Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (Vitiligo) kaip gydyti ar bent paslėpti

QUOTE(vilmike @ 2011 08 09, 16:54)
Jeigu  Jums  dabar  gerai, tai  ir  džiaukitės  tuo smile.gif Mes  juk  nei  vienas nežinom, kas  bus  veliau. Nekurkite  mintyse  problemų, bus  pačiai  lengviau mirksiukas.gif

Būtent.

Galit išprognozuot nelaimę sėdėdama ir bijodama, kad dukra nebeturės draugų. Kiek gražuolių neturi draugų... Taip, akd dėmės nėra rodiklis tuo klausimu.
Atsakyti
labas,
pries pora menesiu suzinojau,kad turiu baltme, nors prieš eidama pas dermatologa,maniau,kad turiu grybeli eilini karta. Labai nustebau isgirdus sia liga,,kad ji nepagydoma teko ir asara nubraukt. Aisku gydytoja patare issitirt skydliauke,pasirodo su ja taip pat yra problemu.
Bet tuo gyvenimas nesibaigia,suprantu,kad pasauly zmones turi daug didesniu problemu.
Aisku nemalonu,pas mane beveik abi pazastys baltos,aplink akis taip pat pleciasi demes-stengiuosi su tuo susigyvent,dar mazai laiko praejo...
Atsakyti
Kol nebuvo interneto maniau, kad vos keli zmones serga sia liga, todel apie ja mazai buvo zinoma ir nepagydoma. Dabar skaitau ir matau kaip plecias musu gretos, siaubas kazkoks. Kazi gal cia Cernobilio radiacijos gavom ir ji veikia mus, na as pvz. tyriaus ir skydliauke ir hormonus ir kepenis ir visa kita kas sako susije su baltme, bet viskas normose, tai net nezinau ar galvoti , kad cia tikrai del blogo kazkokio organo funkcionavimo a vitaminu trukumo.
As dabar labai susidomejau Melagenina Plius, parasiau laiska i Kuba, nes tik is ten gauti vaistai yra tikri, tai man atsake, kad reikia vaziuoti pas juos, nes reikalinga gydytojo koncultacija. Gyvenciau Jav tai tikrai skrysciau.
Galima sakyti ,kad reikia susitaikyt su sia liga, pavydziu kas taip galit, ir as bandziau susitaikyt, bet kai pradejo daugeti demiu tai vel atsirado noras kazko imtis ir neprarast vilties, kad kazkas vistiek pades.
Atsakyti
Na aš taip pat domėjausi gydymu medecina tikrai labai pažengusi ypač sudomino melocitų transplantacija kas skaitot angliškai paskaitykit

http://www.cosmetiqu...or_Vitiligo.php

čia kaip supratau Pakistane, bet tokios operacijos daromos ir Londone...taip pat skaičiau, kad lazeriu gydomas vitiligo ,taip pat duoda labai daug gerų rezultatų...tik gaila, kad tai kainuoja nemažus pinigėlius verysad.gif
Atsakyti
man tai is tiesu net baisu klausyti kai kuriu mamu bedavojimu...jusu vaikas serga vitiligo,taip tai nera malonu,gal estetiskai ir nelabai zavu,bet ar pagalvojat,kaip gyventi toms mamoms,kuriu vaikai gimsta issigime,invalidai,visa gyvenima prikaustyti prie lovos?? ka daryti toms mamoms? dievazi,atsipeikekit,dziaukites,kad jusu vaikas gali vaikscioti,mastyti,matyti ir tiesiog nesureiksminkit to, jei jus taip reaguosit i tas demes,vaikui jau nuo vaiksytes bus ivartas kompleksas kad jis yra kitoks,kad jis kazko negali,kad jis prastesnis..pati sia liga turiu ir galiu is patirties pasakyti,kad geriausia yra kai niekas nekreipia demesio,nesureiksmina to,tarkime as zinau kad negaliu degintis,bet su seima visada vaziuojam prie juros,visi deginasi,as guliu po skeciu ir visiskai nesisieloju,man butu daug blogiau jei man pasakytu "nusprendem nevaziuoti i pajuri nes tu negali degintis,todel ir mes to nedarysim".nepadarykit savo vaiku invalidais! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 08 12, 23:53)
man tai is tiesu net baisu klausyti kai kuriu mamu bedavojimu...jusu vaikas serga vitiligo,taip tai nera malonu,gal estetiskai ir nelabai zavu,bet ar pagalvojat,kaip gyventi toms mamoms,kuriu vaikai gimsta issigime,invalidai,visa gyvenima prikaustyti prie lovos?? ka daryti toms mamoms? dievazi,atsipeikekit,dziaukites,kad jusu vaikas gali vaikscioti,mastyti,matyti ir tiesiog nesureiksminkit to, jei jus taip reaguosit i tas demes,vaikui jau nuo vaiksytes bus ivartas kompleksas kad jis yra kitoks,kad jis kazko negali,kad jis prastesnis..pati sia liga turiu ir galiu is patirties pasakyti,kad geriausia yra kai niekas nekreipia demesio,nesureiksmina to,tarkime as zinau kad negaliu degintis,bet su seima visada vaziuojam prie juros,visi deginasi,as guliu po skeciu ir visiskai nesisieloju,man butu daug blogiau jei man pasakytu "nusprendem nevaziuoti i pajuri nes tu negali degintis,todel ir mes to nedarysim".nepadarykit savo vaiku invalidais! doh.gif

