Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (Vitiligo) kaip gydyti ar bent paslėpti

QUOTE(DaiL @ 2013 07 17, 15:12)
o kaip su nuotaikom gerant tirozina? visgi jis antidepresantas. gal ka pastebejot?

siaip turejau per tuos menesius nemazai streso ir gal tirozinas padedavo, kad vistiek turedavau energijos ir visiskai nepuldavau i panika. Bet demems itakos jokios
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2013 07 17, 08:21)
labai gaila, kad tokia diagnoze sad.gif Na bet paguoda bent tokia, kad  nemirtina, o psichologine liga labiau, todel reikia kazkaip perlipti per save ir ismokyti su sia liga susitaikyti. Aisku gaila kad sios ligos neimano kontroliuoti, ji kada nori pleciasi  verysad.gif

Beja isgeriau as ta tirozina ir nieko, geriau 3 men sad.gif, nezinau gert toliau ar nebe

Del Tirozino, as nezinau kiek jo reikia isgerti.ar negerti...deja mano dukrai jis suaktyvino demeliu plitima.Buvo ant kakliuko, kirksneleje,,,,dabar ir ranku ir koju pirstukai.

Nemirtina liga,bet sudina......... doh.gif doh.gif kiek save raminu,nenuraminu.Man vyrui atrodo zymiai lengviau ji,nei moterim.

Vyrai,kad ir su didziausiu pilvu,,,modelius vaidina,,,mes turedamos kilograma virsvorio save grauziam......Tokia realybe.

QUOTE(SaDa @ 2013 07 17, 14:38)
siaip turejau per tuos menesius nemazai streso ir gal tirozinas padedavo, kad vistiek turedavau energijos ir visiskai nepuldavau i panika. Bet demems itakos jokios

Maniskis ,kad ir kiek stresavo,nejauciau Tirozino..
Atsakyti
As tai taip ir nepajauciau tirozino poveikio kazkokio. Isgeriau visa pakuote, geriau po 2 tab dazniausiai. Bet energijos tikrai nepridejo, nuotaikos niurios vyrauja iki siol. Demems poveikio jokio isvis. Dabar geriu 750 mg seniau parsiusta is JAV tirozina. Dar klausimas ar su mano skydliaukes hipotiroiditu isvis galima ji gert, zadu apsilankyt pas savo endokrinologa paklaust g.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2013 07 24, 20:33)
As tai taip ir nepajauciau tirozino poveikio kazkokio. Isgeriau visa pakuote, geriau po 2 tab dazniausiai. Bet energijos tikrai nepridejo, nuotaikos niurios vyrauja iki siol. Demems poveikio jokio isvis. Dabar geriu 750 mg seniau parsiusta is JAV tirozina. Dar klausimas ar su mano skydliaukes hipotiroiditu isvis galima ji gert, zadu apsilankyt pas savo endokrinologa paklaust  g.gif

Papildyta:
Labas vakarėlis:) Jau seniai esu tyli forumo skaitytoja, bet šį kartą nusprendžiau parašyti Jums, mano likimo draugės. Turiu baltmę ir aš schmoll.gif susirgau visai neseniai, yra kelios dėmelės pažastyse ir didžiausią nrimą kelia dėmės ant veido ir jų tiek daug.....skaičiau, kad veidas lengviausiai pasiduoda gydymui, kad reikia tik protopic tepalo, bet......nepasitarusi su gydytoju bijau eksperimentuoti. Prašykite, kas turi tokios patirties, kas naudojo protopic tepalą, jau ir visokių stebuklų prisiskaičiau apie Novitil. Sako veidui labai padeda.Kremtuosi labai, nes dirbu su žmonėmis, atrodo visi tik ir stebi mane....maskuoju, o atrodo vis tiek nepaslepiama....reikia Jūsų patarimo.
Atsakyti
QUOTE(Kaitra37 @ 2013 07 24, 22:31)
Papildyta:
Labas vakarėlis:) Jau seniai esu tyli forumo skaitytoja, bet šį kartą nusprendžiau parašyti Jums, mano likimo draugės. Turiu baltmę ir aš  schmoll.gif susirgau visai neseniai, yra kelios dėmelės pažastyse ir didžiausią nrimą kelia dėmės ant veido ir jų tiek daug.....skaičiau, kad veidas lengviausiai pasiduoda gydymui, kad reikia tik protopic tepalo, bet......nepasitarusi su gydytoju bijau eksperimentuoti. Prašykite, kas turi tokios patirties, kas naudojo protopic tepalą, jau ir visokių stebuklų prisiskaičiau apie Novitil. Sako veidui labai padeda.Kremtuosi labai, nes dirbu su žmonėmis, atrodo visi tik ir stebi mane....maskuoju, o atrodo vis tiek nepaslepiama....reikia Jūsų patarimo.

