Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocherio, 9 tema

sveikos, noriu paklausti, as platindama mezgini dariau uzmetima ir po to megzdama ji persukdavau, taciau vis tiek toje vietoje pasidarydavo skylute, ir mezginys (sijono virsus) atrodo stai taip user posted image

Ar galite man patarti, kokiu budu geriau mezgini platinti, t.y. prideti akiu,kad graziai butu ir nesimatytu tokiu primetytu skyliu? Ka man dabar patartumete, ardyti ir is naujo megzti pridedant akis kitokiu budu? Mocherinuke mezgu pirma karta wub.gif ir noriu nusimegzti taip kaip priklauso, o ne belenkaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laola @ 2013 10 11, 13:59)
sveikos, noriu paklausti, as platindama mezgini dariau uzmetima ir po to megzdama ji persukdavau, taciau vis tiek toje vietoje pasidarydavo skylute, ir mezginys (sijono virsus) atrodo stai taip

Ar galite man patarti, kokiu budu geriau mezgini platinti, t.y. prideti akiu,kad graziai butu ir nesimatytu tokiu primetytu skyliu? Ka man dabar patartumete, ardyti ir is naujo megzti pridedant akis kitokiu budu? Mocherinuke mezgu pirma karta  wub.gif  ir noriu nusimegzti taip kaip priklauso, o ne belenkaip  blush2.gif

Va radau toki anot autoriu beveik nematoma platinimo buda

Gal tiiktu siuo atveju...? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievuxe: 11 spalio 2013 - 19:13
QUOTE(Ievuxe @ 2013 10 11, 20:12)
Va radau toki anot autoriu beveik nematoma platinimo  buda

Gal tiiktu siuo atveju...?  g.gif

labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laola @ 2013 10 11, 12:59)
Ar galite man patarti, kokiu budu geriau mezgini platinti, t.y. prideti akiu,kad graziai butu ir nesimatytu tokiu primetytu skyliu?

Aš tai užmetu paprastai, bet kitoje eilėje, išmezgant tą akį persuku, ir skylutės nebūna.

QUOTE(Ievuxe @ 2013 10 11, 19:12)
Va radau toki anot autoriu beveik nematoma platinimo  buda

Čia gal dar geresnis variantas. Reiks ir tokį išbandyt.
Atsakyti
Labukas, turiu kluasimeli... Ar galima megsti suknele is dvigubo mocherio siuliuku??? blush2.gif blush2.gif blush2.gif Kiek pastebejau, visos mezgate is viengubo.
Atsakyti
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2013 10 17, 09:42)
Labukas, turiu kluasimeli... Ar galima megsti suknele is dvigubo mocherio siuliuku??? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  Kiek pastebejau, visos mezgate is viengubo.

Yra įvairaus storio siūlų su mochera.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 10 17, 09:59)
Yra įvairaus storio siūlų su mochera.

Turiu kid mochair BBB firmos siuliukus. Cia siulo naudoti 2 arba 2,5 virbaliukus. As pradejau megsti is dvieju kamuoliuku. Nezinau, ar taip teisinga... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2013 10 17, 10:03)
Turiu kid mochair BBB firmos siuliukus. Cia siulo naudoti 2 arba 2,5 virbaliukus. As pradejau megsti is dvieju kamuoliuku. Nezinau, ar taip teisinga... ax.gif

Tas 'teisingumas' nuo pasirinkto darbelio priklauso mirksiukas.gif Šiaip tokio plonumo siūlus net ir storiausiais virbalais galima megzti, bus labai labai ažūrinis gaminys, plonesniais virbalais - tankesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 10 17, 10:10)
Tas 'teisingumas' nuo pasirinkto darbelio priklauso  mirksiukas.gif Šiaip tokio plonumo siūlus net ir storiausiais virbalais galima megzti, bus labai labai ažūrinis gaminys, plonesniais virbalais - tankesnis  4u.gif

Labai tau aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Mezgu toliau biggrin.gif
Atsakyti
Suknelė 2-metei panelei 4u.gif
Siūliukai - DROPS Cotton Viscose (54% egiptietiška medvilnė, 46% viskozė), ROWAN Kidsilk Haze. (70% mocheris, 30% šilkas)
Apačioje - 9m ir 20cm ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Megztas paltas su pamusalu. Siulai 70% mochera ir30% poliamidas
user posted image
Atsakyti
IrinaL, labai graži suknelė wub.gif
Atsakyti