ploja.gif Tu šaunuolė, visiškai tau pritariu, kai mane apninka liūdesys dėl mano dėmėtumo visada save taip stiprinu ir džiaugiuosi, kad mano bėdos tik tokios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmike: 13 rugpjūčio 2011 - 11:14
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 08 12, 22:53)

O cia tai teisingai, as tokios pat nuomones............
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2011 08 07, 21:05)
Baružėle, linkiu, kad viskas būtų gerai  4u.gif  O dėl saulės, tai neseniai skaičiau straipsnį, kad su mūsų liga jos reikia vengti ir saugotis labai.

man isnyko kelios demes vien nuo saules, o kitose atsirado daug rudu taskiuku.

Papildyta:
QUOTE(Baružėlė @ 2011 08 07, 15:33)
.ai dar cutivate kremą, bet jo neleido ant veido tepti tik kiršties srityje...

o kaip naudoti ta tepala, kiek jo tepti?
Atsakyti
Mergaitės, išbandykite UVB. Vitiligo turiu 12 metų, du iš jų naudoju UVB. Pagerėjimas tikrai yra, tad jei kam dėmės neįsisenėję, manau tikrai padės. Mano visas veidas buvo baltas, dabar dėmės yra tik ant smakro ir kaktos,ir akių vokai, na o skruostai atsistatė visiškai, net nesimato kad kas buvo. visos kitos dėmės smarkiai "apsitaškavę". liejasi, kai kurios dėmės ryškiai sumažėję. Kadangi esu labai marga, mano dėmių labai daug ir jos didelės, tai pagerėjimas ryškiai matosi. Per tiek metų išbandžiau daugybę priemonių, UVB man labiausiai efektyvus 4u.gif
Atsakyti
Kas tas UVB?
Atsakyti
Labas rytas,
Pas mane yra irgi ta baltmė. Pradžioj buvo mažas plotelis, dabar jau didesnis. Iš pradžių net dėmesio nekreipiau, tik kai pradėjo didėti susidomėjau. Tik tiek gerai, kad nelabai matomoj vietoj - po krūtine ax.gif Neįsivaizduoju kokia gali būti priežastis g.gif Nelabai kreipiu ir dėmesio į tai, yra tikrai kur kas didesnių ligų verysad.gif Manau kad čia priežastys ir užterštumas, ir stresai, ir aplamai civilizacijos pasekmės. Seniau tikrai tokių ligų nebūdavo, augdavo sveikesni žmonės...O tendencija irgi nė kiek negerėja
Atsakyti
QUOTE(katckyte @ 2011 08 23, 00:06)
Mergaitės, išbandykite UVB. Vitiligo turiu 12 metų, du iš jų naudoju UVB. Pagerėjimas tikrai yra, tad jei kam dėmės neįsisenėję, manau tikrai padės. Mano visas veidas buvo baltas, dabar dėmės yra tik ant smakro ir kaktos,ir akių vokai, na o  skruostai atsistatė visiškai, net nesimato kad kas buvo. visos kitos dėmės smarkiai "apsitaškavę". liejasi, kai kurios dėmės ryškiai sumažėję. Kadangi esu labai marga, mano dėmių labai daug ir jos didelės, tai pagerėjimas ryškiai matosi. Per tiek metų išbandžiau daugybę priemonių, UVB man labiausiai efektyvus  4u.gif

o kur tu eini UVB kaitintis? ar tepi ka nors?
Atsakyti