Mums niekas nepadėjo ax.gif , nusprendėm nekreipt dėmesio, nors būna, kad kiti netgi klausia, kodėl taip yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nebijoklė @ 2013 07 26, 13:18)
Mums niekas nepadėjo ax.gif , nusprendėm nekreipt dėmesio, nors būna, kad kiti netgi klausia, kodėl taip yra smile.gif

Ar bandėt Protopic tepalą? veidas toks margas, kad jau iš nevilties neturiu kur dingti. Novitilas irgi sako stebuklingas, parsisiūsčiau, bet ir vėl niekas nepasigiria ar padeda.....žinau, kad rankas, kojas, kitas kūno vietas sunku gydyti, bet veidas, kiek esu skaięiusi gydymui labiausiai pasiduoda.....tik nuo ko pradėti?
Atsakyti
mane taip pat domina apie priemones veidui, bet kolkas nieko gero nerandu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svaja83: 27 liepos 2013 - 16:25
QUOTE(Svaja83 @ 2013 07 27, 17:23)
mane taip pat domina apie priemones veidui, bet kolkas nieko gero nerandu

Parašykit , mergaitės, kam daugiausia dėmių ant veido.Kuo maskuojat? gal kažkokiu tepalu tepat ir dėmių mažėja....daug kas kalba, kad veidas lengviausiai gydomas, bet kuo, kaip nežinia.
Atsakyti
Sveiki,

Jungiuos ir aš į Jūsų būrį... Pasirodo turiu ir aš šią ligą ir jau seniai, tik nesupratau to, kol dėmės neatsirado ant rankų... o jų vis daugėja... pirmiausiai pastebėjau pabalusius akių vokus, po to pažastyse pabaltavimus, vėliau ginekologė pastebėjo, kad ir aplink lytinius organus yra balta... blink.gif
Lankiausi Kaune, pas gydytoją Naurį Grušauską... Kol kas paskyrė gydymą hormoniniu tepalu... Tepu rankas, nes jos labiausiai krenta į akis... Jeigu tepalas nepadės, bus gydymas infraraudonais spinduliais, jeigu gerai pamenu...
Noriu tikėti, kad ta liga pagydoma, bet optimizmo nėra daug...
Atsakyti
QUOTE(Kaitra37 @ 2013 08 15, 16:08)
Parašykit , mergaitės, kam daugiausia dėmių ant veido.Kuo maskuojat? gal kažkokiu tepalu tepat ir dėmių mažėja....daug kas kalba, kad veidas lengviausiai gydomas, bet kuo, kaip nežinia.

...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dos_Santos: 23 rugpjūčio 2013 - 13:23
QUOTE(liepaite_sun @ 2013 08 22, 16:55)
Sveiki,

Jungiuos ir aš į Jūsų būrį... Pasirodo turiu ir aš šią ligą ir jau seniai, tik nesupratau to, kol dėmės neatsirado ant rankų... o jų vis daugėja... pirmiausiai pastebėjau pabalusius akių vokus, po to pažastyse pabaltavimus, vėliau ginekologė pastebėjo, kad ir aplink lytinius organus yra balta...  blink.gif
Lankiausi Kaune, pas gydytoją Naurį Grušauską... Kol kas paskyrė gydymą hormoniniu tepalu... Tepu rankas, nes jos labiausiai krenta į akis... Jeigu tepalas nepadės, bus gydymas infraraudonais spinduliais, jeigu gerai pamenu...
Noriu tikėti, kad ta liga pagydoma, bet optimizmo nėra daug...

koki tepala tepat?
Atsakyti
Sveikos , norejau paklausti gal kas esate dare ant baltmes tatoo? kaip manote ar butu galima tai padaryti? ar nepakenktu?
Atsakyti