Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (Vitiligo) kaip gydyti ar bent paslėpti

QUOTE(Melilja @ 2013 11 04, 11:45)
Teisingai čia Dos_Santso pasakei  drinks_cheers.gif
O kai tavo dėmės - ar neatsinaujino?
Aš turiu savo aplinkoje spaudimą nusipirkti to "stebuklingo" tepalo Vitix ir jau imu galvoti, kad reikia pabandyti, nes psichologiškai lengviau, kai ką nors bandai (nors ir žinai, jog maža tikimybė, kad padės)  biggrin.gif
(mano mažytės dėmės ant kaktos atsirado prieš 2-3 metus)

Gal gera knyga ar ka nors sau vietoj to Vitix.Kiek bandyta,pinigai i bala. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidrina @ 2013 11 04, 13:39)
Gal gera knyga ar ka nors sau vietoj to Vitix.Kiek bandyta,pinigai i bala. doh.gif

Nemanau, kad pinigai i bala. Visgi reikia pabandyti. Be to gydytoja sake, kad maziausiai puse metu reikia teptis. Manau, kad reikia viska isbandyti, nes ramiau bus paciai pries save. Juk dazniausiai kaip sakoma gailimes ne to, ka padarem, o to ko nepadarem.

Tai vat. As vis dar is tokiu, kurie bando...Per rusu laida maciau, kad gydytojai sako, kad reikia pradeti gydyti kuo anksciau, tuomet yra tikimybe, kad kazkam pasiseks. Be to jie teigia, kad tai yra isgydoma. Tik gaila, kad neakcentavo kaip konkreciai unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 11 04, 13:11)
Nemanau, kad pinigai i bala. Visgi reikia pabandyti. Be to gydytoja sake, kad maziausiai puse metu reikia teptis. Manau, kad reikia viska isbandyti, nes ramiau bus paciai pries save. Juk dazniausiai kaip sakoma gailimes ne to, ka padarem, o to ko nepadarem.

Tai vat. As vis dar is tokiu, kurie bando...Per rusu laida maciau, kad gydytojai sako, kad reikia pradeti gydyti kuo anksciau, tuomet yra tikimybe, kad kazkam pasiseks. Be to jie teigia, kad tai yra isgydoma. Tik gaila, kad neakcentavo kaip konkreciai  unsure.gif

Gydytojai ir farmacija visada sakys taip, nes jiems tai biznis.Cia is vidaus daugiau reikia tvarkyti, nei is isores tepti tepaliuku, kurio tepant metus laiko, jokio efekto.

Mes irgi bandom,,,,,kaip sakant ir s.........uzteptum,kad tik padetu,bet savo patirti galima pakomentuoti.

O zmogus jau pats nusprendzia, jam bandyti ar ne, tam ir skirtas forumas.
Atsakyti
QUOTE(Melilja @ 2013 11 04, 11:45)
Teisingai čia Dos_Santso pasakei  drinks_cheers.gif
O kai tavo dėmės - ar neatsinaujino?
Aš turiu savo aplinkoje spaudimą nusipirkti to "stebuklingo" tepalo Vitix ir jau imu galvoti, kad reikia pabandyti, nes psichologiškai lengviau, kai ką nors bandai (nors ir žinai, jog maža tikimybė, kad padės)  biggrin.gif
(mano mažytės dėmės ant kaktos atsirado prieš 2-3 metus)

Nea neatsinaujino tik maszeja po plaukeli per menesi kazkur .

Bet as ramus kaip belgradietis , darbe galvoja , kad as narkomanas biggrin.gif , nes tiesiog niekur neskubu ir del nieko nesijaudinu ir dar del to , kad nevartoju alkoholio smile.gif smile.gif tai nieko kito jie ir negali galvoti biggrin.gif biggrin.gif

Vitix pats is saves tai pinigai i balalaika biggrin.gif .

Jei tik maza demele tai dabar pat iseik i gatve ir pabuciuok praeivi nepazystama aistringai i lupas , nes tau taip pasiseke , kad net pati neisivaizduoji smile.gif . Jei kas klaus tai sakyk , kad tu Afganistane su taikdariu misija buvai ir tave persove i galva , bet isgyvenai tik taip pazeide smegenis , kad jauti nenumaldoma nora buciuoti praeivius biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dos_Santos @ 2013 11 04, 14:45)

Jei tik maza demele tai dabar pat iseik i gatve ir pabuciuok praeivi nepazystama aistringai i lupas , nes tau taip pasiseke , kad net pati neisivaizduoji smile.gif . Jei kas klaus tai sakyk , kad tu Afganistane su taikdariu misija buvai ir tave persove i galva , bet isgyvenai tik taip pazeide smegenis , kad jauti nenumaldoma nora buciuoti praeivius biggrin.gif biggrin.gif

Blem
su tokiom mintim tai as nesistebiu, kad apie Tamsta darbe kazkaip kitaip galvoja biggrin.gif biggrin.gif As cia is gerosios puses biggrin.gif

Mano patirtis? Atsirado staigiai po saules nudegimo Egipte. Daktarai sako, kad tik sutapimas, as taip nemanau. Tepuosi hormoninius, nes vartojant tirozina staigiai padaugejo. Nors, vel gi, galbut dar buvo viskas procese.. Labai noriu i UVB, bet neturiu galimybiu del darbo.. Zinau tik, kad bandysiu viska, kas bus mano valioj taip sakant smile.gif Sekmes visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dos_Santos @ 2013 11 03, 23:51)
Niekas taves negali iskaudint jeigu pats neleidi ...
va va, ir aš taip manau "nėra aukų, yra tik savanoriai"

