QUOTE(Aidrina @ 2013 06 27, 10:10)
Sveika
Idomiai labai....nes mano vyras kad ir kiek degintusi,nei vieno taskelio nerasi.
Papildyta:
Kitas klausimas, merginos,kurios susirgot mazos, pvz 5-6 metu. Kaip jusu adaptacija mokykloje buvo?
Ar nera ziaurus vaikai siuo klausimu?Man sirdis skauda pagalvojus apie tai ka reikes mano vaikui iskesti.....
Suprantu,kad ne vezys,bet man taip liudna..
Idomiai labai....nes mano vyras kad ir kiek degintusi,nei vieno taskelio nerasi.
Papildyta:
Kitas klausimas, merginos,kurios susirgot mazos, pvz 5-6 metu. Kaip jusu adaptacija mokykloje buvo?
Ar nera ziaurus vaikai siuo klausimu?Man sirdis skauda pagalvojus apie tai ka reikes mano vaikui iskesti.....

Sveika,
žinokit tikrai jokių vaistų nenaudojom. pas mus dar yra tų dėmių, bet jau taip užsitaškave. Net galiu pasakyti, kaip pradėjom degintis yra dėmių kurios ir plėtėsi, bet jau tos kur buvo išsiplėtusios jau yra taškiukų. Ir pastebėjom, kad reikia stipriai įdegti

Mano patarimas jei ir bandysite naikinti dėmes kap parašiau nepamirškit vartoti natūralius dažančius maisto produktus, nes pvz aš prieš sintetika ir nenaudoju jokių siūlomų vitaminų vitilingo ligai gydyti

O mokykloje, manau, jūsų mažyliui teks apsišarvuoti kantrybe, nes vaikai yra žiaurūs ir sako viską ką galvoja. Pasistenkite tam paruošti savo vaiką. Galbūt jei ir mokykloje koks vaikas užduos tokį klausimą, galima atsakymą paremti juoko forma pvz. dabar tokia mada ar nusidažiau taip su dažais.