.Zinai,yra laikymas kaip pagalba ir laikymas,kaip susidorojimas.Ta riba,deja,daznokai perzengiama.Radau ji ten ir ranka issukta,ir apdraskyta su naguciais.Gydytojai pasakiau savo nuogastavimus,tai tepasake tik tiek,kad gal ir jiems kartais emocijos prasiverzia...Ka galim kalbet apie vaiko ismokima valdytis,jei is suaugusiu toks pavyzdys.Pasimete dabar visai
.Skaitau ta knyga,dar daug ko turiu ismokti.Vistiek tikiu,kad susitvarkysim.
QUOTE(anli @ 2006 02 10, 17:54)
Zinau tik viena,kad vaikai turetu buti grupuojami pagal amziu ir problemas.Deja.Mano astuonmecio vaiko draugas ir autoritetas buvo penkiolikmetis,rukantis,besikeikiantis ziauriai ir t.t.O gal kokiu septyneriu berniukas,be galo jatrus ir visko bijantis,gyvena su maniskiu ir stebi visus susidorojimus...Zodziu,as pakraupus.
Sveika, Anli
labai liūdna kai skaitau tokius dalykus
Tiesiog verkti norisi
Kaip aš tave suprantu
Žinai, kad vaikai raidos centre turėtų būti skirstomi pagal amžių tai tikrai
Mums, matyt, pasisekė, kad po trijų pirmų dienų visus aršiausius dičikus išrašė, o pirmos dienos tai tikrai buvo baisios
Vaikas verkė ir norėjo namo.
Viską aš mačiau, nes kasdieną važiavom ir buvom, mat maniškis, kategoriškai atsisakė valgyti jų maistą (jis pas mane labai išrankus), tai kasdieną vežėm. Bet paskui, kažkaip susitvarkė- matai pas manąjį nėra jokių isterijos priepolių ir jo nelaikė, nors apie tokį vaiko "nuraminimą" mums pasakojo ir rodė kaip tą daryti, kai žiogas mažesnis buvo
kada važiuojat namo? Gal norit važiuojant atgal pas mane nors valandėlei užsukti? Pasiplepėtume, ką?