Bastinga, gražu, ir kokios lygios siūlės
Sveiki, sugalvojau ir cia pasirodyti
Galutinis rezultatas:
Galutinis rezultatas:
Ką bepridursi- tiesiog nuostabu,ir spalva kaip jums tinka
QUOTE(murce @ 2012 03 14, 11:28)
Ką bepridursi- tiesiog nuostabu,ir spalva kaip jums tinka
Aciu
IrinaL, labai gražu - o kiek darbelio.... mezgiau ir aš vieną su dvigubu ar trigubu saulės kliošu... bet rezultatas atperka darbą... super
QUOTE(Romap @ 2012 03 14, 14:05)
IrinaL, labai gražu - o kiek darbelio.... mezgiau ir aš vieną su dvigubu ar trigubu saulės kliošu... bet rezultatas atperka darbą... super
Aciu
IrinaL, labai gražu
IrinaL nu nuostabus darbas. Atsiverciau sia temuke ieskodama salio sau. Tai akys ant kaktos issoko. Nu koks grozis. O gal galit parodyt schema is kur ir kaip mezget Labai ir as noreciau tokios Jeigu imanoma gaut si nuostabu grozi Paqprasyciau kad mociute numegztu Nemoku as taip. Ir kiek siulu buvo sunaudota?
Beje o jei megzt sali ant kaklo. Kokio mazdaug plocio reiketu ir koki ilgi darote? As noriu kad butu neperdidelis. po striuke
Beje o jei megzt sali ant kaklo. Kokio mazdaug plocio reiketu ir koki ilgi darote? As noriu kad butu neperdidelis. po striuke
QUOTE(IrinaL @ 2012 03 14, 01:39)
zymiai graziau ziurisi isbaigtas variantas
man idomiausia suknutes rankoves kaip matau reglanas.
o kaip darete ji? atskirai numezget rankoves, ant tiesiu virbalu, o suknute damezgusi iki pazastu verete visas dalis ant vieno valo?
kiek akyciu dejote rankoves pradzioje, ties riesu? ir kiek akiu jau turejot ties pazastimi?
QUOTE(IrinaL @ 2012 03 13, 16:39)
Super Aisku ik su tokia figura kaip jusu tokia suknele devet
QUOTE(IrinaL @ 2012 03 14, 01:39)
Labai labai grazu