QUOTE(kurlikutis @ 2012 03 14, 22:56)
IrinaL nu nuostabus darbas. Atsiverciau sia temuke ieskodama salio sau. Tai akys ant kaktos issoko. Nu koks grozis. O gal galit parodyt schema is kur ir kaip mezget Labai ir as noreciau tokios Jeigu imanoma gaut si nuostabu grozi Paqprasyciau kad mociute numegztu Nemoku as taip. Ir kiek siulu buvo sunaudota?
Beje o jei megzt sali ant kaklo. Kokio mazdaug plocio reiketu ir koki ilgi darote? As noriu kad butu neperdidelis. po striuke
Beje o jei megzt sali ant kaklo. Kokio mazdaug plocio reiketu ir koki ilgi darote? As noriu kad butu neperdidelis. po striuke
Aciu
Jokios schemos neturiu, tai buvo improvizacija proceso metu
Sijonas buvo pradetas megzti nuo 106 akiu. Tarp kas 3-ju akiu dariau uzmetima. Kitoj eilej nuo uzmetimu pradejau megzti rombus, atitinkamai po 2 uzmetimus prie rombo. Viso 35 rombai. Kitas 2 eiles mezgiau gerom akim. Kitoj eilej ir vel uzmetimai.
Apacioje dar kelias eiles po kiekvienu rombu dariau uzmetimus, kad gautusi papuosimas.
Sunaudojau 13 motkeliu po 25g (235 metru viename).
Numezgiau sau sali 1 metro plocio, bet tiek tikrai nereikia, o ilgis - 2 metrai (man perilgas). Buvo mano pirmoji sale, dabar daryciau kitaip...
Papildyta:
QUOTE(Sirvita @ 2012 03 15, 13:42)
zymiai graziau ziurisi isbaigtas variantas
man idomiausia suknutes rankoves kaip matau reglanas.
o kaip darete ji? atskirai numezget rankoves, ant tiesiu virbalu, o suknute damezgusi iki pazastu verete visas dalis ant vieno valo?
kiek akyciu dejote rankoves pradzioje, ties riesu? ir kiek akiu jau turejot ties pazastimi?
man idomiausia suknutes rankoves kaip matau reglanas.
o kaip darete ji? atskirai numezget rankoves, ant tiesiu virbalu, o suknute damezgusi iki pazastu verete visas dalis ant vieno valo?
kiek akyciu dejote rankoves pradzioje, ties riesu? ir kiek akiu jau turejot ties pazastimi?
Aciu!
Taip, reglanas. Pirma numezgiau pacia suknele, rankoviu akis palikau, kai numezgiau iki pazastu. Dabar suskaiciavau - 38 akys. (galejo but ir 40 ), tada jau ant tiesiu virbalu numezgiau rankoves. Ties riesu - 30 akiu.
Papildyta:
QUOTE(lasvegiete @ 2012 03 15, 17:55)
Super Aisku ik su tokia figura kaip jusu tokia suknele devet
QUOTE(saulemeile @ 2012 03 15, 21:41)
Labai labai grazu
Aciu labai