Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (Vitiligo) kaip gydyti ar bent paslėpti

QUOTE(liepaite_sun @ 2013 08 22, 16:55)
Sveiki,

Jungiuos ir aš į Jūsų būrį... Pasirodo turiu ir aš šią ligą ir jau seniai, tik nesupratau to, kol dėmės neatsirado ant rankų... o jų vis daugėja... pirmiausiai pastebėjau pabalusius akių vokus, po to pažastyse pabaltavimus, vėliau ginekologė pastebėjo, kad ir aplink lytinius organus yra balta...  blink.gif
Lankiausi Kaune, pas gydytoją Naurį Grušauską... Kol kas paskyrė gydymą hormoniniu tepalu... Tepu rankas, nes jos labiausiai krenta į akis... Jeigu tepalas nepadės, bus gydymas infraraudonais spinduliais, jeigu gerai pamenu...
Noriu tikėti, kad ta liga pagydoma, bet optimizmo nėra daug...

As irgi tepuosi, bet demes nemazeja, o atvirksciai, kol kas tik dideja, gal tam itakos turi stresas darbe unsure.gif Gydytoja sake, kol nesureguliuosiu savo emociju, tol jokiu rezultatu nebus.
Vaziuoju savaitei I siltus krastus. Taip neramu, pasimatys visos demeles - ir zinomos man, ir ne, kurios dar neidentifikuotos verysad.gif
Atsakyti
Jau kelintoje žinutėje rašo moterys,kad tepasi tepalu, o kokiu nei žodelio.Parašykite, gi klausiam, o atsakymo jokio. kasdien po kelis kartus lankausi čia vis tikėdamasi atsakymo.Deja,.......sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaitra37 @ 2013 09 10, 19:06)
Jau kelintoje žinutėje rašo moterys,kad tepasi tepalu, o kokiu nei žodelio.Parašykite, gi klausiam, o atsakymo jokio. kasdien po kelis kartus lankausi čia vis tikėdamasi atsakymo.Deja,.......sad.gif

As tepuosi pamainom Elidil ir Cutivate. Cia su gydytojos nurodymais. Paciom eksperimentuoti nepatarciau, turi paskirti gydyma gydytojas, nes vienas is vaistu yra hormoninis.
Atsakyti
Ar yra kokiu pagerėjimų naudojant gydytojų nurodytais tepaliukais?
Man taip atrodo, kad visi naujai atsiradę vaistai yra tik eksperimentiniai, tad jei naudojate kokius vaistus dar nereiškia, jog jie tikrai padės. Nemanau, kad šia ligą galima gydyti tepant ant odos tepaliukus. Kiek žinau, baltmė gali pasireikšti nuo skydliaukės, nervų, kepenų,.. sutrikimų. Va todėl ir nesuprantu kodėl gali padėti kažkokie tepaliukai, gal labiau reikėtų žiūrėti ko trūksta iš vidaus.
Tiesa pasakius visai neklausau ką sako gydytojai apie šią ligą. Juk gydytojams yra svarbiau kuo daugiau parduoti tų vaistų. Mano sesė ir aš nenaudojam jokių vaistų tik stengiamės kuo dagiau valgyti dažančių maisto produktų (skaičiau kad jie labai naudingi) ir deginu dėmes saulėje ir soliariume. Žinoma kas padeda man nebūtinai gali padėti ir jums.
Įkeliu vieną nuotrauką su mano dėme kuri jau beveik užsitaškavus.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boružėlė26: 15 rugsėjo 2013 - 21:14
QUOTE(boružėlė26 @ 2013 09 15, 23:11)
Ar yra kokiu pagerėjimų naudojant gydytojų nurodytais tepaliukais?
Man taip atrodo, kad visi naujai atsiradę vaistai yra tik eksperimentiniai, tad jei naudojate kokius vaistus dar nereiškia, jog jie tikrai padės. Nemanau, kad šia ligą galima gydyti tepant ant odos tepaliukus. Kiek žinau, baltmė gali pasireikšti nuo skydliaukės, nervų, kepenų,.. sutrikimų. Va todėl ir nesuprantu kodėl gali padėti kažkokie tepaliukai, gal labiau reikėtų žiūrėti ko trūksta iš vidaus.
Tiesa pasakius visai neklausau ką sako gydytojai apie šią ligą. Juk gydytojams yra svarbiau kuo daugiau parduoti tų vaistų. Mano sesė ir aš nenaudojam jokių vaistų tik stengiamės kuo dagiau valgyti dažančių maisto produktų (skaičiau kad jie labai naudingi) ir deginu dėmes saulėje ir soliariume. Žinoma kas padeda man nebūtinai gali padėti ir jums.
Įkeliu vieną nuotrauką su mano dėme kuri jau beveik užsitaškavus.

