sveikos keliu temute aukstyn ir su tokiu klausimu
keliose temose anksciau radau si modeliuka
norejau paklausti ar kuri nors ji mezge? kaip tuos suraukimus dare ar stulpeliu mezge ar dejot gumyte ir dar paklausti kaip geriau kaklo linija megzti ar paprastai ar reglanu dekui is naksto
QUOTE(rnikole @ 2011 12 29, 13:21)
sveikos keliu temute aukstyn ir su tokiu klausimu
norejau paklausti ar kuri nors ji mezge? kaip tuos suraukimus dare ar stulpeliu mezge ar dejot gumyte ir dar paklausti kaip geriau kaklo linija megzti ar paprastai ar reglanu dekui is naksto
raukinukus juk gali ir pagal save padaryti ir su kokiom virvutem ir su gumytem sutraukiamus ir rašto pakeitimu ir pan.
o aš daryčiau reglanu nes tada lengviau koreguoti viršaus ploti nei statytom rankovem(taip tiksliau reiks apsiskaičiuoti)
QUOTE(savitre @ 2011 12 29, 13:28)
raukinukus juk gali ir pagal save padaryti ir su kokiom virvutem ir su gumytem sutraukiamus ir rašto pakeitimu ir pan.
o aš daryčiau reglanu nes tada lengviau koreguoti viršaus ploti nei statytom rankovem(taip tiksliau reiks apsiskaičiuoti)
dekui labai uz nuomone, bandysiu deti stulpeli
QUOTE(rnikole @ 2011 12 29, 12:21)
Mezgiau. Suraukimus dariau stulpeliais, bet po kurio laiko išsitampė, tad teko įverti raištelį į iškirptę. Rankovės reglanu
Klaipedieciu mezgeju yra? Noriu sukneles...
o gal netycia turi savo megztuko nuotrauka? idomu kaip isejo
Eina sau kaip gražuuuuu .... net kvapą gniaužia...
Viliuteee ,nuostabu
Pagaliau baigtas mano pirmas darbas iš moheros
labai gražu
Labai gražiai kakliukas apnertas
Labai gražiai kakliukas apnertas