Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (Vitiligo) kaip gydyti ar bent paslėpti

QUOTE(SaDa @ 2011 08 06, 13:00)
gal ir kazkada kazkas rase apie  siuos vaistus, kad bandys, bet idomu isbandzius buvo koks rezultatas:

http://www_vitiligon...l_com/order.php

http://psoriasis.uco...melagenina-plus

o va dar pamirsau paklausti ar kas bandet Vitiligo dieta, na atsisakyti produktu kuriu rekomenduoja nevalgyt sergant vitiligo. Tik labai jau daug reikia atsisakyti doh.gif

Atsakyti
Na mes ką tik iš Biržų gydytojos...deja mano 3 mečiui sūnui patvirtino vitiligo verysad.gif o baisiausia, kad ant veiduko plinta verysad.gif aišku suteikė daug vilties, kad pasveiks išrašė vaistukų...bijau patikėt, kad galim pasveikt...pražliumbiau visą kelią kol važiavom namo...baisu pagalvot kaip teks jam eiti į mokyklą ir kokie vaikai šiandien žiaurūs ir prie ko patyčios gali privest cry.gif cry.gif nežinau kur dėtis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Baružėlė @ 2011 08 06, 18:04)
Na mes ką tik iš Biržų gydytojos...deja mano 3 mečiui sūnui patvirtino vitiligo verysad.gif o baisiausia, kad ant veiduko plinta verysad.gif  aišku suteikė daug vilties, kad pasveiks išrašė vaistukų...bijau patikėt, kad galim pasveikt...pražliumbiau visą kelią kol važiavom namo...baisu pagalvot kaip teks jam eiti į mokyklą ir kokie vaikai šiandien žiaurūs ir prie ko patyčios gali privest cry.gif  cry.gif  nežinau kur dėtis verysad.gif

labai tave uzjauciu, suprantu tave, mano mergytei irgi yra balta deme ant rankos eisim pas gydytoja ir labai bijau diagnozes. As pati turiu sia liga ir lankiausi pas Birzu gydytoja, bet deja jos gydymas man nepadejo (gal per daug isisenejus liga), labai tikiuosi kad tavo sunui pades.
Atsakyti
Mielosios, jei biržų gydytoja galėtų pagydyti šią ligą - ji, ko gero, būtų gavusi Nobelio premiją ar bent būtų žinoma visame pasaulyje kaip nepagydomos ligos išgydytoja. Baružėlė, sužinojus, kad serga sūnus turėsit pereiti keletą stadijų. Kolkas kaip man atrodo, esate užstrigusi ties neigimu, nes nenorite suprasti, kad tai nepagydoma, bet nėra pasaulio pabaiga. Lieka laukti susitaikymo stadijos, tada suprasite, kad jūsų vaikas yra nė kiek ne prastesnis už kitus ir jei jūs pati jam nuolat nedejuosit koks jis negražus ir dėmėtas, jam tai bus savaime suprantamas dalykas tos dėmės. Čia panašiai kai kurčias vaikas būna - jam pačiam juk nesuvokiama kaip būti kitokiam, nes nuo kūdikystės jis toks, tačiau tėvai dėl to išgyvena ypač. O mokykloje, jei jis bus geras vaikas, draugiškas, komunikabilus - turės nė kiek ne mažiau draugų nei kiti. Nedarykit iš vaiko neįgalaus - juk ne vėžys jam, ne fizinė negalė, ne protinė ir ne psichinė. Nerodykit tik sūnui, kad tos dėmės toks siaubas, neįvarykit jam kompleksų verkdama ir kaip įmanydama jį "gydydama". Be to, patarčiau pasižiūrėti, akd tos gydytojos vaistai nepakenktų vaikui.
Atsakyti
na aš tai pati suprantu, kad ta gydytoja nėra visagalė ir jos gydymas gali nepadėt...taip pat suprantu kad vaikas yra sveikas ir tų dėmių nei aš nei artimieji nė nepastebim, bet aplinkiniam tai labai įdomu kas čia per "defektas" ir kitų žmonių pasisakymai tokie ačiū Dievui mano vaikas tokios ligos neturi ir pan. nesuteikia stiprybės...o bandau gydyti, nes tiesiog žinosiu, kad stengiausi...o su sūnum gyvenam normalų gyvenimą ir po miestą vaikštom ir į šventes, tikrai nevengiam viešumos, nevarau jam kompleksų...
o tie vaistukai tai nemanau, kad kuo gali pakenkti tiesiog ten tokie lašiukai su geležim, variu, magniu, seleniu ir pan. ir tepaliuką liepė pasidaryti ten taip pat vit. A ,E ir D. ir daug daug saulutės...ai dar cutivate kremą, bet jo neleido ant veido tepti tik kiršties srityje...
Atsakyti
Baružėle, linkiu, kad viskas būtų gerai 4u.gif O dėl saulės, tai neseniai skaičiau straipsnį, kad su mūsų liga jos reikia vengti ir saugotis labai.
Atsakyti
4u.gif būtinai pranešiu kaip mums sekasi 4u.gif
Atsakyti
sveikos, as pati sergu Vitiligo nuo 3 metu..
vaikyste ir paauglyste buvo sunkios, bet veliau susitaikiau su tuo, kokia esu..
dabar ne nekreipiu i demes, isskyrus atvejus kai nudegu ir skauda..