user posted image

O kokie t.y. dazantys maisto produktai, na morkos, burokeliai, o dar kas?
Na man tepalai irgi nepadejo kad ir kiek ju naudojau, as esu isitikinus, kad man baltme nuo nervu, pasinervavau va puse metu neblogai, stresas buvo nemazas, tai atsirado papildomu demiu. tai dabar geriu B vitaminu komplekasa, uzsaskiau D3 ir C vitaminu, taip pat vario ir cinko kompleksa, kuris rasomas kad reikalingas esant baltmei.
Atsakyti
Sveikos , pas koki dermotologa lankotes?
Atsakyti
Na sugeriau tirozino dvi bonkes - nieko. Ka cia dar isbandzius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2013 11 02, 10:01)
Na sugeriau tirozino dvi bonkes - nieko. Ka cia dar isbandzius?  g.gif

Gal klystu,bet man atrodo,kad mažiausiai pusę metų reikia gerti
Atsakyti
QUOTE(nuobodi @ 2013 11 03, 09:17)
Gal klystu,bet man atrodo,kad mažiausiai pusę metų reikia gerti

na ir gavos 5-6 men 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 09 04, 21:17)
As irgi tepuosi, bet demes nemazeja, o atvirksciai, kol kas tik dideja, gal tam itakos turi stresas darbe  unsure.gif Gydytoja sake, kol nesureguliuosiu savo emociju, tol jokiu rezultatu nebus.
Vaziuoju savaitei I siltus krastus. Taip neramu, pasimatys visos demeles  - ir zinomos man, ir ne, kurios dar neidentifikuotos  verysad.gif

Cia ne vien del demiu , bet seip del saves/savo gyvenimo reikia suvaldyti savo emocijas . Kol as nesuvaldziau savo emociju as negyvenau ir nebuvau zmogus . Net ir pinigu trukumo nebuvimas nenese jokio pasitenkinimo jau nekalbant apie laime .

O suvaldziau savo emocijas suprates , kad niekas cia taves negerbia , niekas su tavim nedraugauja ir niekas cia taves nemyli gali but ramus del sito . Bet kai pats saves negerbi ir nemyli tai va cia jau problema .

O stresas darbe pradingo kai supratau , kad ojezau koks ponas generalinis nieko daugiau neveikia tik kalbina ne vyresnes negu 13 metu mergaites internete ir yra eilinis menkysta su pirktu brandos atestatu ir jei tu jaudiniesi ir stengiesi del tokio zmogaus tai tu durnas ir taip tau ir reikia smile.gif .

Niekas taves negali iskaudint jeigu pats neleidi ...bet jei tau sako tu durnas ir tu su tuo sutinki tai tu durnas ir nera ka cia daugiau veikti .

Px tos demes ... jei jau labai uzparina tai sok i kedus ir bek bek bek ...bek kol nukrisi ... kai atsikelsi tau bus nusispjaut ant tu demiu tu noresi tik vandens ir miegot ... Viestiek su demem ar be demiu niekas cia taves nemyli, vistiek viskas tik del sexo arba pinigu , o sexa uz pinigus galima nusipirkti ir gan nebrangiai biggrin.gif ...nebent shuo myli jei turi , bet jis ir pats demetas spalvotas tai jam nusispjaut .

Nepasiduokit taip lengvai !!
Atsakyti
PS. Pradedant betkoki gydyma butu tai tiro su razinom vartojimas ar dietos keitimas ar betkas kitas ... pradedi tai daryti ir netiki , kad pades ...cia kaip eiti i bokso ringa ir netiketi , kad gali laimeti = tu is anksto jau pralaimejai , gali net neiti ten .

Kad ir kaip mes apie save galvotume , kad mes esam intelekto bokstai ir skaiciuojantys kurmiai , mes esame emocines butybes ir musu organizmas reaguoja i emocijas labiau negu i betkokius skaiciavimus .

Jeigu pacientas nori gyventi tai medicina bejege ji numarinti smile.gif

Su demem ar be demiu taip jau istoriskai susikloste , kad esate norit jus to ar nenorit - graziausios pasaulio merginos !
Atsakyti
Teisingai čia Dos_Santso pasakei drinks_cheers.gif
O kai tavo dėmės - ar neatsinaujino?
Aš turiu savo aplinkoje spaudimą nusipirkti to "stebuklingo" tepalo Vitix ir jau imu galvoti, kad reikia pabandyti, nes psichologiškai lengviau, kai ką nors bandai (nors ir žinai, jog maža tikimybė, kad padės) biggrin.gif
(mano mažytės dėmės ant kaktos atsirado prieš 2-3 metus)
Atsakyti