sveikutes

labai daug minciu susikaupe ir nusprendziau parasyti cia

man yra 17 metu ir as sergu vitiligo. pirma demele pastebejau po pirmu atostogu uzsienyje - atsirado demele ant nugaros. tai buvo mazdaug pries 7 metus. nekreipiau demesio nei as, nei tevai per daug nesirupino, taigi taip isejo, kad toliau deginausi (

) ir dabar turiu nemazai demeliu pazastyse,ant krutines,pilvo apacioje, nugaroj, koju sulenkimo vietoj. pries mazdaug 4 metus pirma karta apsilankiau pas dermatologe ir ji nusiunte mane pas homeopate i kauna. ji sudare man mitybos plana ir israse daaaaaaug homeopatiniu vaistuku bei zirniuku. pradzioje buvo uzsidegimas, taciau vaistukai pasibaige ir nebevaziavom daugiau ten. ir kuo vyresne tapdavau,tuo labiau man rupejo atrodyti graziai, pradejau kompleksuoti del demiu. ana vasara,grizusi is uzsienio kurorto,kur beveik nesideginau,saugojausi, paskaiciau si foruma (sena tema). emocios buvo didziules,apsiverkiau,pasakiau mami,kad reikia kazka daryt,nenoriu buti demeta... nuvaziavome vel i kauna,pakliuvom pas kita homeopate,kuri,galiu pasakyti,man patiko

sudare GRIEZTA mitybos plana ir vel tie patys zirniukai. beveik metus maitinausi sveikai ir geriau vaistukus, tikejau,kad pasveiksiu,taciau rezultatu nulis

iki siol sveikai maitinuosi,taciau pasibaigus vaistukams ir prasidejus vasarai,nebevaziavom ten daugiau. taciau rudeniop planuojam vaziuoti vel ten pat ir bandyti efektyvesnius vaistukus. istikruju as tiesiog norejau pasakyti, kad svarbiausia yra kuo maziau apie tai galvoti ir tiesiog susitaikyti su tuo,kas yra.vitiligo nesukelia fizinio skausmo, imanoma uzmasuoti demes, nuo sios ligos nemirsi, tai tik isvaizdos trukumas. dziaukites,kad galite vaikscioti,matyi,girdeti,kad esate apsuptos mylimu zmoniu,kuriems nerupi jusu demes. pati anksciau daznai paluzdavau,galvodavau "uz ka man?", taciau ka galvoti tam,kuris visa gyvenima sedi invalido vezimelyje? kuo toliau,tuo maziau kompleksuoju, visi pasaulyje skirtingi. jei net pats rip Michaelas Jacksonas sirgdamas sia liga sugebejo tapti populiariausiu visu laiku dainininku,tai yra irodymas,kad kazkokios atsiprasant susiktos demes negali tapti kliutimi kazko siekti ir laimingai gyventi! saunu,kad yra toks forumas kuriame galima pasidalinti mintimis ir isgyvenimais,nes tik susidures su sia liga gali suprasti kita,kaip tai gali buti sunku

stiprybes visoms kovojant ar tiesiog susitaikant su sia liga