akirera - labai graži suknelė... Kaip tik artėjančiam šventiniam sezonui... o juodą visada labai sunku fotografuot...
o čia mano mėlynas šiltas moherinis šalis...
Romap, ačiū labai. Jūsų šalis nuostabus. Labai gera spalva
baltas ir lengvas silk moherio salis
QUOTE(ingauk @ 2013 01 19, 14:35)
baltas ir lengvas silk moherio salis
Raštuką kiek sunkoka įžiūrėti, bet atrodo beprotiškai lengvas ir žavingas
Sveiki,
o kaip megzti servėtėles su 5 virbalais. Gal schemučių galite užrodyti
Labai dailios man tos mocherinės suknutės rutuliniais motyvais
QUOTE(Viliuteee @ 2012 02 20, 22:48)
jam nereikia schemu.Tiesiog reikia penkiais virbalais prisimegzti ivairiu dydziu mazu serveteliu,o paskui jas sujungti pagal reikiamo dydzio iskarpa.
QUOTE(SmilgaS @ 2013 03 22, 12:25)
Sveiki,
tinka bet kokios serveteles.as mezgu bet kaip pridedama akiu tarpais kad nesiriestu.
Ačiū
Sveikos mezgejeles Atsiprasau jei ne i tema, bet gal yra mezgusiu siais siulais? Ar pukuojasi mezginys?
http://www.midara.lt...ra-2.htm?page=2
Parduotuvej pardaveja ikalbejo siuos, parsinesiau namo ri ziuriu, galvoju, jie gi labai man pukuosis, megzt planuoju lyg ponca lyg saly lyg apsiausteli, nzn kaip uzvadinti, norejau kad graziai lengvai kristu tai ir pasiule siuos. Sake isskalbus nesipukuos. Na bet parduot norint, galima daug ka sakyt...Taigi sedziu , ziuriu i juos ir galvoju ar megzti si ju, ar vistik kitu ieskoti. Nes zinau save, jei nusimezgu ri pukuoja, as tikrai jo nenesiosiu
esu mezgusi skaras ir šalikus iš šių siūlų, man jie labai patinka
QUOTE(rubinuolė @ 2013 09 16, 20:19)
esu mezgusi skaras ir šalikus iš šių siūlų, man jie labai patinka
Laaaaaabai jums aciu
O tai sedziu, pries juos, ziuriu kai bulius i naujus vartus ir galvoju velniai zino ka
Bet tai kada jis nustos pukuot? nes pati matkiuka perbraukiau pora syk per rankove, paliko daug plauku, nu ir dvejones kilo
QUOTE(Rutele_S @ 2013 09 16, 16:41)
Sveikos mezgejeles Atsiprasau jei ne i tema, bet gal yra mezgusiu siais siulais? Ar pukuojasi mezginys?
Parduotuvej pardaveja ikalbejo siuos, parsinesiau namo ri ziuriu, galvoju, jie gi labai man pukuosis, megzt planuoju lyg ponca lyg saly lyg apsiausteli, nzn kaip uzvadinti, norejau kad graziai lengvai kristu tai ir pasiule siuos. Sake isskalbus nesipukuos. Na bet parduot norint, galima daug ka sakyt...Taigi sedziu , ziuriu i juos ir galvoju ar megzti si ju, ar vistik kitu ieskoti. Nes zinau save, jei nusimezgu ri pukuoja, as tikrai jo nenesiosiu
as pirkausi raudonos spalvos,numezgiau sau skara ir jos nenesioju,man nei formos nelaiko,ir kazkaip nelabai man jie asmeniskai
Skara ir man is Angora2 nepatiko, formos nelaiko, kiaurarastis prapuola... Sie siulai labiau tinkami megzt lygiu rastu.