ka as noriu pasakyti: turiu dukryte 3,5 menesio..
matau, kad ir jai randasi demeles, eisim pas gydytojus patvirtinimo..
ir ka - zinau, kad nepagydoma, todel reaguoju ramiai..
kadangi pati gyvenu su sia liga, zinau kaip kalbesiu su paaugusia dukra..

stiprybes visoms ir ramybes.. 4u.gif

Atsakyti
sūnus toks iš jautresnių, jei kas iškart į ašaras ir pan. todėl labai bijau tų laikų kai teks eiti į mokyklą, turbūt bus abiems sunku, todėl įdomu išgirsti tėvelių patirtį kaip jie augino vaikučius sergančius šia liga, kaip viską ištvėrėt, ką sakėt vaikams? Noriu būt pasiruošusi...
Atsakyti
QUOTE(Baružėlė @ 2011 08 08, 12:40)
sūnus toks iš jautresnių, jei kas iškart į ašaras ir pan. todėl labai bijau tų laikų kai teks eiti į mokyklą, turbūt bus abiems sunku, todėl įdomu išgirsti tėvelių patirtį kaip jie augino vaikučius sergančius šia liga, kaip viską ištvėrėt, ką sakėt vaikams? Noriu būt pasiruošusi...

Sveikute,As visu pirma neivardyciau tai liga....bus zymiai lengviau,nes zmogus neturi jokios negalios ir nereikalinga kazkokia speciali prieziura.
Man paciai nera vitiligos,bet vyras turi ta padara,ir as visada sakau,jau geriau,tos demes baltosios,nei zmogus invalidas butum.
Siulyciau auginti ir myleti savo berniuka ir negalvoti apie tas demes, nes,kuo labiau galvosit,tuo,tik tas demeles ir matysit.
Ir lai vaikiukas auga nestresineje aplinkoje,nes stresas toms demelems pats geriausias draugas,jos tiesiog pradeda bujoti......Viskas bus gerai............... 4u.gif 4u.gif Uzaugs mazylis ir viskas bus gerai, kaip galvosit,taip ir bus..........
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif .Mano dukrytei 8 metai,sia liga turim nuo 5 metu.Jau beveik visas kunas nusetas baltom demem,net blakstienos ir antakiai balsta.Turbut man sunkiausia susitaikyt su sia liga .Sunku ziuret,kad tavo vaikas kitoks,bet zinai ,kad neturi kito pasirinkimo ir susitaikai.Zinau,kad si liga nepagydoma,bet vistiek ieskau gal kas pades.Dukryte energinga,smarki,turi daug draugu,bendraujanti labai,berniukai atbega kviestis i lauka,turbut net nepastebi ,kad ji kitokia.Smagu butu isgirst kaip sekas jusu sergantiems vaikuciams bendrauti kieme su draugais,mokykloje.Dabar mum yra gerai,bet nezinai kas gali buti veliau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE($$$ @ 2011 08 08, 19:00)
Labutis visoms 4u.gif .Mano dukrytei 8 metai,sia liga turim nuo 5 metu.Jau beveik visas kunas nusetas baltom demem,net blakstienos ir antakiai balsta.Turbut man sunkiausia susitaikyt su sia liga .Sunku ziuret,kad tavo vaikas kitoks,bet zinai ,kad neturi kito pasirinkimo ir susitaikai.Zinau,kad si liga nepagydoma,bet vistiek ieskau gal kas pades.Dukryte energinga,smarki,turi daug draugu,bendraujanti labai,berniukai atbega kviestis i lauka,turbut net nepastebi ,kad ji kitokia.Smagu butu isgirst kaip sekas  jusu sergantiems vaikuciams  bendrauti kieme su draugais,mokykloje.Dabar mum yra gerai,bet nezinai kas gali buti veliau. verysad.gif

Jeigu Jums dabar gerai, tai ir džiaukitės tuo smile.gif Mes juk nei vienas nežinom, kas bus veliau. Nekurkite mintyse problemų, bus pačiai lengviau mirksiukas.gif
Atsakyti