Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (Vitiligo) kaip gydyti ar bent paslėpti

QUOTE(SaDa @ 2010 08 18, 14:00)
maniau kad PUVA ir yra deginimasis UVB spinduliais  g.gif

Ne, tai du skirtingi dalykai-skirtingo tipo spinduliai:
Puva- uva spinduliai+reikia vartoti psoralena,
uvb- tik uvb spinduliai, psoraleno vartoti nereikia.
Atsakyti
Seniai bebuvau čia, bet kai apsilankiau, tai nieko linksmo ir neradau. Manau dėmės irgi įsibujojo galutinai. Kazkas jau rašė, kad visą vasarą su ilgom rankovėm. Pas mane situacija tokia pati- žiauru buvo taip karšta, o rankos na nebeužsimaskuoja, praktiškai iki alkūnių su lopais baltos, paskui margos. Kad ir metų nemažai, negaliu su tuo susitaikyti ir eiti į darbą plikom rankom vis ką nors ant viršaus tempiu ir kaistu.
Man labai gaila, kad per 20 metų(tiek aš su jomis jau bandau susidraugauti) nieko naujo ir neįvyko, tik kažkas nemažai pinigų susikrovė su Vitixais ir t.t
O kas ta balinimo procedūra, kažkuri čia rašė"išsibalinsiu ir baigta", aš jau visai apie tai irgi pagalvoju, bent jau veidą.... Kažkaip nelabai randu, kur ją ir kaip atlieka?
Atsakyti
QUOTE(katckyte @ 2010 08 19, 11:43)
Ne, tai du skirtingi dalykai-skirtingo tipo spinduliai:
Puva- uva spinduliai+reikia vartoti psoralena,
uvb- tik uvb spinduliai, psoraleno vartoti nereikia.

aciu.
O kur su UVB spinduliais vilniuje galima pasidegint?
Atsakyti
sveikos, turejau as deme nuo mazu dienu, netoli kaklo, daug metu ji man neplito ir niekur nauju neatsirado.. taciau dabar pastebiu kad ju man daugeja, salia dar atisirado, dabar dar ant kojos uzmaciau, puolu i nevilti. man tik 20 metu tai kas bus toliau... visa demeta vaiksciosiu sad.gif
Atsakyti
Sveikos. As siandien buvau Vilniuje "GK" klinikoje. Tarp siulomu proceduru maciau ir Baltmes salinima. Del kainu, veiksmingumo nieko negaliu pasakyt, bet parasyta, kad visiskai gali isnaikint. Siaip ju klinika brangi, bet aparatura turi tikrai gera. smile.gif
Atsakyti
nezinau,. gal cia kvailai parasysiu, o kazin negalina leistis melanino injekciju ? kai sergi baltme ?
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 09 04, 23:01)
nezinau,. gal cia kvailai parasysiu, o kazin negalina leistis melanino injekciju ? kai sergi baltme ?

bet cia gera tavo ideja rolleyes.gif Va radau:
http://www.melanotan...der-now,30.html

tik idomu aisku butu koks tas salutinis poveikis g.gif
O kazi kokio odos vezio nesukelia unsure.gif

na va radau ir dar toki ispejima:
http://www.vvkt.lt/i....php?3936247539
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaDa: 05 rugsėjo 2010 - 10:36
as kazkuriam forume skaiciau kad paneles ji ziema naudoja kad visad butu rudos, tai pagalvojau kazin kaip cia yra.. jo ir sita girdejau kad jis nelegalus..
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 09 05, 21:49)
as kazkuriam forume skaiciau kad paneles ji ziema naudoja kad visad butu rudos, tai pagalvojau kazin kaip cia yra.. jo ir sita girdejau kad jis nelegalus..
paskutinis sh tas melanotanas. yra tema jei domina. as neisleisciau ir kitam nesiulau. kam paryskeja apgamai, kam dar kas. ne vaistas manau cia nuo baltmes
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 05, 22:23)
paskutinis sh tas melanotanas. yra tema jei domina. as neisleisciau ir kitam nesiulau. kam paryskeja apgamai, kam dar kas. ne vaistas manau cia nuo baltmes

g.gif paskaitinėjau ir manęs nesužavėjo. Logiškai mąstant jeigu išryškėja apgamai, tai tos vietos kur nepažeistos dar baltmės juos dar labiau ruduos ir vistiek nebus oda vienspalvė. O be to neaišku kas nustojus naudot ???

Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2010 09 06, 10:21)
g.gif paskaitinėjau ir manęs nesužavėjo. Logiškai mąstant jeigu išryškėja apgamai, tai tos vietos kur nepažeistos dar baltmės juos dar labiau ruduos ir vistiek nebus oda vienspalvė. O be to neaišku kas nustojus naudot ???
Geriausiu atveju.
Gal kaip kam, bet juo neleidziama prekiauti, tai reiskia neaisku kas ten per sudetis, o apie poveiki, atsiliepiamuma sveikatai ne tik baigus vartoti, o po n metu-nera jokios info ir t.t. Mano akimis, tik saves nekenciantys ir negerbiantys zmones tegali tokiu dalyku griebtis
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 06, 14:21)
Geriausiu atveju.
Gal kaip kam, bet juo neleidziama prekiauti, tai reiskia neaisku kas ten per sudetis, o apie poveiki, atsiliepiamuma sveikatai ne tik baigus vartoti, o po n metu-nera jokios info ir t.t. Mano akimis, tik saves nekenciantys ir negerbiantys zmones tegali tokiu dalyku griebtis

drinks_cheers.gif arba beviltiškai nusivylę ir nemylintys savęs mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti