Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (Vitiligo) kaip gydyti ar bent paslėpti

QUOTE(Lapkritine @ 2010 07 17, 15:09)

Lapkritine, 17 Lie 2010 - 15:09, para�ė:

As praeita vasara naudojau, buvau ant saules, kiek jos buvo, paskui vartojau be saules, bet nieko nepastebejau... Gal ir kantrybes pritruko, bet kai idege sveika oda, buvo labai didelis kontrastas ir atrode nekaip. Todel dabar saules labai privengiu, man geriau jau taip, nes mano demes nepastebimoj vietoj ir nera labai ryskios, ir aciu dievui neplinta, kaip tik sakyciau vaizdas pagerejo nieko nedarant per visus tuos gal kokius 10 metu.

O kaip suprantu, tas naujasis tepalas vitiskin ir vartojamas kartu su saule, taip? g.gif

As praeita vasara naudojau, buvau ant saules, kiek jos buvo, paskui vartojau be saules, bet nieko nepastebejau... Gal ir kantrybes pritruko, bet kai idege sveika oda, buvo labai didelis kontrastas ir atrode nekaip. Todel dabar saules labai privengiu, man geriau jau taip, nes mano demes nepastebimoj vietoj ir nera labai ryskios, ir aciu dievui neplinta, kaip tik sakyciau vaizdas pagerejo nieko nedarant per visus tuos gal kokius 10 metu.

O kaip suprantu, tas naujasis tepalas vitiskin ir vartojamas kartu su saule, taip? g.gif

rekomenduoja teptis pries deginimasi,geresni rezultatai
Atsakyti
Mielosios, jungiuos ir aš 4u.gif
Mano mergytei 16 mėnesių, prieš kelias savaites saulėj įdegė ir išryškėjo didžiausi plotai ant abiejų rankyčių nuo alkūnių, petukai balti iki kakliuko verysad.gif Man ašaros byra, kai į ją žiūriu verysad.gif Kitą savaitę vešiu gydytojams rodyti.
Įdomu sužinoti, nuo kokio amžiaus jums atsirado baltmė?
Atsakyti
QUOTE(Vitoria @ 2010 07 19, 21:00)

Vitoria, 19 Lie 2010 - 21:00, para�ė:

Mielosios, jungiuos ir aš  4u.gif
Mano mergytei 16 mėnesių, prieš kelias savaites saulėj įdegė ir išryškėjo didžiausi plotai ant abiejų rankyčių nuo alkūnių, petukai balti iki kakliuko  verysad.gif Man ašaros byra, kai į ją žiūriu  verysad.gif Kitą savaitę vešiu gydytojams rodyti.

Mano mergytei 16 mėnesių, prieš kelias savaites saulėj įdegė ir išryškėjo didžiausi plotai ant abiejų rankyčių nuo alkūnių, petukai balti iki kakliuko  verysad.gif Man ašaros byra, kai į ją žiūriu  verysad.gif Kitą savaitę vešiu gydytojams rodyti.

Sveikute

Mano vyrui atsirado 20 metu kazkur pirmosios demeles.Bet mano zinia,jos is karto nebuna labai jau dideles.Palaipsniui pleciasi,aisku jeigu as neklystu
4u.gif 4u.gif 4u.gif Laikykis ir neverk 4u.gif
Atsakyti
mano draugui atsirado 15 metų. O pas jus giminej ar buvo turinciu sia liga?
nepergyvenkit svarbiausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitoria @ 2010 07 19, 23:00)

Vitoria, 19 Lie 2010 - 23:00, para�ė:

man atsirado kai labai stipriai idegiau apie 10m tada buvo.
Laikykites.
Atsakyti
Ačiū mergaitės 4u.gif
Dukrytei tai toks ištisas plotas,kaip koks žemėlapis, jei pavyks, vėliau įkelsiu nuotraukytę parodyti. Vis turiu vilties, kad gal čia ne baltmė.
Iš mamos pusės pas nieką nebuvo, iš vyro- nežinau. Aš pati esu tamsių plaukų, bet turiu tokį keistą dalyką- baltų plaukų sruogą. Gal,sakau,ji čia kalta? g.gif
O tuos tepalus gydytojai išrašo, ar savarankiškai perkatės?
Atsakyti
QUOTE(Vitoria @ 2010 07 20, 13:37)

Vitoria, 20 Lie 2010 - 13:37, para�ė:

Ačiū mergaitės  4u.gif
Dukrytei tai toks ištisas plotas,kaip koks žemėlapis, jei pavyks, vėliau įkelsiu nuotraukytę parodyti. Vis turiu vilties, kad gal čia ne baltmė.
Iš mamos pusės pas nieką nebuvo, iš vyro- nežinau. Aš pati esu tamsių plaukų, bet turiu tokį keistą dalyką- baltų plaukų sruogą. Gal,sakau,ji čia kalta?  g.gif

