Kol dar tik atsirado tai negaisk laiko isitirk skydliauke ar hiper ar hipo tiroidizmas ir jei hipo tai pradek valgyt tirozina saukstais , o jei hiper tai beliks protopic naudot ant veido . O jeigu skydliauke normali tai tada drasiai tirozina su B grupes vitaminais .
Cia mes visi kartu su medikais ir praktiskai ir teoriskai kalbam tusciai , nes niekas nieko apie Vitiligo nezino . Per pasauli ant vienos rankos pirstu galima suskaiciuot pagijusius , as vienas is ju , bet kas gerai vokieciui - rusui mirtis .
Ten kai sako : gal tik grybelis tai ten daktarai tik seip pasako , kad tam kartui atsiknistum ir turetu laiko pagalvot ka tau pasakyt kita karta .vitiligo su niekuo neupainiosi . Man irgi tyre gal grybelis ...aha sekmes ...
Buna zmoniu , kuriu kalasnikovo kulkos nenuzudo , bet stresas tyliai saldziai nuzudo visus ir nesvarbu , kad atrodai kaip gyvas ... kai stresuoji tu mires .
Ir kas svarbiausia daznai galvoji , kad gyveni normaliai kaip zmogus , o istikruju tik jaudiniesi del svetimu problemu ir niekada taip ir negyveni .
As tik per Viti supratau ka is tikruju reiskia zodis ***** ... Nes tik kai susergi supranti , kad viskas ***** isskyrus bites ir sveikata

.
va va man stresas atrodo kasdien..del visko del bities,del neplautu indu..del dirbamo darbo..ir siaipesu turejusi depresija kuria gydziausi..zodziu..rotu nesovokiama kad mes jaunos moterys ,ir jau tokios bedos kimba

man ant rankos buvo isseniau tos demeles,gal keleta menesiu,,ir jos niekur kiur tik ant rankos..o dabar atsorado va prie akiu kampeliuose,ir biski po akimi..nera lad baisiai matyusi,bet as batau,,,ir uzpudruoti neiseina

zodziu ..tu man pasakyk kas tai per tyrimai.kur atliekami kokios kainos,kur man reiktu kreiptis?
nes cia norvegojoje perdaug i viska atsipuciamai ziurima,,uz poros menesiu vaziuosiu atostogu i lietuva..tada butinai noresiu pasidaryti tyrimus.tik va net nzn nuo ko cia reix pradeti..beje kaip manai ar 2 men labai ilgas laikas laukti???
as dabar tepu ta vitix.tikiuos sustos man jos,ir nebeplis..
beje soliariume galima lankytis???