Atsakyti
QUOTE(nuobodi @ 2013 11 04, 16:11)

Kokia fraze,,,,,super
Atsakyti
QUOTE(Kendde @ 2013 11 04, 14:51)

Blem
su tokiom mintim tai as nesistebiu, kad apie Tamsta darbe kazkaip kitaip galvoja  biggrin.gif  biggrin.gif As cia is gerosios puses  biggrin.gif 

Mano patirtis? Atsirado staigiai po saules nudegimo Egipte. Daktarai sako, kad tik sutapimas, as taip nemanau. Tepuosi hormoninius, nes vartojant tirozina staigiai padaugejo. Nors, vel gi, galbut dar buvo viskas procese.. Labai noriu i UVB, bet neturiu galimybiu del darbo..  Zinau tik, kad bandysiu viska, kas bus mano valioj taip sakant smile.gif Sekmes visiems  4u.gif

Dabar pagalvojau ... reik pradet dometis kas gali numusti tirozino kieki organizme , nes cia jis tikrai nagus prikises ... Bet dar labiau nagus prikisus skydliauke .

PS. O tu gal labai aktyvus zmogus tarataika neuzsiciaupianti ? Ar labiau prie flegmu ? Nes as tai labiau prie flegmu ir man tirozino trukumas dabar jau akivaizdus , o gal aktyviems zmonems jo kaip tik per daug ir irgi paduoda demiu , kad apsiramintu truputi biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(nuobodi @ 2013 11 04, 16:11)

Cia tevai leisdami visokiems "giminems" ir "draugams" savo vaikus storais , ryzais , kudais ir kreivais vadint ... o tevai tik sypsosi kaip durneliai ir vaikui visam gyvenimui kompleksas ... Uz tokius pavadinimus turetu nedelsiant sekti smugis mesos malimo masinele per galva tokiam giminei ar "draugui" .

Todel ir gyvenam atsiprasinedami uz tai , kad gimem ir visa gyvenima akis nuleide einam maldauti pas pona niekingos daleles savo pinigu , kuriuos tam ponui patys ir uzdirbom ... Tai neitiketina kai pagalvoji ...

Zmogus zmogui vilkas ... su demem ojezau kaip bjauru , modeliai eina podiumu - ojezau kokios pakabos zhertvos , kulturizmo varzybos - ojezau jiems nestovi biggrin.gif biggrin.gif , populiari dainininke - ojezau papais dainuoja , turtingas zmogus - vagis , profesorius - nu ir kas vistiek ubagas , doras zmogus - bomzhas , narkotiku prekeivis - wow koks baxuriukas pasportaves biggrin.gif
Daryk tu ka nori vistik tave uz nugaros visada ivertins neigiamai jei netures is taves kokios nors naudos .
Atsakyti
sveikos moteriskes, skaitineju visas temas, ypac prie vaiku ligu, bet ten nerandu panasios temos. Tad klausiu cia: ar yra mamyciu, kuriu maziukai susirgo sia liga ankstyvame amziuje?
Mano vaikuciui 2m ir ant abieju rankyciu yra nevienodo dydzio ir formos baltu demiu. Musu gimineje niekas nera sirges sia liga ir girdejes.
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2013 11 12, 19:57)
sveikos moteriskes, skaitineju visas temas, ypac prie vaiku ligu, bet ten nerandu panasios temos. Tad klausiu cia: ar yra mamyciu, kuriu maziukai susirgo sia liga ankstyvame amziuje?
Mano vaikuciui 2m ir ant abieju rankyciu yra nevienodo dydzio ir formos baltu demiu. Musu gimineje niekas nera sirges sia liga ir girdejes.

Tos demes vaikams gali rodyti bedu i nervus, smegenis. Musu vaikinukui neurologe pamacius demeles iskarto atkreipe demesi ir pasake, kad labai daznai surista , beja mums ir rado epilepsija sad.gif, nors vaziavom del uzkrentancios kalbos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaima: 12 lapkričio 2013 - 19:24
QUOTE(Dos_Santos @ 2013 11 04, 22:57)
Dabar pagalvojau ... reik pradet dometis kas gali numusti tirozino kieki organizme , nes cia jis tikrai nagus prikises ... Bet dar labiau nagus prikisus skydliauke .

PS. O tu gal labai aktyvus zmogus tarataika neuzsiciaupianti ? Ar labiau prie flegmu ? Nes as tai labiau prie flegmu ir man tirozino trukumas dabar jau akivaizdus , o gal aktyviems zmonems jo kaip tik per daug ir irgi paduoda demiu , kad apsiramintu truputi biggrin.gif

Kad jau n tyrimu padaryta, su skydliauke viskas irgi ok. Hmmm..na nesiskaitau prie flegmu tai jau tikrai, bet ir ne tararaika neuzsiciaupianti biggrin.gif nemegstu veltui kalbeti tongue.gif tai manau busiu toks vidurys. Kaip bebutu, visiems vienos taisykles taikyti vistiek negalima.
Atsakyti