O mano mocherinukę rasite čia - nenoriu apkrauti puslapių kilnodama tas pačias nuotraukas, kaip kai kas daro...
Rodaus dar vidurvasarį numegztą, bet taip ir neapsirengtą. Tačiau dabar tokią snieguoliška ji... Melsvai pilka, pastelinė spalvytė. Sijone - dviguba saulė (dvi servetėlės )
http://www.supermama...?...75946&st=96
Gerų rankdarbių visoms ateinančiais metais
Negaliu patiketi kad tai rankomis megzta ziauriai grazu
Fantastiška suknelė
sveikos auksarankes kuriu klausimeli cia toki. Kiek mazdaug reiktu mochero siulu norint nusimegsti kliosine suknele ilgio iki puses blauzdos? kiek gali reiketi nesigaudau juose aciu is anksto
QUOTE(hestija20 @ 2011 01 01, 21:12)
sveikos auksarankes kuriu klausimeli cia toki. Kiek mazdaug reiktu mochero siulu norint nusimegsti kliosine suknele ilgio iki puses blauzdos? kiek gali reiketi nesigaudau juose aciu is anksto
jei ilgom rankovem apie 7 kamuoliukus
Mano paskutinis pernai metų mezginys iš dvigubos moheros...
Labai nuostabus mezginukas
Sveikutes
Su naujais metais - daug graziu sekmingu darbeliu
PAkartosiu prasyma - ieskau nesunkau rastelio moherines suknytes sijoneliui - kliosui, kad stipriai platetu, na kad butu toks net pustas sijonukas 2 metu mergytei, suprantu kad to vadinamo servetelinio nelabai pritaikysiu nes jis labai didelis, gal kas turit pasiulymu kokiu rastuku man igyvendinti sias svajone
PAkartosiu prasyma - ieskau nesunkau rastelio moherines suknytes sijoneliui - kliosui, kad stipriai platetu, na kad butu toks net pustas sijonukas 2 metu mergytei, suprantu kad to vadinamo servetelinio nelabai pritaikysiu nes jis labai didelis, gal kas turit pasiulymu kokiu rastuku man igyvendinti sias svajone
QUOTE(D.E.L.A @ 2011 01 02, 15:13)
Sveikutes
gali imti mažesnę servetėlę tai ir prikaikysi jos raščiuką
QUOTE(Lusasita @ 2010 12 28, 13:35)
Kiek akuciu uzdejot pradziai sijonelio?as pradejau 110 (mazdaug ant 2-3 metuku), bet ziuriu, kad per daug. Virbalai 4 nr.