Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (Vitiligo) kaip gydyti ar bent paslėpti

Sveiki, gal zinote kiek kainuoja fototerapija klinikose? Siandien buvau 2 ligoninej, labai nustebau, kai gyd. pasake, jog tokios proceduros pas juos nedaromos g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amellie: 08 rugsėjo 2010 - 19:16
QUOTE(Amellie @ 2010 09 08, 20:16)
Sveiki, gal zinote kiek kainuoja fototerapija klinikose? Siandien buvau 2 ligoninej, labai nustebau, kai gyd. pasake, jog tokios proceduros pas juos nedaromos g.gif  g.gif

Kaip tai nedaromos? Tai pas kokia gyd tu buvai? as dar pavasari ejau ax.gif ir va dabar vis ruosiuos reikes keliauti kursa kartoti. Tiesa, ant duru parasyta ne fototerapija, o PUVA kabinetas lotuliukas.gif
o internetiniam ju puslapy raso :
"- fizioterapinės procedūros – PUVA, UVB 311 ultravioletiniais spinduliais".

Matyt, nesusisnekejot su gydytoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katckyte @ 2010 09 09, 16:20)
Kaip tai nedaromos? Tai pas kokia gyd tu buvai? as dar pavasari ejau  ax.gif  ir va dabar vis ruosiuos reikes keliauti kursa kartoti. Tiesa, ant duru parasyta ne fototerapija, o PUVA kabinetas  lotuliukas.gif

Matyt, nesusisnekejot su gydytoja  blush2.gif

Obeleniene biggrin.gif patikekit, parase siuntima i klinikas del Vitiligo gydymo, fototerapijai, nes pasak jos pas juos nera tokios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 09 09, 16:41)
Obeleniene  biggrin.gif patikekit, parase siuntima i klinikas del Vitiligo gydymo, fototerapijai, nes pasak jos pas juos nera tokios  biggrin.gif

Teko man pas ją 2kartus apsilankyti,bet ne dėl baltmės,tai daugiau neisiu ir savo vaikų nevesiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(katckyte @ 2010 09 09, 16:20)
Kaip tai nedaromos? Tai pas kokia gyd tu buvai? as dar pavasari ejau  ax.gif  ir va dabar vis ruosiuos reikes keliauti kursa kartoti. Tiesa, ant duru parasyta ne fototerapija, o PUVA kabinetas  lotuliukas.gif

Matyt, nesusisnekejot su gydytoja  blush2.gif

o kokia kaina? ar padeda nors kiek?
Papildyta:
QUOTE(Vitoria @ 2010 09 09, 18:27)
Teko man pas ją 2kartus apsilankyti,bet ne dėl baltmės,tai daugiau neisiu ir savo vaikų nevesiu  schmoll.gif

aplamai man II ligoninej odos daktarai doh.gif kiek kartu teke eit,tiek nusiviliu, o dar is kitu kiek atsiliepimu girdejus. Daugiau turbut infomacijos internete rasi,nei ten susiteiks,o juo labiau pades kuom nors doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitoria @ 2010 09 09, 18:27)
Teko man pas ją 2kartus apsilankyti,bet ne dėl baltmės,tai daugiau neisiu ir savo vaikų nevesiu   schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif patikekit, man irgi uzteko viena karta paklausyt jos isteriju, kad daugiau ten kojos nekelciau blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amellie: 09 rugsėjo 2010 - 18:29
QUOTE(ugnet @ 2010 09 09, 18:34)
o kokia kaina? ar padeda nors kiek?
Papildyta:

aplamai man II ligoninej odos daktarai doh.gif kiek kartu teke eit,tiek nusiviliu, o dar is kitu kiek atsiliepimu girdejus. Daugiau turbut infomacijos internete rasi,nei ten susiteiks,o juo labiau pades kuom nors doh.gif