Ačiū mergaitės  4u.gif
Iš mamos pusės pas nieką nebuvo, iš vyro- nežinau. Aš pati esu tamsių plaukų, bet turiu tokį keistą dalyką- baltų plaukų sruogą. Gal,sakau,ji čia kalta?  g.gif

vaistinese yra,kaikuriose nera bet uzsako.bet tokiam mazam vaikuciui tai nezinau net g.gif as manau duokite vitaminu,ypac c,valgykite daug dazanciu uogu,melyniu,darzoviu,morku,buroku sultyciu.ir venkit saulutes
Atsakyti
sveiki visi,

sauni vasara kas gydytotes demeles, nes kiek skaitau siai ligai gydyti yra svarbi saulute.
Sia liga turiu nuo paauglystes, ir po truputi vis daugeja man tu demeliu. Bandziau gydytis su Vitix, jokio rezultato, bandziau Puva irgi jokio rezultatao. Buvau pas gydytoja kuria rekomendavo SM mamyte, nes jai isgyde sia liga. Idomu kaip ta mamyte dabar gyvena, ar neatsinaujino demeles g.gif Tai va gydausi sia vasara jos skirtais vaistais. Dar rezultato nematyti, bet mane ir ispejo kad pirmieji pozymiai po 3 men. Na as ranku nenuleisiu, jei cia nepades tai bandysiu Kalawalla, ar kuri bandet Kallavalla, ar yra rezultatas?
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2010 07 20, 22:57)

SaDa, 20 Lie 2010 - 22:57, para�ė:

sveiki visi,

sauni vasara kas gydytotes demeles, nes kiek skaitau siai ligai gydyti yra svarbi saulute.
Sia liga turiu nuo paauglystes, ir po truputi vis daugeja man tu demeliu. Bandziau gydytis su Vitix, jokio rezultato, bandziau Puva irgi jokio rezultatao. Buvau pas gydytoja kuria rekomendavo SM mamyte, nes jai isgyde sia liga. Idomu kaip ta mamyte dabar gyvena, ar neatsinaujino demeles g.gif  Tai va gydausi sia vasara jos skirtais vaistais. Dar rezultato nematyti, bet mane ir ispejo kad pirmieji pozymiai po 3 men. Na as ranku nenuleisiu, jei cia nepades tai bandysiu Kalawalla, ar kuri bandet Kallavalla, ar yra rezultatas?

sveiki visi,

Sia liga turiu nuo paauglystes, ir po truputi vis daugeja man tu demeliu. Bandziau gydytis su Vitix, jokio rezultato, bandziau Puva irgi jokio rezultatao. Buvau pas gydytoja kuria rekomendavo SM mamyte, nes jai isgyde sia liga. Idomu kaip ta mamyte dabar gyvena, ar neatsinaujino demeles g.gif  Tai va gydausi sia vasara jos skirtais vaistais. Dar rezultato nematyti, bet mane ir ispejo kad pirmieji pozymiai po 3 men. Na as ranku nenuleisiu, jei cia nepades tai bandysiu Kalawalla, ar kuri bandet Kallavalla, ar yra rezultatas?

as nusivylus,todel nemanau kad tai isgydoma. Gal gali parasyt kokia daktare ? Ir kokiam mieste rast? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Negrisiu @ 2010 07 20, 23:58)

Negrisiu, 20 Lie 2010 - 23:58, para�ė:

as nusivylus,todel nemanau kad tai isgydoma. Gal gali parasyt kokia daktare ? Ir kokiam mieste rast? 4u.gif

parasysiu i az
Atsakyti
cia tai tikrai idomus dalykas http://www.zdoroviei...o/64671/506979/

o gal kur arciau yra ne tik rusijoj g.gif

skaitau kad cia visko daro su lazerliu, kazi gal irgi turi kazka panaus vitiligo gydymui:
http://www.gkklinika...pageid=29&id=47
Atsakyti
Man mama sake, jog baltme atsirado, kai buvau apie 3metuku.. galima sakyti nuo kudikystes, nes taip jau tiksliai ir mama nebepamena! Yra migruojancios ir lokaliosios baltmes, mano tos neplintancios. Bandziau vitix geli, PUVA terapija - atsirado daug rudu taskiuku, jie isliko, nors gydyma baigiau pries puse metu!! Netgi soliariume buvau per daug nudegus vienakarta, tai irgi taskiuku atsirado... labai noriu pabandyti DermaBest Novitil tepala, uzsisakiau ji, ziuresiu kas bus rolleyes.gif Gal yra bandziusiu?
Atsakyti