As lankiausi pas Grusauska. 5 pirmos proceduros nemokamos, paskui po 17 Lt su centais, 2 kartus per savaite reikia eiti, man padejo, todel ir dabar ruosiuos dar kursa pakartoti, nes pas mane daug demiu ir jos dideles, tai vieno kurso neuzteko.
Siulau nueiti pas kita gyd., kad paskirtu fototerapija tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(katckyte @ 2010 09 09, 20:51)
As lankiausi pas Grusauska. 5 pirmos proceduros nemokamos, paskui po 17 Lt su centais, 2 kartus per savaite reikia eiti, man padejo, todel ir dabar ruosiuos dar kursa pakartoti, nes pas mane daug demiu ir jos dideles, tai vieno kurso neuzteko.
Siulau nueiti pas kita gyd., kad paskirtu fototerapija  tongue.gif

Grusauskas II ligoninej nekonsultuoja g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, turiu ir aš tą bėdą, atsirado vaikystėje, iš pradžių buvo tik kelios dėmelės, o dabar gana sparčiai plinta. Lankiausi pas kelis gydytojus, bandžiau PUVA terapiją, tam kartui buvo sumažėję, o dabar dar daugiau tų dėmių atsirado. Kažkaip įstrigo vienos gydytojos žodžiai, kad tas kas išgydys vitiligo, bus vertas Nobelio premijos. Vis galvoju negi jau taip beviltiška ir vis bandau kažką naujo ir t.t. Neseniai atradau vieną straipsnį apie cholesterolio svarbą, kuriame rašo: "Kai melatonino yra perteklius, jis pakeičia odos pigmentą melaniną ir ima reikštis tokios ligos kaip vitiligo (baltmė). Šiuo atveju odos gydytojai griebsis visokiausių tepalų, ultravioleto ir kitų priemonių pigmento didinimui, o priežastis juk visai ne odoje (joje pigmento yra daug, tik jis nuo melatonino pertekliaus tapęs bespalviu), o cholesterolio kiekyje ir jo apykaitoje."http://www.homosanitus.lt/lt/homo_sanitus/turinys/metabolizmas/Cholesterolio_svarba
Ir dar gal kas bandėte papildus Floramax?, rašo, kad jie padeda http://www.ecohit.lt...id_product=1036
Atsakyti
QUOTE(katckyte @ 2010 09 09, 21:51)
Siulau nueiti pas kita gyd., kad paskirtu fototerapija  tongue.gif

jus is kauno? As vilniuj nezinau kur eiti sad.gif
Atsakyti
[quote=Amellie,2010 09 09, 22:09]

Amellie, ar buvai klinikose? Kas ten kaip?
Siaip as galiu pasakyti kad II ligoninej tikrai tebera UVB, nes as jau vel ten lankausi. Pirmi 5 kartais kaip visada nemokamai.
Matyt gydytoja nesuprato ko tu nori lotuliukas.gif

O Grusauskas - taip, II ligoninej nebekonsultuoja, bet dirba skyriuj.
Atsakyti
QUOTE(Perla1 @ 2010 09 10, 18:16)
Sveikos merginos, turiu ir aš tą bėdą, atsirado vaikystėje, iš pradžių buvo tik kelios dėmelės, o dabar gana sparčiai plinta. Lankiausi pas kelis gydytojus, bandžiau PUVA terapiją, tam kartui buvo sumažėję, o dabar dar daugiau tų dėmių atsirado. Kažkaip įstrigo vienos gydytojos žodžiai, kad tas kas išgydys vitiligo, bus vertas Nobelio premijos. Vis galvoju negi jau taip beviltiška ir vis bandau kažką naujo ir t.t. Neseniai atradau vieną straipsnį apie cholesterolio svarbą, kuriame rašo: "Kai melatonino yra perteklius, jis pakeičia odos pigmentą melaniną ir ima reikštis tokios ligos kaip vitiligo (baltmė). Šiuo atveju odos gydytojai griebsis visokiausių tepalų, ultravioleto ir kitų priemonių pigmento didinimui,  o priežastis juk visai ne odoje (joje pigmento yra daug, tik jis nuo melatonino pertekliaus tapęs bespalviu), o cholesterolio kiekyje ir jo apykaitoje."http://www.homosanitus.lt/lt/homo_sanitus/turinys/metabolizmas/Cholesterolio_svarba
Ir dar gal kas bandėte papildus Floramax?, rašo, kad jie padeda http://www.ecohit.lt...id_product=1036

melatoninas gaminasi nakti, tai ka miegam prie sviesos, arba keliames gyventi kur pastoviai sviesu.
Atsakyti